روش های تشخیص جعبه های فست فود تقلبی

    0
    161
    جعبه‌ های بسته بندی پیتزا

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ برای تولید جعبه های فست فود از مقواهای مختلفی استفاده می شود و در این بین ورق های مخصوص جعبه پیتزا نیز تنوع زیادی دارند. از نظر ظاهری نیز روش های مختلفی برای چاپ جعبه فست فود وجود دارد و با کمی دقت می توان تفاوت در کیفیت چاپ و کاغذ را به راحتی تشخیص داد. در این جا سعی داریم با تعدادی از روش های تشخیص جعبه های فست فود تقلبی آشنا شویم.

    برای تولید جعبه های فست فود از مقواهای مختلفی استفاده می شود و در این بین ورق های مخصوص جعبه پیتزا نیز تنوع زیادی دارند. از نظر ظاهری نیز روش های مختلفی برای چاپ جعبه های فست فود وجود دارد و با کمی دقت می توان تفاوت در کیفیت چاپ و کاغذ را به راحتی تشخیص داد. در این جا سعی داریم با تعدادی از روش های تشخیص جعبه های فست فود تقلبی آشنا شویم.

    جعبه های فست فودامتیازات جعبه های پیتزا

    بسیاری از غذاهای فست فودی امروزه به صورت گرم سرو می شوند و لازم است تا جعبه بعد از قرار گرفتن غذا به راحتی از هم گسیخته نشود. ورق سه لایه ایفلوت در این زمینه بالاترین امتیاز را می گیرد و از نظر مقاومت تا رسیدن غذا به دست مشتری به خوبی کار را به سرانجام می رساند. 

    بعد از ورق سه لایه ورق دوبلکس در رتبه بعدی قرار می گیرد اما اگر تحت فشار قرار بگیرد ممکن است کمی تغییر شکل پیدا کند. در این جا ممکن است ورق دوبلکس را با لایه کاغذ کرافت تولید کنند و به نام ایفلوت بفروشند. راه تشخیص این است که در لایه وسطی ورق جعبه یک لایه چین دار قرار گرفته باشد.

    جعبه های فست فودتقلبات در چاپ جعبه های فست فود

    در چاپ جعبه پیتزا عموما از چاپ فلکسو یا چاپ افست استفاده می کنند. چاپ فلکسو که برای ورق ایفلوت کاربرد دارد به روشی صورت می گیرد که لایه وسطی آن از بین نرود و ورق لایه دار دچار به هم چسبیدگی  نشود. علاوه بر آن دو روش نامبرده به دلیل پاچش مناسب رنگ کیفیت بهتری به طرح جعبه می بخشند.

    حال ممکن است فروشنده متقلب برای کم کردن هزینه ها جعبه را به روش دستی یا سیلک چاپ کند که علاوه بر پایین آمدن کیفیت و پخش رنگ ممکن است دقت طرح را نیز زیر سوال ببرد. برای بررسی این مورد یک ذره بین شما را کفایت می کند.

    بیشتر بخوانید: اهمیت و اصول طراحی جعبه و بسته ‌بندی

    جعبه های بدون بو و بهداشتی

    جعبه هایی که در تولید ورق آن از متریال مناسب استفاده شود نباید بو بگیرند یا دست کم بوی بدی بدهد. در تولید ورق های چند لایه معمولا از کاغذ کرافت و کاغذ سفید استفاده می شود که فرآیند تولید آن به صورت آزمایشگاهی است و باید از نظر بهداشتی نیز مورد تایید باشد زیرا کارتن در مجاورت مستقیم غذا قرار دارد.

    برخی از تولید کنندگان برای ساخت ورق بهداشتی از یک لایه مقوای بازیافتی استفاده می کنند که به نوعی تقلب به شمار می رود. تنها راه تشخیص این قضیه هم قراردادن یک غذای گرم داخل جعبه است.

    منبع: ایلنا

     

    مقاله قبلیهفتاد و دومین نمایشگاه کتاب فرانکفورت و معرفی صنعت نشر ایران
    مقاله بعدینظر شورای شهر تهران، تعطیلی کامل تهران است

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.