طرح ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

    0
    54
    کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

     طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ   در کشتارگاه‌های طیور در سطح شهرستان اجرا می‌شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایرنا -“مجید حاتمی نیا روز سه شنبه به رسانه‌ها اعلام کرد: طرح ماهانه ارزیابی کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ با پشتیبانی اداره کل دامپزشکی استان خرم آباد به منظور بررسی وضعیت بهداشتی کشتار مرغ در کشتارگاه ها و پایش کیفیت محصول نهایی پس از بسته بندی مرغ و توزیع در سطح شهر به صورت ماهیانه انجام می شود.

     

    بیشتر بخوانید:

    ناتوانی صنعت بسته بندی ایران در رقابت جهانی

    وضعیت صنعت سورت و بسته بندی در آذربایجان غربی

    کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

    فاکتورهای کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ

    وی اظهار داشت: طی آن فاکتورهایی مانند کیفیت ظاهری و بهداشت بسته بندی، میانگین میزان خون‌ابه، وجود اجزای غیر خوراکی و حرام در داخل بسته بندی بررسی می‌شود.

    وی افزود: در این طرح به منظور صیانت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از هرگونه سودجویی در کشتارگاه‌ها علاوه بر بررسی موارد بهداشتی، از حضور کارشناسان صنعت، معدن و تجارت و در صورت نیاز از حضور کارشناسان تعزیرات حکومتی در جهت پیگیری و اعمال قانون استفاده می‌شود. 

     کیفیت بسته‌ بندی و عرضه مرغ  

    مقاله قبلیبخش ۱۷ چاپ سیلک، چاپی منعطف
    مقاله بعدیمشکلات حل نشدنی ناشران حتی با اجرای طرح تابستانه کتاب

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.