نحوه اعطای تسهیلات بانکی به فعالان صنف چاپ برای خرید مواد اولیه و ملزومات مورد نیاز در نشست مشترک اتحادیه چاپخانه داران و مدیران بانک تجارت شعب جنوب شرق تهران بررسی شد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا؛ احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران با اشاره به نشست دوشنبه (۲۰تیرماه) مدیران بانک تجارت شعب جنوب شرق تهران با رئیس اتحادیه چاپخانهداران و جمعی از تامینکنندگان ملزومات چاپ، عنوان کرد: هفته گذشته نیز جلسه ای با همین گروه برگزار شد و درباره چگونگی پرداخت تسهیلات بانکی به فعالان صنف چاپ و مباحث مرتبط با آن تبادل نظر صورت گرفت.
وی با اشاره به مباحثی که در این نشست به آن پرداخته شد، ادامه داد: در این دیدار تاکید شد، مشتریان صنف چاپ به دو بخش چاپخانه داران و تامین کنندگان مواد اولیه تقسیم می شوند و با توجه به گستردگی این صنف، همکاری و تعامل بانک تجارت، بهصورت تدریجی و با شناخت نیازهای فعالان این صنف خواهد بود.
ابوالحسنی افزود: موضوع دیگری که از سوی نماینده بانک مطرح شد این بود که برای تعامل سازنده، کارگروهی مشترک از چاپخانه داران، تامین کنندگان مواد اولیه و نمایندگان بانک تجارت تشکیل شود تا نوع نیاز و نحوه تامین آن به درستی تشریح شود.
پرداخت تسهیلات بانکی به فعالان صنف چاپ بر اساس نیاز
وی با بیان اینکه طی صحبت های انجام شده، قرار شد فهرستی از چاپخانه های بزرگ، متوسط و کوچک و نوع تسهیلاتی که نیاز دارند؛ از سوی اتحادیه تهیه و به بانک تجارت ارائه شود، گفت: به گفته نماینده بانک، بر اساس این فهرست، نحوه اعطای پرداخت تسهیلات بانکی به فعالان صنف چاپ مورد نیاز بررسی خواهد شد.
ابوالحسنی همچنین با اشاره به سخنان نماینده بانک تجارت در زمینه اعتبارات و تسهیلات بانکی به فعالان صنف چاپ گفت: معاون اجرایی شعب جنوب شرق تهران در این دیدار عنوان کرد، این بانک ازجمله بانکهایی است که بیشترین منابع آزاد را در اختیار دارد به صاحبان مشاغل در حوزه تولید و بازرگانی، مشروط به اینکه از بازگشت به موقع منابع و سود حاصل از آن اطمینان داشته باشد، ۵ تا ۱۰ برابر رقم سپرده گذاریشان، تسهیلات میدهد.
رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران در ادامه به نرخ بهره تسهیلات ۲۱.۵ درصد در بانک تجارت اشاره کرد و گفت: نماینده بانک تجارت اعلام کرد که شعبه ظهیرالسلام بهدلیل برخورداری از اختیارات ویژه، به مشتریانی که در مشاغل تولیدی و بازرگانی فعال هستند؛ ظرف مدت ۴ الی ۵ روز پس از افتتاح حساب، تا ۱۵ میلیارد تومان تسهیلات خرید دین و تا ۷۵ میلیارد تومان مراوده بانکی بدون وثیقه ارائه میدهد که البته بالاتر از این رقم هم با ۵۰ درصد وثیقه ملکی، قابلیت بررسی و اجرایی شدن را دارد.
ابوالحسنی با اشاره به صحبت درباره اعطای تسهیلات برای واردات ماشینآلات چاپ نیز عنوان کرد: در این نشست، نماینده بانک تجارت پیشنهاد شد، چنانچه چاپخانه داران بتوانند در مدت یک سال، منابع پرداختی را به بانک بازگردانند، می توانند از تسهیلات مالی بانک برای واردات ماشینآلات نیز بهرهمند شوند.
بیشتر بخوانید: پیگیری ارائه تسهیلات بانکی برای نوسازی صنعت چاپ
گفتنی است که در این نشست احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانهداران تهران، سعید علیان، مشاور عالی اتحادیه، سیدمحمد حسینی، معاون اجرایی شعب جنوب شرق تهران، محسن بحیرایی، رئیس شعبه بانک تجارت ظهیرالاسلام، تعدادی از کارشناسان اداره اصناف بانک، سیدهاشم احمدی، مدیرعامل افق قطعات آسیا، عباس دلدار، مدیر چاپ الماس شرق، سیدمحمدرضا نجفی، مدیرعامل شرکت کارینا پارس، مجید خردجو، مدیر بازرگانی احسان، کریملو، مدیر عامل شرکت ایران شرکا، بهروش، مدیرعامل کیارنگ صنعت، صلواتی، مدیرعامل مرکب ایران و جعفری، نماینده شرکت ایران روتاتیو حضور داشتند. تسهیلات بانکی به فعالان صنف چاپ