سرپرست شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی گفت: مقدمات اولیه برای عرضه سهام بزرگ ترین تولید کننده کاغذ ایران در بورس فراهم شده است.
فروزان مهر در بازدید از شرکتهای صنایع چوب و کاغذ مازندران گفت: اقدامات لازم در خصوص تغییر اساس نامه منطبق با الزامات بورس انجام شده است و پس از انتخاب حسابرس و بازرس معتمد بورس با تکمیل نظامات کنترل داخلی و کمیته حسابرسی، امیدواریم عرضه خرد سهام این شرکت با هماهنگی بانک ملی از طریق آگهی مزایده عمومی انجام شود.
به گفته فروزان این بزرگ ترین تولید کننده کاغذ ایران با بازیابی توان از دست رفته خود می تواند در آینده ای نزدیک، یک سوم نیاز کشور را به کاغذ تامین کند.
شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران بزرگ ترین تولید کننده کاغذ ایران با ظرفیت ۱۷۵ هزار تن شامل ۹۰ هزار تن کاغذ روزنامه و چاپ و تحریر و ۸۵ هزار تن کاغذ فلوتینگ است که با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری مرداد ماه ۱۳۷۶ بهره برداری شد.
سرپرست شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی به انعقاد ۲ قرارداد شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران بزرگ ترین تولید کننده کاغذ ایران در سال ۱۴۰۱ با وزارت آموزش و پرورش و کشور عراق اشاره کرد و گفت: یکی از این قرادادها که پس از سالها به نتیجه رسید مربوط به وزارت آموزش و پرورش با ارزش بیش از ۷۵۰ میلیارد تومان است.
تامین کاغذ آموزش و پرورش از طریق بزرگ ترین تولید کننده کاغذ ایران
وی در این باره گفت: بر اساس این قرارداد این شرکت موظف شد ۳۰ هزار تن کاغذ مورد نیاز این وزارتخانه را تامین کند که این مهم با نگاه تامین کاغذ تحریر مورد نیاز وزارت آموزش و پرورش برای چاپ کتب درسی آن هم با ظرفیت توان داخلی حائز اهمیت و در نوع خود بی سابقه است.
بیشتر بخوانید: ۳ محور دستیابی به حداکثر ظرفیت تولید کاغذ تحریر در کشور
به گفته فروزان مهر انعقاد قرارداد با کشور عراق به ارزش ۱۲ میلیون یورو نیز دیگر اقدام مهم شرکت چوب و کاغذ مازندران برای صادرات کاغذ ایرانی است که این امر باعث افزایش تولید و سودآوری بیشتر شرکت خواهد شد.
سرپرست گروه توسعه ملی به وضعیت عملکردی و مالی شرکت چوب و کاغذ مازندران اشاره کرد و گفت: در ۵ ماه اخیر، تمامی شاخص های عملکردی شرکت اعم از تولید، فروش و سودآوری رشد بسیار خوبی داشته است و مطالبات کارگری نیز به روز تسویه شده و رضایتمندی تمامی کارگران و پرسنل این شرکت در بالاترین سطح خود قرار دارد.
وی همچنین در پایان خاطرنشان کرد: این واحد تولیدی نیاز به تامین نقدینگی و سرمایه در گردش برای خرید مواد اولیه دارد که در این صورت می توان ۱۵ هزار تن کاغذ تحریر مورد استفاده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی را نیز تامین کرد.
شرکت مدیریت طرح و توسعه آینده پویا بانک ملی با ۵۸ درصد، صندوق بازنشستگی کشوری با ۲۴ درصد و شرکت سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی با ۱۸ درصد سهامداران شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران هستند.