کانونهای تبلیغاتی و چاپخانههای بدون مجوز ازجمله مشکلات لاینحل استان خوزستان هستند که بدون هیچگونه توجهی از سوی مسئولان در این بازار آشفته همچون قوز بالای قوز به این صنعت فشار وارد میکنند.
عباس آموزگار یکی از چاپخانهداران باسابقه استان خوزستان است که بهصورت خانوادگی و از نیمقرن پیش به فعالیت در صنعت چاپ مشغول است. وی درباره وضعیت صنعت چاپ این استان به چاپ و نشر آنلاین گفت: صنعت چاپ یکی از صنایع همواره در حال تغییر است؛ به این معنا که هرسال باید با توجه به تکنولوژی روز ماشینآلات جدیدی وارد شود و دانشمان در این حوزه بهروزرسانی شود. مواردی که به آن اشاره شد نیاز به سرمایه دارد، استانهای کوچکتری مانند خوزستان که نسبت به اصفهان و تهران توان مالی کمتری دارد نتوانستند خود را همگام با تغییرات هماهنگ کنند.
وی در ادامه اظهار داشت: ورود کامپیوتر و فضاهای الکترونیک باعث تغییرات زیادی در این صنعت شده است، چاپخانههای قدیمیتری که توان نوسازی خود را نداشتند این روزها بهزحمت میتوانند به حیات خود ادامه دهند، باید بگویم در آیندهای نهچندان دور چاپخانهها در بسیاری از شهرستانها مجبور به تعطیلی خواهند شد.
آموزگار همچنین با اشاره به زیادشدن کانونهای تبلیغاتی بیان داشت: کانونهای تبلیغاتی و چاپخانههای بدون مجوز ازجمله مشکلات لاینحل استان خوزستان هستند که بدون هیچگونه توجهی از سوی مسئولان در این بازار آشفته همچون قوز بالای قوز به این صنعت فشار وارد میکنند.
بیشتر بخوانید: نمایشگاه صنعت برچسب و لیبل گوانگجو برگزار می شود
صنعت چاپ استان خوزستان در بحران
مدیر چاپ آموزگار اظهار داشت: بنده سالهاست در این بخش فعالیت دارم و تا به حال در هیچ برههای به این حد صنعت چاپ را رو به افول ندیده بودم. مجموعه ما چیزی نزدیک به ۵۲ سال است که در این بخش فعالیت میکند، در ابتدای کار ما با ماشینهای اندکی شروع به کار کردیم و کمکم ماشینهای جدیدتر با امکانات بیشتری را به مجموعه اضافه کردیم که متأسفانه با کم شدن حجم کارها مجبور شدیم دستگاهها را به فروش برسانیم چراکه کار نبود و این دستگاهها بدون فعالیت در گوشه چاپخانه خاک میخورد.
وی در پایان افزود: این صنعت هیچ مرجعی ندارد تا از آن حمایت کند، شاید اگر یک متولی دلسوز از سوی دولت وجود داشت که برای نجات این صنعت راهکار و تسهیلات ارائه میداد میتوانستیم به آینده امیدوار شویم اما با این شرایط هیچ آینده روشنی نخواهیم داشت.