وزیر اقتصاد و دارایی گفت: با تدابیر دولت واردات انواع کاغذ نیز از لیست ارز ترجیحی خارج و اکنون تولید واحدهای داخلی اقتصادی شده است و بسته جدیدی برای تأمین سرمایه در گردش و توسعه واحدها در راه است
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از فارس از ساری، فرهاد دژپسند وزیر اقتصاد و دارایی ظهر روز ۲۳ بهمنماه در بازدید از شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران، اظهار کرد: بهزودی بسته کامل تأمین مالی برای توسعه و تأمین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی به کارگروه جهش تولید ارائه میشود.
وی با اشاره به بازدید میدانی در چند ماه اخیر از واحدهای تولیدی با هدف بررسی مشکلات، افزود: واحدهایی که محصولات آنان با ارز ترجیحی وارد کشور میشود، با رکود زیادی مواجه شدند، همچنین واردات انواع کاغذ با ارز ترجیحی سبب شد تا تولیدات شرکتهای داخلی بهشدت تحت تأثیر قرار بگیرد.
دژپسند تصریح کرد: با تدابیر دولت واردات انواع کاغذ نیز از لیست ارز ترجیحی خارج و اکنون تولید واحدهای داخلی اقتصادی شده است، در این راستا برای این که بار دیگر واحدهای مختلف کشور به ظرفیت کامل تولیدی برسند بسته جدیدی برای تأمین سرمایه در گردش و توسعه واحدها در راه است که بهزودی چگونگی بهرهمندی واحدها از این تسهیلات قابل توجه در کار گروه جهش تولید ارائه میشود.
بیشتر بخوانید: بانوان شاغل در صنایع چوب و کاغذ مازندران
قطع وابستگی کشور به واردات انواع کاغذ
وزیر اقتصاد و دارایی یادآور شد: شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران شرکتی بینظیر است که به یقین با حمایت همهجانبه برای رساندن تولید به ظرفیت کامل وابستگی کشور به واردات بهشدت کاهش خواهد یافت.
این مسئول تأکید کرد: شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران با هدف قطع وابستگی کشور به واردات انواع کاغذ ازجمله کاغذ تحریر، روزنامه و کتب درسی طراحی شده است، از سوی دیگر اشتغال حدود یک هزار و ۵۰۰ نفر بهصورت مستقیم در این شرکت برای استان مازندران بسیار مهم است.
وی وضعیت خروج واحدهای تولیدی از رکود را در دو ماهه اخیر مطلوبتر توصیف کرد و گفت: گزارشهای زیادی از تعطیلی شرکت چوب و کاغذ مازندران دریافت شده است، اما با حمایت دولت و بخش خصوصی شرایط تولید بهتر شده و اکنون تا ۴۰ درصد رسیده است.
دژپسند اضافه کرد: طبق برنامه مواد اولیه صنایع چوببر باید از روش کاشت و زراعت چوب و واردات چوب با پوست تأمین شود و در دولت برای هر یک از این روشها برنامهریزی دقیقی کرده است، از بانک تجارت خواستیم تا هر چه سریعتر تمهیدات لازم جهت پرداخت تسهیلات برای این شرکت را فراهم سازد.
وزیر اقتصاد و دارایی با اعلام اینکه شرکت چوب و کاغذ مازندران از سال ۱۳۷۶ در شهرستان ساری آغاز به کار کرد و مهمترین تولیدکننده کاغذ در کشور محسوب میشود، گفت: این شرکت در حال حاضر سهامی خاص است که ۶۰ درصد سهام آن در اختیار شرکت آینده پویا، ۲۰ درصد صندوق بازنشستگی کشوری با ۲۰ درصد دیگر هم در اختیار شرکت سرمایهگذاری تأمین اجتماعی است.
این مسئول خاطرنشان کرد: شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران پارسال با کمک ۴ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریالی دولت از محل اعتبارات ستاد تسهیل و رونق تولید از زیر تیغ اعمال ماده ۱۴۱ قانون تجارت نجات یافت.
گفتنی است؛ در این بازدید؛ نماینده ولی فقیه در استان مازندران، نمایندگان مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، مدیرعامل شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا، اعضای هیئت مدیره صنایع چوب و کاغذ مازندران حضور داشتند.