صنعت چاپ استان لرستان نفس‌های آخرش را می‌ کشد

    0
    37
    چاپ استان لرستان

    صنعت چاپ استان لرستان در حال تضعیف است 

    بنیامین عباسی مدیر چاپخانه نصر عباسی و از فعالان صنعت چاپ استان لرستان است. وی  که فعالیت خود را در صنعت چاپ از سال ۱۳۸۸ آغاز کرده در حال حاضر در رسته‌های نشر و بسته‌بندی مشغول به کار است. عباسی معتقد است که صنعت چاپ استان لرستان نفس‌های آخرش را می‌ کشد. 

    عباسی درباره وضعیت صنعت چاپ استان لرستان به خبرنگار مجله چاپ و نشر گفت: صنعت چاپ در استان لرستان نفس‌های آخر خود را می‌کشد. فشارهای فراوانی از هر سو به چاپخانه‌ها وارد شده است که باعث شده این حوزه هرروز ضعیف‌تر از گذشته شود. 

    وی در ادامه بیان داشت: همان‌طور که می‌دانید در این سال‌ها جهش‌های قیمتی زیادی داشتیم؛ هزینه تهیه مواد اولیه برای انجام کارهای چاپی با این جهش‌های قیمتی، چندین برابر شده است اما اجرتی که ما دریافت می‌کنیم همچنان همان است؛ به همین دلیل اکثر چاپخانه‌داران از پس پرداخت هزینه‌های جاری همچون دست مزدها، تعمیر دستگاه‌ها و پرداخت انواع و اقسام مالیات‌ها برنمی‌آیند.

    عباسی یکی از مهم‌ترین مشکلات صنعت چاپ استان لرستان را مسئله مالیات‌ها دانست و اظهار داشت: چاپخانه‌داران مجبور هستند انواع و اقسام مالیات‌های را پرداخت کنند، مالیات بر ارزش‌افزوده را که هر ۳ ماه یک‌بار پرداخت می‌کنیم، تازگی‌ها نیز مالیات بر کارت‌خوان را هم برای ما حساب می‌کنند. این مهم باعث شده است که چاپخانه‌داران حال کسی را پیدا کنند که از زانو پاهایش قطع‌شده است، این مسائل عملاً قدرت حرکت کردن را از ما سلب کرده است.

    مدیر چاپخانه نصر عباسی افزود: جناب گودرزی مهر مسئول چاپ و نشر اداره ارشاد  در این مدت هر کاری که از دستش بر می‌آمد برای چاپخانه‌داران انجام داده است اما این کفایت نمی‌کند، برای نجات صنعت چاپ استان همه مسئولان باید اقدام کنند. با مذاکرات مثبت مسئول چاپ و نشر  استان تعرفه برق چاپخانه‌ها را به‌صورت صنعتی حساب کردند و این کمک بسیاری به چاپخانه‌ها کرد.

    وی درباره مسئله بیرون رفتن سفارشات از استان بیان داشت: فضای مجازی از جهاتی نکات مثبتی نیز دارد؛ ما به لطف همین فضای مجازی یکسری کار از شهرها و استان‌های مجاور داشتیم، هرچند زیاد نیست اما می‌تواند امیدوارکننده باشد، کیفیت کارهای مجموعه ما بالا است به همین دلیل مشتریانی که جذب کرده‌ایم همچنان متقاضی کارهای ما هستند. در استان ما به‌خصوص در علی گودرز، خرم‌آباد و درود چاپخانه‌های بسیار مجهز و خوبی وجود دارد اما متأسفانه شرایط کاری بسیار سخت شده است و ما حمایت‌های دولتی لازم را دریافت نمی‌کنیم؛ حمایت از تولید ملی به یک شعار صرف تبدیل شده است.

    بیشتر بخوانید: نجات صنعت چاپ استان لرستان نیازمند تدبیر دولت‌مردان است

    عباسی افزود: به‌منظور بهتر کردن وضعیت صنعت چاپ استان لرستان کارهای زیادی باید انجام شود؛ یکی از کارهایی که مسئولان می‌توانند انجام دهند اختصاص کاغذ یارانه‌ای به چاپخانه‌های این استان است که می‌تواند کمک بسیار مؤثری باشد. مسئله دیگر ما همان‌طور که اشاره کردم موضوع مالیات‌ها و بیمه است، با قانون‌گذاری‌های درست می‌توان به امر تولید و نجات چاپخانه‌ها کمک کرد.

    وی در پایان بیان داشت: شهرستان ازنا جمعیت اندکی در حدود ۵۰ هزار نفر دارد اما از ظرفیت‌های تولیدی بالایی برخوردار است. ما دو شهرک صنعتی، کارگاه‌های سنگ تراشی، پنج الی شش کارخانه فوق سنگین داریم که می‌توانند مشتریان خوبی برای صنعت چاپ استان باشند. این حوزه نیاز به توجه و حمایت دارد و اگر این دو مورد از طرف مسئولان در نظر گرفته شود شاهد بالا رفتن تولید و رونق این صنعت در استان لرستان خواهیم بود.

    مقاله قبلیMondi کاغذهای ضدنفوذ مناسب برای بسته بندی تولید کرد
    مقاله بعدیمعافیت افزایش تعرفه قیمت گاز در واحدهای چاپی اعمال شود 

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.