افزایش ۳۰ درصدی مواد غذایی بسته بندی

    0
    49
    صنایع چاپ و بسته‌بندی

    عزیزی، مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: با شیوع بیماری کرونا و تمایل بیشتر مردم به مصرف مواد غذایی بسته بندی، عرضه مواد غذایی بسته بندی شده ۳۰ درصد افزایش یافته است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از بازار؛  محمد حسین عزیزی تاکید کرد: با توجه به شرایط فعلی هم اکنون اقبال مردم برای استفاده از مواد غذایی بسته بندی بیشتر شده است.

    وی با اشاره به اهمیت تولید محصولات ارگانیک در کشور اظهار داشت: اگر در تولید محصولات غذایی شرایط ارگانیک رعایت شود بسیار خوب است و این مسئله باید حداقل سه سال پایش تا مشخص شود که آیا مواد غذایی مورد نظر ما ارگانیک تولید شده است یا نه؟

    مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: محصولات ارگانیک محصولاتی هستند که زنجیره تولید آن با سیستم طبیعی بوده و در خاک آن سموم، مواد شیمیایی و کود استفاده نشده باشد.

    وی با بیان اینکه تاییدیه استاندارد مواد غذایی ۱۱۰ هزار است گفت: اگر شرایط تولید این مواد غذایی فراهم شود بسیار خوب است، اما هم اکنون در ایران همه شرایط برای تولید مواد غذایی ارگانیک فراهم نیست.

    مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بر رعایت استانداردهای تولید مواد غذایی تاکید کرد و گفت: استاندارد، رعایت حداقل ها است که باید در تولید محصولی حتما باید رعایت شود و سازمان غذا و دارو اجازه نخواهد داد مواد غذایی مردم بدون رعایت استانداردها تولید شود.

    عزیزی بیان کرد: ماموران بهداشت جزو ضابطین دادگستری محسوب می شوند و اگر در نظارت و تولید مواد غذایی تخلفی را شاهد باشیم، متخلفین به محاکم دادگستری معرفی می شوند.

    بیشتر بخوانید: بسته بندی؛ رکن موثر در قیمت تمام شده کالا

    ضرورت اهمیت به سلامت تولید مواد غذایی

    مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: برای صیانت از سلامتی مردم هر گونه واردات مواد اولیه و مواد غذایی به کشور باید پس از ثبت در سامانه غذا و دارو باید مربوطه کد IRC  خود را دریافت کند و تا زمانی که این کد دریافت نشود، کالاهای وارد کنندگان از گمرک ترخیص نخواهد شد و پس از نمونه برداری و آزمایش کیفی آن و رعایت فاکتورهای سلامتی که باید در حد مجاز باشد، اجازه ترخیص صادر خواهد شد.

    عزیزی بر اهمیت سلامت تولید مواد غذایی در کشور تاکید کرد و گفت: ضوابط سلامتی سلایق افراد نیست، بلکه با آزمایش همه مواد غذایی که به بازار عرضه می شود باید سلامت غذایی همه آنها ثابت شده باشد. مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: سلامت مواد غذایی بسته بندی مهم ترین مولفه یک غذای سالم برای مردم است و در فرآیند تولید مواد غذایی باید به سلامت محصول بیش از پیش توجه شود.

    وی با بیان اینکه برقراری امنیت مواد غذایی و سلامت آن وظیفه اصلی سازمان غذا و دارو است گفت: با برنامه ریزی مناسب درصددیم با توجه به آماده شدن سامانه ثبت محصولات غذایی داخلی، باید تمام فرآیندهای فرآروده های غذایی در این سامانه ثبت شود و اگر محصولات داخلی در این سامانه ثبت نشود، مجاز به عرضه نخواهد بود.

    مقاله قبلییک انبار کاغذ در شیراز طعمه حریق شد
    مقاله بعدیگروه بازرگانی سپکا؛ پیشتاز در ارائه فناوری

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.