مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی مازندران، نبود برندسازی و ضعف در بسته بندی را از موانع فراروی صادرات زعفران از استان بیان کرد. روند کشت و تولید زعفران اما در حال انجام است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از هادی ایزدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه برداشت زعفران از اواخر مهر تا پایان آبان ماه ادامه دارد، سطح زیر کشت زعفران در استان را ۴۰ هکتار اعلام کرد و گفت: پیش بینی میشود در هر هکتار پنج تن زعفران برداشت شود.
وی با بیان اینکه اکثر کشت زعفران در استان به شیوه سنتی است، گفت: در حال حاضر زعفران به صورت سنتی در ۳۸ هکتار از مزارع و دو هکتار به صورت گلخانهای تولید میشود.
وی زمان کشت زعفران را در ماههای تیر تا شهریور بیان کردو با عنوان اینکه صادرات زعفران نداریم، نبود برندسازی و ضعف در بسته بندی را از موانع فراروی برشمرد و گفت: زعفرانهای تولیدی برای مصرف داخلی برداشت میشود.
ایزدی همچنین روند کشت و تولید زعفران را در استان افزایشی دانست و گفت: افزایش سطح تولید و عملکرد منجر به توسعه تولید شده است.
بیشتر بدانید: