اعتبار بخشی به اتحادیه با بازرسی از واحدهای چاپی و تداوم آن

    گفت و گو با میریونس جعفری نایب رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران

    0
    75
    بازرسی از واحدهای چاپی

     نایب رئیس اتحادیه چاپخانه داران با بیان اینکه هم اکنون یک هزار واحد صنفی در صنعت چاپ فاقد مجوز فعالیت هستند گفت: تداوم بازرسی از واحدهای چاپی، قدرت و اعتبار اتحادیه چاپخانه داران را بالا می برد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی اتحادیه چاپخانه داران تهران؛ میریونس جعفری نایب رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران به ارزیابی بازرسی های صورت گرفته اتحادیه چاپخانه دارن تهران از واحدهای صنفی پرداخت و گفت: انجام فرآیند بازرسی از واحدهای چاپی و تداوم آن اقدام مطلوبی است که با بازخوردهای مثبتی نیز همراه بوده است، چراکه برخی از فعالان صنف چاپ به حقوق صنفی خود آگاهی ندارند.

    وی افزود: انجام بازرسی از واحدهای چاپی در کنار آگاهی بخشی به همه فعالان صنف موجب می شود تا بسیاری از افرادی که در این عرصه گاهاَ به صورت ناآگاهانه به فعالیت های غیرقانونی مبادرت داشتند، نسبت به تداوم آن تجدید نظر کنند.

    بیشتر بخوانید: برخورد اتحادیه با متخلفان صنعت چاپ

    نایب رئیس اتحادیه چاپخانه داران ضمن تایید اقدام اتحادیه چاپخانه داران مبنی بر بازرسی از واحدهای چاپی مختلف، اظهار داشت: البته مطلوب بود وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از اینها درصدد اجرایی کردن چنین طرحی می بود.

    وی یادآور شد: در اوایل انقلاب اسلامی، بسیاری از تندروها که از کارمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودند، به عنوان بازرس در چاپخانه ها حاضر می شدند و با فعالان این صنف بداخلاقی هایی می کردند که البته اتحادیه چاپخانه داران پس از مدتی از تداوم این روند جلوگیری کرد. در واقع افرادی که در آن زمان با چاپخانه داران بداخلاقی می کردند و به عنوان بازرس در چاپخانه ها حضور می یافتند امروز جزو همکاران پرکار صنف چاپ به شمار می روند.

    جعفری بیان داشت: در دوره های گذشته طی رایزنی های متعدد با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی متقاضی افزایش بازرسی از واحدهای چاپی فعال این صنف بودیم اما متاسفانه این وزارتخانه فقط یک بازرس را برای کل استان تهران درنظر گرفت و همین امر موجب شد تا فعالیت ها در صنف چاپ بدون نظارت و کنترل صورت گیرد.

     

    رسیدن به حقوق قانونی با بازرسی از واحدهای چاپی

    به گفته نایب رئیس اتحادیه چاپخانه داران، کنترل و نظارت مداوم چاپخانه ها موجب می شود که چاپخانه هایی که تعطیل شدند یا با نیمی از ظرفیت خود فعالیت می کنند بتوانند به حقوق قانونی خودشان دسترسی پیدا کنند.

    جعفری گفت: فعالان متخلف صنف چاپ الزاما باید به قوه قضاییه و سازمان های مربوطه معرفی شوند چرا که در غیر این صورت فعالیت آنها غیرقابل کنترل خواهد بود و آسیب های فراوانی را متوجه جامعه، جان و سلامتی افراد می کند.

    وی تاکید کرد: چاپ جعبه های دارویی از جمله جعبه آمپول غیر قانونی برای جلوگیری از چاقی، جلوگیری از ریزش مو و مواردی از این دست مستلزم تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

    جعفری در پاسخ به این پرسش که چند درصد از فعالیت های چاپی در تهران مغایر با ضوابط قانونی است، گفت: در استان تهران حدود یک هزار واحد چاپی وجود دارد که جواز فعالیت ندارند. درواقع واحدی که جواز صنفی از اتاق اصناف دریافت نکرده است به قوانین صنفی خودش هم آگاهی ندارد. از سوی دیگر تعدادی از این یک هزار واحد هستند که حتی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز مجوزهای لازم را برای فعالیت اخذ نکرده اند.

    نایب رئیس اتحادیه چاپخانه داران اضافه کرد: تعدادی از واحدهای چاپی بدون جواز، سفارشات غیرقانونی را با هزینه های هنگفت انجام می دهند چراکه بسیاری از چاپخانه های دارای پروانه کسب، از پذیرش سفارشات خلاف قانون امتناع می کنند.

    وی خاطرنشان کرد: امید است بازرسی از واحدهای چاپی به صورت هدفمند از سوی اتحادیه چاپخانه داران ادامه یابد و در سایه این اقدام مهم، اعتبار و قدرت اتحادیه افزایش یافته و زمینه برای مطالبه خواسته های بحق صنف چاپخانه داران، بیش از پیش فراهم شود.

    مقاله قبلیبررسی اهداف تشکیل اتحادیه کشوری صنعت نشر
    مقاله بعدیسیاست های نادرست و وضعیت چاپ گیلان

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.