نشان تجاری در صنعت بسته بندی دلیلی بر عقب ماندگی صادرات زعفران

    0
    39
    نشان تجاری در صنعت بسته بندی

    نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی اصلی ترین دلیل صادر نشدن زعفران استان مازندران است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ ایزدی مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، با بیان اینکه فصل برداشت زعفران از اواخر مهر ماه آغاز شده و تا پایان آبان ماه ادامه دارد، گفت: نبود نشان تجاری در صنعت بسته بندی زعفران در استان از اصلی‌ترین دلایل صادر نشدن این محصول است.

    وی افزود: ۴۰ هکتار از زمین‌ های کشاورزی مازندران زیر کشت زعفران رفته است که پیش‌بینی می ‌شود میزان برداشت از هر هکتار ۵ کیلوگرم و در مجموع ۲۰۰ کیلوگرم باشد.

    ایزدی میزان درآمد ناخالص تولید زعفران مازندران را ۲۰ میلیارد ریال اعلام کرد و ادامه داد: ۳۸ هکتار از زمین‌ های استان زیر کشت سنتی و مابقی زیر کشت گلخانه‌ای زعفران رفته اند که با توجه به شرایط مطلوب آب و هوایی، میزان تولید نیز امسال افرایش داشته است.

    بیشتر بخوانید: خام فروشی زعفران در خراسان رضوی

    ایزدی با بیان اینکه شهرستان‌های بهشهر، نکا، ساری و گلوگاه بیشترین تولید زعفران را در استان دارند، گفت:۴۰ نفر در تولید زعفران اشتغال دائم دارند و زمینه اشتغال برای ۱۶۰۰ نفر نیز در فصل کاشت و برداشت فراهم می‌شود.

    مدیر باغبانی جهاد کشاورزی مازندران افزود: شیوع بیماری کرونا محدودیت ‌هایی را در تامین کارگر مورد نیاز ایجاد کرده است.

    ارسال یک پاسخ

    لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
    لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید

    هفت − 3 =