بایدها و نبایدهای ظروف بسته بندی مواد خوراکی

    0
    91
    بسته بندی مواد خوراکی

    کارشناس مسئول آزمایشگاه دارویی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: ظروف بسته بندی مواد خوراکی که از پلیمرهای سنتزی ساخته شده اند(پلاستیک‌ها) ذرات بسیار کوچکی به نام مونومر که واحدهای سازنده آن هستند ساخته شده است و در شرایط خاص به ماده غذایی و یا آشامیدنی منتقل می شوند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایسنا، دکتر محمد رضا جاهدان افزود: استفاده از ظروف بسته بندی مواد خوراکی برای بار نخست  احتمالا کم خطرتر و یا  بی خطر است، اما این ظروف برای استفاده مکرر ساخته نشده اند و بهتر است از استفاده مجدد آنها خودداری کنید زیرا ممکن است آسیب دیدگی(خراشیدگی و خرده شدگی) باعث افزایش  میزان انتقال مونومرها را از ظروف شوند. شایان ذکر است که بسیاری از خراش ها در حد میکروسکوپی بوده و با چشم قابل مشاهده نیست.

    بیشتر بخوانید:

    بسته بندی اینترنتی چیست

    مهار آتش در کارخانه کارتن سازی

    تولید فیلم های بسته بندی با قابلیت تخریب ۶…

    تولید فیلم های بسته بندی با قابلیت تخریب ۶ ماهه

    به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لوم پزشکی یاسوج، وی اظهارکرد: همچنین لازم است از گرم کردن بسته بندی مواد خوراکی و یا پر کردن با مواد غذایی با دمای بالا مثل آب جوش و یا نوشیدنی‌های داغ و همچنین نگهداری در مجاورت نور مستقیم خورشید خودداری شود، زیرا افزایش دما و تابش اشعه فرابنفش ریسک مهاجرت مونومرها به ماده غذایی را افزایش می‌دهد.

    مقاله قبلیبنر؛ شماره یک تبلیغات بیرونی
    مقاله بعدیکنترل تخفیف های نامتعارف کتاب با تشکیل کارگروهی در اتحادیه

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.