مشکلات صنعت چاپ و قوانین دست و پا گیر

    احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه لیتوگراف تهران

    0
    78
    مشکلات صنعت چاپ ابوالحسنی

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل ازاتاق اصناف تهران، رئیس اتحادیه لیتوگراف تهران قوانین دست و پا گیر را از مهمترین مشکلات صنعت چاپ نام برد و تاکید کرد: صنعت چاپ نیازی به کمک مالی و ارزی ندارد. 

    رئیس اتحادیه لیتوگراف تهران قوانین دست و پا گیر را از مهمترین مشکلات صنعت چاپ نام برد و تاکید کرد: صنعت چاپ نیازی به کمک مالی و ارزی ندارد.

    احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه لیتوگراف تهران بدر خصوص مشکلات صنعت چاپ گفت: مشکل این صنعت درست حمایت نشدن است و بزرگترین حمایت از صنعت چاپ این است که قانون‌های دست‌و پا گیر برای صنعت چاپ را از میان بردارند.

    وی ادامه داد: ما کمک ارزی و ریالی از کسی نمی‌خواهیم. صنعت چاپ بسیار بزرگ است و از پس خودش برمی‌آید. تنها چیزی که ما را اذیت می‌کند، قوانین دست و پا گیر است. بالغ بر ۸۵ درصد ماشین آلات و مواد مصرفی ما، به جز ورق و کارتن، وارداتی است. قوانین دست و پا گیر باعث می‌شود که رقم تمام شده مواد مصرفی ما بالا برود.

    وی تاکید کرد: اگر بگوییم که می‌توانیم در بخش دستگاه با خارج رقابت کنیم، محال است. ما در تحریم‌های داخلی مشکل داریم. در بسته بندی ایران خیلی موفق بوده است. جعبه چسبانی ایران قبلا از چین وارد می شد اما امسال برای اولین بار ساخت ایران با قیمت پایین‌تر و توان بیشتر در نمایشگاه ارائه شده است. این نوع دستگاه جعبه چسبانی باید حتما چسب گرم باشد، اما توانسته‌ایم جعبه‌ای درست کنیم که با چسب سرد کار کند.

     ابوالحسنی در خصوص برگزاری نمایشگاه صنعت چاپ، بسته بندی و تجهیزات وابسته گفت: بیست و ششمین نمایشگاه چاپ و بسته‌بندی امسال از هشت آذر تا یازده آذر برگزار شد که حدود ۵۰۰ شرکت در این نمایشگاه شرکت کرده و از این تعداد ۵۰ شرکت آن خارجی بودند.

    وی با بیان اینکه از ۴۳ هزار فضای کلی نمایشگاه، ۲۵ هزار متر مفید به غرفه‌داران واگذار شد  تصریح کرد: اولین مجری نمایشگاهی در صنعت‌چاپ هستیم که در بخش خارجی با نزدیک به سه برابر افزایش جذب شرکت موفق عمل کرده‌ایم. از فضای  ۲۵ هزار متری، هزار متر شرکت‌های خارجی و ۲۴ هزار و ۵۰۰ متر داخل بوده و ۵۰۰ متر نیز در فضای باز قرار دارند.

    رئیس اتحادیه لیتوگراف با بیان اینکه امسال متقاضی فراوانی داشتیم اما مکان نداشتیم، گفت: در سال رونق تولید، در بخشش کاغذ بخصوص کاغذهای بسته‌بندی موفق بوده‌ایم. خط‌های تولید کارخانه ورق در این نمایشگاه مستقر هستند.از وظایف عمده ما، به تصویر کشیدن آنها است. باید بگویم که امسال تمام صنعت چاپ ایران در این نمایشگاه حضور داشتند.

    وی با بیان اینکه یکی از اصول اولیه و برنامه‌های نمایشگاه، معرفی دستگاه‌های جدید و نشان دادن آن به متقاضیان است، افزود: بحث دوم در این نمایشگاه‌ها بسته‌بندی هست. هر چیزی که در این مملکت باید رونق پیدا کند در نهایت به بسته مرتبط می‌‌شود. باید در بسته‌بندی قوی باشیم تا بتوانیم در صنعت چاپ حرفی برای گفتن داشته باشیم.

    رئیس اتحادیه لیتوگراف با بیان اینکه هر رویدادی موفقیتش به اطلاع‌رسانی و رسانه بستگی دارد، گفت: رسانه‌ها امسال به برگزاری و پوشش اخبار نمایشگاه کمک کردند. باید گفت کل قضیه نشان می‌دهد افرادی که سال‌های قبل آمدند نتیجه می‌دهد که آمده‌اند. اگر می‌خواستیم بر مبنای جایگاه افراد جانمایی کنیم کم می‌آوردیم. خیلی کم داریم افرادی که درخواست واقعی‌شان را به آنها داده باشیم.

    بیشتر بدانیم: تعامل چاپ و کمیسیون اقتصادی مجلس

    مقاله قبلیدولت و چک کردن حساب های مردم
    مقاله بعدیلیتوگرافی در ایران و مشکلات تحریم

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.