مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص وضعیت تولید و فرآوری زیتون کرمانشاه گفت : در حال حاضر تعداد ۴ واحد فرآوری و بستهبندی زیتون در استان کرمانشاه وجود دارد.
به گزارش هانا خبر ،سعید کریمی مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در خصوص وضعیت تولید و فرآوری زیتون کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۴ واحد فرآوری و بستهبندی زیتون در استان کرمانشاه وجود دارد،گفت : تعداد دو واحد در این راستا پروانه خود را از سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اخذ کردهاند که در حال حاضر تعطیل هستند.
او با اشاره به اینکه این دو واحد (شبدیز غرب و پرستو سبلان) در حال حاضر راکد هستند، گفت : دو واحد وضعیت تولید و فرآوری زیتون کرمانشاه در سال جاری با مجوز سازمان جهادکشاورزی فعالیت خود را آغاز کردهاند. او ادامه داد: این دو واحد در شهرستانهای دالاهو و سرپل ذهاب راهاندازی شدهاند.
این مقام مسئول با تصریح براینکه در استان کرمانشاه به صورت کارگاهی نیز در ریجاب، سرپل ذهاب و دالاهو زیتون فرآوری میشود، افزود: دو واحد روغنگیری صنعتی نیز در این زمینه در استان فعال است.
لزوم ورود به عرصه صادرات و برندسازی زیتون کرمانشاه
کریمی با تاکید بر اینکه صادرات و برندسازی زیتون کرمانشاه نیاز به کار بیشتری دارد، گفت: هم اکنون، میزان زیتون تولیدی در استان کرمانشاه برابر ۳ هزار و ۵۰۰ تن است و باید در این زمینه سعی کنیم تا با حمایت از سرمایهگذاران در قالب طرحهای فرآوری، صنایع تبدیلی و بستهبندی مناسب ورود کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه متاسفانه در کشور، همه مردم زیتون را به نام شمال کشور میشناسند، افزود: این درحالی است که شمالیها، زیتون کرمانشاه را پیشخرید میکنند، اما در بازارهای فروش نامی از کرمانشاه نیست .
بیشتر بخوانید: