افزایش ۳۰ درصدی قیمت لوازم التحریر در شیراز

    0
    24
    قیمت لوازم التحریر

    در سال جارى هزینه هاى تحصیلى از شهریه مدارس گرفته تا هزینه سرویس، تهیه کیف و کفش و لوازم التحریر به دلیل افزایش قیمت لوازم التحریر نسبت به قبل از شیوع کرونا چند برابرشده است و خانواده ها باید برای تحصیل فرزندانشان مبالغ زیادى هزینه کنند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایلنا، در حالى بعد از دو سال دورى از فضاى تحصیل بازگشایى مدارس آغاز شده است که بسیارى از خانواده ها بعد از این وقفه طولانى باید نسبت به تهیه نوشت افزار و لوازم مدرسه اقدام کنند.

    طى دو سال گذشته با غیرحضورى بودن مدارس بسیارى از خانواده ها از خرید لوازم التحریر و کیف و کفش صرف نظر کردند اما امسال در شرایطى دانش آموزان باید سرکلاس درس حاضر شوند که افزایش قیمت نوشت افزار، لوازم التحریر تا کیف و کفش بسیارى از خانواده ها را غافلگیر کرده است. حالا بازار خرید لوازم مدرسه و بازگشایى مدارس اگرچه چندان داغ نیست اما تهیه چند قلم لوازم ضرورى هم براى بسیارى از خانواده ها به چالشى تبدیل شده است.

    پرداخت قیمت لوازم التحریر گران در دوسال اخیر 

    افزایش چند برابرى قیمت نوشت افزار و کیف و کفش در کنار افزایش تقاضا در آستانه فصل مدارس؛ تهیه لوازم التحریر ضرورى دانش آموزان این بازار را از رکود خارج کرده است و از طرفى هم خانواده ها باید هزینه گرانى دوسال اخیر را پرداخت کنند.

    میترا یکى از حاضرین در بازار لوازم التحریر شیراز است؛ او مى گوید: زمانى که مدارس غیر حضورى بود تهیه برخى از اقلام مانند کیف و کفش و… نیاز نبود و با حداقل ها سال تحصیلى را آغاز مى کردم.

    به گفته او امسال با حضورى شدن مدارس  باید تمام اقلام خریدارى شود و با شرایطى که بازار لوازم التحریر بعد از ۲ سال رکود دارد قطعا قیمت ها افزایش زیادى داشته است.

    هزینه سرویس مدارس از اسنپ گران‌تر است

    گرانى لوازم التحریر، تنها دغدغه خانواده ها نیست. امیدى یکى دیگر از متقاضیانى است که براى فرزندش باید خرید لوازم التحریر انجام دهد. وى مى گوید: دغدغه خانواده ها تنها گرانى لوازم التحریر نیست و هزینه هاى دیگر مانند سرویس مدرسه، لباس فرم مدرسه و… بسیار بالاتر از خرید نوشت افزار است.

    به گفته امیدى در این شرایط رانندگان سرویس مدارس قیمت هاى نجومى را اعلام مى کنند که از هزینه اسنپ گران تر است.

    بازگشت بازار لوازم التحریر پس از ۲ سال بر مدار گرانى

    قاسم صادقى، عضو اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و کتابفروشان شیراز در رابطه با بازار لوازم التحریر با حضورى شدن مدارس مى گوید: استقبال از بازار لوازم التحریر بعد از ۲ سال رکود نسبت به گذشته بهتر شده اما افزایش قیمت لوازم التحریر دوگانگى هایى را ایجاد کرده است. صادقى با بیان اینکه قیمت ها بین ۲۵ تا ۳۰  درصد افزایش داشته است، ابراز مى کند: به دلیل کاهش قدرت خرید مردم، میزان خرید بشدت کاهش داشته است.

    وى با اشاره به اینکه شاهد رشد نسبى در بازار لوازم التحریر باوجود رکود ۲ سال گذشته هستیم، ابراز مى کند: افزایش قیمت ها اگرچه وجود دارد اما در چند سال گذشته صنف لوازم التحریر متحمل ضرور وزیان هاى زیادى شد و تنها در آستانه مهرماه و با افزایش تقاضا شاید بخشى از این زیان ها جبران شود.

    عضو اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و کتابفروشان شیراز همچنین در رابطه با برپایى نمایشگاهى در قالب عرضه نوشت افزارهاى سال تحصیلى جدید مى گوید: متاسفانه برپایى و اداره چنین نمایشگاه هایى با صنف لوازم التحریر فروشان نیست و در این میان افرادى غیر فنى اقدام به برپایى نمایشگاه هاى فصلى مى کنند.

    صادقى ادامه مى دهد: کیفیت کالاهایى که در چنین نمایشگاه هایى عرضه مى شود پایین و قیمت آن به نسبت کیفیتى که دارد بالا است.

    بیشتر بخوانید: نوشت افزار ایرانی تحت تاثیر تورم و شرایط اقتصادی حاکم

    وى با اشاره به اینکه باید نمایشگاه ها توسط صنف برگزار شود، یادآور مى شود: با برپایى چنین نمایشگاه هایى بدون حضور صنوف و توسط افراد غیر حرفه اى نه تنها از صنوف و فعالین این عرصه حمایتى نمى شود بلکه کالاى بى کیفیت به دست مردم مى رسد.

    وضع بازار لوازم التحریردر شیراز نشان مى دهد که قیمت لوازم التحریر مانند دفتر ۵۰ برگ از ۲۰ هزار تومان تا ۱۰۰ هزار تومان، جامدادى از ۱۵ هزار تومان تا ۲۰۰ هزارتومان در نوسان است وهمچنین بازار کیف مدارس نیز بین ۲۰۰ تا ۷۰۰ هزار تومان اعلام مى شود.

    مقاله قبلیمدیر شرکت شرکت اصفهان پک: بهره مندی از نیروهای داخلی منجر به رشد بسته‌بندی می شود
    مقاله بعدیشرکت چوکا و مساعدت مالی وزارت تعاون

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.