نایبرئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران، انتخاب سخنگو برای صنعت چاپ را یک ضرورت دانست و گفت: طرح مسائل چاپ در محافل مختلف باید توسط یک سخنگوی منتخب از سوی هیئتمدیره، انجام شود.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی اتحادیه چاپخانه داران تهران میریونس جعفری، نایبرئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران در گفتوگویی با اشاره به دیدار آتی نمایندگان صنف چاپ با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم گفت: طرح مسائل چاپ با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مستلزم برگزاری جلسات ثمربخش است که در این راستا ضروری است، فردی متخصص و آشنا به همهی امور و خواستههای صنف چاپ به عنوان سخنگو از سوی اتحادیه تعیین شود؛ در غیر این صورت به نتیجهی مطلوب نخواهیم رسید.
وی افزود: برنامهریزی و پیشبرد امور از طریق تعاملات سازنده با نهادهای مرتبط، یکی از راهکارهای مؤثر در راستای تحقق مطالبات صنف چاپ از دولت است.
به گفتهی جعفری، متأسفانه مشکلات صنعت چاپ کشور با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیشمار است که از آن جمله میتوان به بازرسیهای غیرتخصصی و تعلل در پیشبرد امور اداری صنف چاپ در این وزارتخانه اشاره کرد.
این فعال قدیمی صنف چاپ با بیان اینکه پاسخگویی به مکاتبات اداری اعضای صنف در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، زمان زیادی را میطلبد، اظهار داشت: اعضای صنف چاپ، گاهی ماهها باید در انتظار پاسخ به تقاضاهایی که در فرمت اداری به این وزارتخانه ارسال شده است، بمانند.
وی یادآور شد: متأسفانه در حوزه تعویض پروانه فعالیت نیز، صنف چاپ با چالشهای بسیاری روبرو است؛ به طور مثال، یک فعال صنفی باید برای تعویض پروانه فعالیت، دو تا چهار ماه منتظر بماند و در نهایت به دلیل کندی روند اداری، ناچار به تقاضای صدور پروانه فعالیت جدید میشود. این در حالی است که طی کردن پروسهی ویژه برای صدور مجوز فعالیت جدید، هزینههای هنگفتی را میطلبد.
بیشتر بخوانید: آتش سوزی گسترده در کارگاه چاپ و نگهداری کاغذ
بیان طرح مسائل چاپ
نایبرئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران در ادامه به ارزیابی خود از روند پیشبرد امور و طرح مطالبات صنف چاپ از طریق اتحادیه پرداخت و گفت: فعالیت اتحادیه چاپخانهداران در این زمینه بینظیر و قابل قدردانی بوده است.
به گفتهی وی، برقراری جلسات متعدد برای طرح مسائل چاپ، چالشهای صنف چاپ از سوی رئیس اتحادیه چاپخانهداران، بسیار راهگشا بوده و این امر برای صنعت چاپ کشور اقدامی نوین است.
وی تأکید کرد: حل و فصل مسائل میان صنعت چاپ و سازمانها و وزارتخانههای دیگر اعم از سازمان تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و نیز وزارت صنعت و معدن و تجارت یک ضرورت است.
نایبرئیس اتحادیه چاپخانهداران در بررسی طرح مسائل چاپ، تهران خاطرنشان کرد: باید تکلیف این صنف مشخص شود که آیا زیرمجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است یا تحت نظر وزارت صمت؟ باید یکی از این وزارتخانهها انتخاب شوند تا بودجهی ارزی و سهمیههای لازم به این صنف تخصیص یابد و از این محل ماشینآلات صنعت چاپ بهروزرسانی شوند.