حل مشکلات مربوط به کاغذ منوط به برنامه ریزی بلندمدت

    0
    42
    مشکلات مربوط به کاغذ صادقیان

    مشکلات مربوط به کاغذ یک شبه حل نمی شود 

    مدیر عامل مجموعه چاپ نقشینه در رابطه با حل مشکلات مربوط به کاغذ اظهار داشت: ما یک شبه نمی توانیم با یک دستور مشکلات مربوط به کاغذ را درست کنیم بلکه برای حل این معضل نیازمند به یک برنامه بلند مدت هستیم.

     

    مشکلات مربوط به کاغذ مجتمع چاپ نقشینهحسین صادقیان مدیرعامل مجموعه چاپ نقشینه در رابطه با فعالیت این شرکت اظهار داشت: فعالیت ما از سال ها قبل یعنی از سال های ۱۳۷۸ تا ۱۳۸۸ مربوط به تولید سررسید می شد اما از سال ۱۳۸۸ بخش های چاپخانه و صحافی مجموعه دایر شد و به تدریج تجهیزات مختلفی را همانند ماشین آلات چهار و نیم ورقی، دو ورقی، پلیت ستر، لتر پرس و ماشین آلات صحافی به مجموعه نقشینه افزوده شد.

    وی مهم ترین مشکل صنعت چاپ را افزایش شدید قیمت مواد اولیه مانند کاغذ و مقوا برشمرد و اظهار داشت: از شب عید تا الان قیمت کاغذ دو برابر شده است. با بروز این اتفاق کارکرد و عملکرد چاپخانه ها به تدریج ضعیف خواهد شد چون تولید توجیه اقتصادی نخواهد داشت، در نتیجه افزایش هزینه ها منجر به افزایش قیمت و در نهایت منجر به پا پس کشیدن مشتری از خرید می شود.

    صادقیان با اشاره به خبرهایی در رابطه با تولید کاغذ داخلی اظهار داشت: بارها شنیده ایم که کارخانه های تولید کاغذ راه اندازی می شود. از جمله کارخانه چوب و کاغذ مازنداران خبر از افزایش تولید کاغذ خبر داده بود که مشاهد کردیم که امسال حتی در چاپ و نشر کتب درسی از کاغذهای وارداتی استفاده شد. متاسفانه کاغذهای تولید داخلی بی کیفیت هستند و هیچ چاپخانه دارای از آن استقبال نمی کند. کاغذهای تحریر تولید داخل کدر رنگ و بی کیفیت هستند و الان کسی از آنها استفاده نمی کند.

    مشکلات مربوط به کاغذ  مدیر کارخانه چوب و کاغذمدیر مجموعه نقشینه ادامه داد: حتی مقوای تولید داخلی نیز خیلی به درد چاپ نمی خورد چون استاندارد ندارند و برای ماشین ها مشکل ایجاد می کند. مقوای تولید داخل شاید برای یک سری کارهای معمولی و روتین کاربرد داشته باشد اما قطعا در مواردی مانند جعبه دارویی و حوزه آرایشی و بهداشتی کاربرد ندارد.

    بیشتر بخوانید: تاکید عضو هیئت مدیره اتحادیه چاپخانه داران بر ضرروت برنامه‌ریزی متولیان برای تجهیز ناوگان چاپ

    وی در رابطه با مشکلات مربوط به کاغذ بیان داشت: ما یک شبه نمی توانیم با یک دستور مشکلات مربوط به کاغذ را درست کنیم بلکه برای حل این معضل نیازمند به یک برنامه بلند مدت هستیم. باید ابتدا بودجه سالانه و راهبردش را تعیین کرده و برای رسیدن به نقطه مطلوب هدف گذاری کنیم. همچنین تامین زیرساخت ها و ورود تکنولوژی به روز دنیا در این زمینه ضروری است. از سوی دیگر اکثر شرکت های این حوزه شبه دولتی و فاقد حضور مدیران متخصص با نگاه صنعتی هستند از این رو حضور مدیران کاربلد و متخصص برای رشد و پیشرفت ضروری است.

    مقاله قبلیبررسی صنفی امکان ارتقای چاپ دیجیتال  
    مقاله بعدیمسئول فروش شرکت پلیمر پوشش افرا: نمایشگاه‌ها موجب ارز آوری برای کشور می شوند

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.