کارشناس مسئول آزمایشگاه دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ظروف بسته بندی مواد خوراکی که از پلیمرهای سنتزی ساخته شده اند(پلاستیکها) ذرات بسیار کوچکی به نام مونومر که واحدهای سازنده آن هستند ساخته شده است و در شرایط خاص به ماده غذایی و یا آشامیدنی منتقل می شوند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمد رضا جاهدان افزود: استفاده از ظروف بسته بندی مواد خوراکی برای بار نخست احتمالا کم خطرتر و یا بی خطر است، اما این ظروف برای استفاده مکرر ساخته نشده اند و بهتر است از استفاده مجدد آنها خودداری کنید زیرا ممکن است آسیب دیدگی(خراشیدگی و خرده شدگی) باعث افزایش میزان انتقال مونومرها را از ظروف شوند. شایان ذکر است که بسیاری از خراش ها در حد میکروسکوپی بوده و با چشم قابل مشاهده نیست.
بیشتر بخوانید:
مهار آتش در کارخانه کارتن سازی
تولید فیلم های بسته بندی با قابلیت تخریب ۶…
تولید فیلم های بسته بندی با قابلیت تخریب ۶ ماهه
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لوم پزشکی یاسوج، وی اظهارکرد: همچنین لازم است از گرم کردن بسته بندی مواد خوراکی و یا پر کردن با مواد غذایی با دمای بالا مثل آب جوش و یا نوشیدنیهای داغ و همچنین نگهداری در مجاورت نور مستقیم خورشید خودداری شود، زیرا افزایش دما و تابش اشعه فرابنفش ریسک مهاجرت مونومرها به ماده غذایی را افزایش میدهد.