کتابهای الکترونیک معضل کاغذ را ندارند و میتوانند با مشکلات کمتری تولید و توزیع شوند.
احمدی در رادیو گفتوگو گفت: توسعه و رواج نشر کتاب الکترونیک در کشور به زیرساختهای مناسب و اصلاحات قانونی نیاز دارد.
برنامه «روزنه» با موضوع بایدها و نبایدهای نشر مجازی، دکتر حسن احمدی (رئیس مجمع ناشران الکترونیک کشور) از شبکه رادیویی گفت و گو روی آنتن رفت.
حسن احمدی در گفتگوی تلفنی با برنامه «روزنه» گفت: ناشران چاپی به دلیل عدم وجود قانون کپیرایت در ایران رغبتی به حضور در فضای مجازی و نشر الکترونیک ندارند.
وی با اشاره به این که نشر مجازی بهترین مکمل نشر چاپی است، عنوان کرد: توسعه و رواج نشر کتاب الکترونیک در کشور به زیرساختهای مناسب و اصلاحات قانونی نیاز دارد.
رئیس مجمع ناشران الکترونیک ادامه داد: ویروس کرونا و برقراری فاصلهگذاری اجتماعی بهترین زمان را برای توسعه نشر مجازی فراهم کرده است.
وی افزود: کتابهای الکترونیک معضل نرخ کاغذ را ندارند و میتوانند با مشکلات کمتری تولید و توزیع شوند.
حسن احمدی با اشاره به این که امروزه اکثر افراد به فضای مجازی دسترسی دارند، اظهار داشت: رواج رایانههای همراه و گوشیهای هوشمند در دنیا به توسعه محتوای الکترونیک کمک میکند. این امر نیز میتواند راه گشای حل معضل کاغذ باشد.
وی با اشاره به این که نشر چاپی هیچگاه از فرهنگ کتابخوانی حذف نمیشود، توضیح داد: کتابهای الکترونیک در بازههای زمانی خاص و شرایط پیچیده، جای خالی کتابهای فیزیکی را پُر میکنند. علاوه بر آنکه معضل کاغذ نیز حل خواهد شد.
بیشتر بخوانید: