تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی (مبتنی بر دادههای دلاری) نسبت به فصل قبل ۱۲,۱ درصد است که در مقایسه با تورم واردات فصلی تابستان ۱۴۰۰ (۸.۷ درصد) حدود ۳.۴ واحد درصد افزایش داشته است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از اقتصادآنلاین، براساس گزارش مرکز آمار، پاییز ۱۴۰۰، تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی (مبتنی بر داده های ریالی) نسبت به فصل قبل، ۴۸,۶ درصد است که در مقایسه با تورم فصلی تابستان ۱۴۰۰ (۶۳.۷ درصد) حدود ۱۵.۱ واحد درصد کاهش داشته است.تورم واردات
همچنین، تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی (مبتنی بر دادههای دلاری) نسبت به فصل مشابه سال قبل ۵۴.۹ درصد است که در مقایسه با تورم واردات نقطه به نقطه تابستان سال ۱۴۰۰ (۵۲.۱ درصد) حدود ۲.۸ واحد درصد افزایش داشته است.
در فصل پاییز ۱۴۰۰، تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی (مبتنی بر داده های ریالی) نسبت به فصل مشابه سال قبل ۴۴۵,۹ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه تابستان ۱۴۰۰ (۴۸۵.۴ درصد) حدود ۳۹.۵ واحد درصد کاهش داشته است.
افزایش تورم واردات
همچنین، تغییرات شاخص قیمت کالاهای وارداتی (مبتنی بر دادههای دلاری) نسبت به فصل مشابه سال قبل ۵۴.۹ درصد است که در مقایسه با تورم نقطه به نقطه تابستان سال ۱۴۰۰ (۵۲.۱ درصد) حدود ۲.۸ واحد درصد افزایش داشته است.
در فصل پاییز ۱۴۰۰، تغییرات میانگین شاخص قیمت کالاهای وارداتی (مبتنی بر داده های ریالی) در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۴۰۰ برابر با ۴۷۸,۳ درصد بوده است که در مقایسه با تورم سالانه تابستان ۱۴۰۰ (برابر با ۵۱۳.۸ درصد) حدود ۳۵.۵ واحد درصد کاهش داشته است.
همچنین، تغییرات میانگین شاخص قیمت کالاهای وارداتی (مبتنی بر داده های دلاری) در چهار فصل منتهی به فصل پاییز ۱۴۰۰ برابر با ۵۵.۳ درصد بوده است که در مقایسه با تورم سالانه تابستان ۱۴۰۰ (۵۴.۳ درصد) حدود یک واحد درصد افزایش داشته است.
بیشتر بخوانید:همه چیز درباره طرح ترافیک سال ۱۴۰۱