کیفیت کاغذ ایرانی، مورد رضایت ناشران

    گفت و گو با معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

    0
    58
    هیئت مدیره انجمن فرهنگی ناشران کتاب دانشگاهی کیفیت کاغذ ایرانی یاسر احمدوند

    ارتقای کیفیت کاغذ ایرانی در مقایسه با سال های گذشته 

    یاسر احمدوند، رضایت‌‌مندی ناشران از مصرف کاغذ داخلی را نشانه ارتقای کیفیت کاغذ ایرانی دانست و گفت: ناشران حق انتخاب دارند که کاغذ را با کیفیت و قیمت‌های مختلف خریداری کنند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا یاسر احمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، درباره روند توزیع کاغذ ایرانی برای تولید کتاب، عنوان کرد: همه ظرفیت اعلام شده خریداری شده و در فرآیند تحویل به ناشران قرار دارد. با هدف اعتماد‌ سازی بیشتر و کمک به ناشران تلاش شده، پیش‌پرداخت دریافت نشود و  کاغذ‌ها، نقدی و قطعی فروخته شود که تصمیم مهم و موثری بود؛ بنابراین ناشران مجبور نبودند، پولی پیش پرداخت کنند و منتظر بمانند؛ بلکه همزمان با تحویل کاغذ، واریز انجام می‌‌ شود.

    وی درباره کیفیت کاغذ ایرانی، گفت: به اذعان ناشران دربافت‌‌ کننده و مصرف‌ کننده کیفیت کاغذ ایرانی جدید نسبت به کاغدهای تولیدی سال‌های گذشته کارخانه چوب و کاغذ مازندران ارتقا پیدا کرده است؛ اینکه  نوع کیفیت کاغذ ایرانی بهترین در بازار باشد، به‌طور طبیعی اینگونه نیست. در بازار، کاغذهای وارداتی زیادی با کیفیت بهتر و البته قیمت بیشتر وجود دارد؛ بنابراین ناشران حق انتخاب دارند که کاغذ را با کیفیت و قیمت‌ های مختلف خریداری کنند.

    وی با بیان اینکه تلاش کارخانه چوب و کاغذ مازندران، افزایش حداکثری کیفیت کاغذ است، بیان کرد: تصور می‌ کنم با توجه به استقبال ناشران، مصرف‌کنندگان از کیفیت و قیمت محصولات کارخانه چوب و کاغذ مازندران، راضی هستند.

    احمدوند در ادامه درباره نوسازی تجهیزات و ماشین‌آلات کارخانه چوب و کاغذ مازندران گفت: نوسازی دستگاه های این مجموعه به وزارت «صمت» مرتبط است؛ اما با توجه به اینکه پایه تولید کارخانه، کاغذ شیمیکال است و این نوع تولید و کاغذ در همه جای دنیا با همین کیفیت عرضه می‌شود؛ بنابراین کیفیت قابل قبول است. 

     کیفیت کاغذ ایرانی توزیع کاغذ ایرانیبه گفته وی، مسئله اینجا است که به تناسب مصارف مختلف، کاغذ تولید ‌می‌شود، گاهی کاغذ برای کتاب‌ های ماندگار و نفیس، گاهی برای کتاب‌های درسی است؛ بنابراین به‌طور طبیعی برای انواع کتاب، کاغذهای متفاوتی استفاده می‌ شود.

    احمدوند درباره میزان صرفه‌ جویی ارزی در حوزه کاغذ با توجه به استفاده ناشران از کاغذ ایرانی گفت: این موضوع به میزان کاغذی بستگی دارد که در داخل تولید و در اختیار ناشران قرار داده می‌ شود؛ تصورم این است که اگر در سال آینده بتوانیم، بخش عمده نیاز نشر کشور را با کاغذ داخلی تامین کنیم.

    بیشتر بخوانید: انتقاد رئیس اتحادیه فروشندگان کاغذ و مقوا از عملکرد برخی تجار

    وی خاطرنشان کرد: بخش زیادی از ارز اگرچه برای تامین مواد اولیه خارج می‌ شود اما تا حد زیادی از خروج ارز جلوگیری می‌ کند، صرفه‌جویی ارزی می‌شود، علاوه براین در ایجاد اشتغال و آرامش و اعتماد به‌دلیل وجود کاغذ در بازار تامین می‌ شود. امید‌وارم سال آینده نیاز حداکثری بازار نشر به کاغذ را تامین کنیم؛ البته جامعه نشر می‌ تواند از بازار آزاد نیز به خرید کاغذ اقدام کند.

    مقاله قبلیافتتاح هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب باکو با حضور ایران
    مقاله بعدیسیستم های ناکارآمد بزرگترین مشکل صنعت چاپ کشور

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.