ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپ

    خروج و صادرات ماشین آلات دست دوم از کشور را در بستر قانونی فراهم کنید

    0
    56
    ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپ

    بازرس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران با اشاره به ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپ گفت: هیئت‌مدیره جدید، باید زمینه خروج و صادرات ماشین آلات دست دوم از کشور را در بستر قانونی فراهم کند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از اقتصاد جوان؛ امیر شهلائی، بازرس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران، به اهمیت بهسازی و نوسازی ماشین آلات چاپ و بسته بندی کشور اشاره کرد و افزود: در گذشته بنا بر شرایط، اجازه ورود ماشین آلات دست دوم چاپ به کشور داده شد که این مسئله اصطلاح «ایران مرداب ماشین آلات دست دوم» را بر سر زبان ها انداخت.

    وی ادامه داد: حال که به صورت جدی به دنبال نو سازی صنعت چاپ کشور هستیم، می بایست زمینه قانونی برای صادرات و فروش این ماشین آلات فراهم شود. ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپ از اهمیت زیادی برخوردار است.

    بازرس هیئت‌مدیره با تاکید بر اینکه ماشین آلات یاددشده به لحاظ فنی همچنان سالم و بدون مشکل است، اظهار داشت: کشورهایی نظیر عراق و افغانستان بنابر نیازشان تمایل به خرید این ماشین‌آلات از ایران دارند که تاکنون به دلیل منع قانونی امکان صادرات آن وجود نداشته است. 

    ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپوی ادامه داد: در صورت فراهم شدن زمینه قانونی برای فروش و خروج ماشین آلات دست دوم می توانیم از محل صادرات آن ارزآوری داشته و این ارز را برای به‌روز سازی ماشین آلات جدید هزینه کنیم.

    به گفته شهلائی ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپ در کشور از آن جهت پر اهمیت است که بدانیم هر تحولی در صنعت چاپ و بسته بندی، تحولی بزرگ تر را در صنایع مختلف ملی رقم خواهد زد.

     این عضو هیئت‌مدیره همچنین با اظهار خوشبینی نسبت به روی کار آمدن هیئت‌مدیره جدید اظهار داشت: از آنجا که هیئت‌مدیره فعلی، اعتقاد راسخ به کار گروهی و خرد جمعی دارد، بنابراین پیش‌بینی می‌کنیم تصمیماتی که از این پس توسط اعضای آن گرفته می شود قطعاً منافع طیف گسترده‌ تری از فعالان صنعت چاپ را تامین و لحاظ خواهد کرد.

    ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپ

    بیشتر بخوانید:

    بیست و هفتمین نمایشگاه چاپ؛ تخصصی تر از همیشه

    صنعت چاپ، نیازمند توجه، مترصد فرصت

    برگزاری بیستمین جشنواره استانی روز ملّی صنعت چاپ در خراسان رضوی

    تسریع در وضعیت چاپخانه داران با رسیدگی‌های نمایندگان مجلس

    صنعت چاپ و نشر به پوست‌اندازی نیاز دارد

    وی توضیح داد که تشکیل و راه اندازی کارگروه های تخصصی در اتحادیه با مشارکت اعضا، از جمله اقداماتی است که در راستای تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی بر اساس خرد جمعی صورت می گیرد.

     شهلائی مقدم با بیان اینکه کارهای بر زمین مانده زیادی در صنف چاپخانه داران تهران وجود دارد، تصریح کرد: یکی از نخستین اقدامات در دست انجام هیئت‌مدیره جدید، استانی کردن اتحادیه چاپخانه‌داران تهران است؛ تا از این طریق به مسائل و مشکلات فعالان صنف چاپ سر و سامانی اصولی داده شود.

    ضرورت نوسازی ماشین آلات چاپ

     این عضو هیئت‌مدیره در خصوص ضرورت استانی شدن اتحادیه چاپخانه‌داران تهران گفت: از سالها پیش که چاپخانه های بزرگ به دلیل مشکلات ناشی از استقرار در کلانشهر تهران به حاشیه شهر رفتند، به دلیل استانی نبودن اتحادیه، به ناچار تحت نظارت اتحادیه های غیر مرتبط قرار گرفتند.

     وی ادامه داد: به طور مثال برخی از چاپخانه های بزرگ پس از استقرار در حاشیه شهر تهران زیر مجموعه صنف و اتحادیه عکاسان آن منطقه قرار گرفتند که این موضوع خود مشکلات زیادی را برای فعالان به همراه آورد.

    این عضو هیئت‌مدیره اظهار امیدواری کرد به زودی اقدامات در دست انجام ریاست جدید برای استان شدن اتحادیه چاپخانه‌داران تهران به نتیجه برسد.

    مقاله قبلینمایشگاه تخصصی چاپ و بسته بندی رونق بخش اقتصاد ملی
    مقاله بعدیباز خوردهای نمایشگاه مجازی کتاب کرمان

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.