ضرورت رتبه بندی ناشران

    0
    57
    رتبه بندی ناشران

     فریدون با بیان اینکه از بین ۱۶ هزار و ۸۰۰ مجوز داده شده به ناشران، شاید ۱۰۰ تای آنها فعال باشند گفت: رتبه بندی ناشران حتی با وجود خطاهای احتمالی نیز باید انجام شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از  پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت و گو، عبدالعظیم فریدون رئیس انجمن ناشران کودک و نوجوان و مدیر مسئول انتشارات محراب قلم با برنامه «گفتگوی فرهنگی» درباره رتبه بندی ناشران مصاحبه کرد.

    فریدون با بیان اینکه بخش عمده وزارت فرهنگی به کارهای اداری مربوط می‌شود گفت: از بین ۱۶ هزار و ۸۰۰ مجوز داده شده به ناشران، شاید تنها ۱۰۰ تای آنها فعال باشند و سایرین به دلیل استفاده از قوانین فرهنگی و داشتن پرستیژ فرهنگی مجوز نشر دریافت می‌کنند.

     رتبه بندی ناشران رتبه بندی ناشران با حمایت های مادی و معنوی

    وی با بیان اینکه حمایت وزارت ارشاد از ناشران تنها در قالب خرید چند جلد کتاب خلاصه می‌شود تصریح کرد: وزارت ارشاد باید ناشران را با حمایت‌های مادی و معنوی، رتبه بندی نماید تا بتواند خروجی مثبتی داشته باشد.

    مدیر مسئول انتشارات محراب قلم سرکار آمدن فردی از بدنه نشر در وزارت فرهنگ را اتفاق خوبی دانست و خاطرنشان کرد: نمی‌توان رتبه بندی نکرد و حتی با وجود خطاهایی که دارد از نبودن آن بهتر است. رتبه بندی ناشران مهم است.

    فریدون در رادیو گفت و گو نشر حداقل ۴ کتاب را شرط تمدید پروانه ناشران دانست و اضافه کرد: تا کنون هیچ پروانه‌ای لغو نشده چرا که دادن آن بر عهده وزارت ارشاد و لغو پروانه با قوه قضائیه است.

     

    بیشتر بخوانید:

    عدم نظارت ۱۵ هزار تن کاغذ را سهم صنعت نشر کرد

    واگذاری نمایشگاه کتاب تهران به تشکل های نشر

     

    رتبه بندی ناشرانوی خاطرنشان کرد: اتحادیه‌ها کارهای صنفی می‌کنند و رابط بین بدنه نشر و دولتند در حالی که کار انجمن‌ها تخصصی است و به موضوع‌های تخصصی می‌پردازند اما چون مدیریت آگانه‌ای نسبت به موضوع نبود، تشکل‌ها کنار رفتند و اتحادیه‌ها جایگزین شدند؛ هیچ کدام از این دو به تنهایی نمی‌توانند نقش ایفا کنند و باید در کنار هم باشند و اگر کسی بتواند این دو را در کنار هم سازمان دهد، اتفاق مطلوبی رخ می‌دهد.

    رئیس انجمن ناشران کودک و نوجوان در رادیو گفت و گو با اشاره به چاپ ۱۳ میلیون کتاب کودک و نوجوان در سال اظهار کرد: با توجه به تعداد کودکان و نوجوانان، گاهی حتی یک جلد در سال برای آنها چاپ نمی‌شود.

    فریدون از عدم مدیریت درست و عدم تببین سیاست گذاری در این حوزه یاد کرد و گفت: گرفتاری‌ها و مشکلات امروز به دلیل مدیریت نادرست و عدم سیاست گذاری است.

    مقاله قبلیحیات چاپخانه‌داران استان کردستان در گرو تولید
    مقاله بعدیتوسعه تیم کاری با ۳ توصیه طلایی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.