۷ دستورالعملی که کارآفرینان موفق برای برندهایشان به کار می گیرند

    0
    35
    کارآفرینان موفق

    نکاتی که کارآفرینان موفق باید همیشه یادشان باشد

    ما در این مقاله قصد داریم خیلی رُک و پوست کنده سراغ بعضی از نکات کلیدی برای کارآفرینان موفق برویم. به عبارت بهتر قصد ما معرفی بعضی از نکات و فعالیت های جانبی است که در این مسیر پرپیچ و خم به کار کارآفرینان موفق خواهد آمد. اگر شما هم تا حالا در میانه راه کارآفرینی احساس گم شدن کرده اید، نکات مورد بحث در این مقاله کاملا مخصوص شما خواهد بود. این شما و این هم دستورالعملی برای مسیریابی در دنیای شلوغ کسب و کار برای کارآفرینان موفق .

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از فرصت امروز، هر کسی تعریف خاص خودش از موفقیت را دارد. برای بعضی ها کسب مدال طلا در مسابقات المپیک نهایت شادکامی است؛ در حالی که بعضی دیگر درو کردن جوایز هنری یا حتی پیدا کردن یک شغل باثبات را نهایت موفقیت می دانند. ایده ذهنی شما درباره موفقیت هرچه باشد، دست آخر به کارآفرینان موفق ختم می شود. شاید فکر کنید کارآفرینان موفق فقط پشت میزهای لوکس نشسته و ایده های شان به لطف بودجه های چند میلیون دلاری تامین می شود. در این صورت باید بگویم کاملا دراشتباهید؛ چراکه هر اقدامی برای کسب موفقیت بیشتر در دنیای امروز نوعی کارآفرینی محسوب می شود.

    متاسفانه در دنیای امروز همه نمی توانند به عنوان کارآفرینان موفق شناخته شوند؛ چراکه نه بازار گنجایش این همه آدم موفق را دارد و نه رقابت نفسگیر میان آدم های گوناگون فضای مساعدی ایجاد کرده است. از این نظر عرصه کارآفرینی مثل لیگ بسکتبال NBA است که در نهایت فقط دو تا تیم به فینال می رسند و تازه از بین آنها هم یکی قهرمان نهایی لقب می گیرد. در این مسیر پرپیچ و خم خیلی از افراد و حتی تیم های کاری در یک چشم به هم زدن مسیر اصلی شان را گم می کنند.

    درست در چنین موقعیت هایی داشتن یک دستورالعمل حرفه‎ ای می تواند به داد آدم برسد. هرچه باشد از قدیم گفته اند «همه چیز را همگان دانند». پس اگر فکر کرده اید صفر تا صد مسیر کسب و کار آفرینی را فوت آب هستید، خطر ورشکستگی خیلی از شما دور نیست!

    کارآفرینان موفق پذیرش اشتباهات: مهمترین راهنما برای موفقیت کاری

    مربی های انگیزشی مثل آنتونی رابینز اصرار دارند آدم ها ترس از شکست و قضاوت شدن از طرف بقیه را کنار بگذارند. انگار که همه مشکلات ما به خاطر این دو تا ترس قدیمی است. راستش را بخواهید ترس بیش از اندازه طوری آدم را ضعیف می کند که نگو و نپرس، اما این اصلا به معنای بی گدار به آب زدن نیست. همانطور که یک خلبان حرفه‎ ای همیشه ترس از سقوط یا مشکل فنی دارد، کارآفرینان موفق هم باید شکست را گوشه ذهن شان نگه دارند.

    در عین حال وقتی ترس مانع از فعالیت مناسب کارآفرینان موفق می شود، باید فکری به حال آن کرد؛ چراکه چنین ترسی عملا باعث فرار افراد از پذیرش اشتباهات شان می شود.

    باور کنید یا نه، آدم بدون اشتباه اصلا وجود خارجی ندارد. حتی ربات های فوق پیشرفته با هوش مصنوعی نیز گاهی اوقات هنگ می کنند و با باگ‏ های ریز و درشت رو به رو می شوند. ما در روزنامه فرصت امروز اصلا نمی دانیم ایده کارآفرینی بدون اشتباه از کجا سردرآورده، اما همیشه با آن مخالفت کرده ایم. شما قرار نیست بدون حتی یک شکست تبدیل به یکی از کارآفرینان موفق دنیا شوید. در عوض باید همیشه دنبال درس گرفتن از اشتباهات دیگران و حتی خودتان باشید. بنابراین اولین راهنمای اساسی برای موفقیت کاری پذیرش اشتباهات است.

     

    حفظ ریتم کاری مشخص: بی نظمی ممنوع!

    آدم ها وقتی برای مدت زمانی طولانی از یک راه و رسم مشخص برای فعالیت کاری استفاده می کنند، به مرور زمان دست شان آنقدر گرم می شود که حتی سخت ترین کارهای دنیا را هم سه سوت انجام خواهند داد. البته منظور ما پافشاری روی استراتژی های قدیمی یا از مد افتاده نیست. به هر حال در دنیای کسب و کار همه تغییر می کنند. با این حال کارآفرینان موفق می توانند بعضی از الگوهای کاری را در عین تغییر بقیه بخش ها حفظ کنند.

    مثلا اینکه شما سر صبح سرحال هستید یا کار شبانه با سیستم فکری تان بیشتر جور درمی آید، ربطی به استفاده از استراتژی های تازه ندارد. حتی امروزه هم بعضی از کارآفرینان به جای اینکه صبح ها سرکار حاضر شوند، تازه وقتی هوا تاریک می شوند سراغ فعالیت کاری می روند. کارآفرینان موفق برای اینکه در بازار کسب و کار همیشه بهترین فرم  را نشان دهند، باید ریتم مشخصی برای خودتان پیدا کنید. یادتان باشد پیدا کردن ریتم یک امر کاملا شخصی است. پس انتظار نداشته باشید یک فرشته نجات از ناکجا‎آباد به سراغ تان آمده و کمک تان کند.

     

    تعیین اهداف درست: برنامه ریزی و دیگر هیچ

    بی شک حرف های بسیار زیادی درباره شیوه تعیین اهداف در دنیای کسب و کار زده شده است. ما اینجا قصد نداریم دوباره از اول یکسری کلیشه های بی سر و ته را برای تان روی دایره بریزیم. در عوض یک فرمول جدید و بی نهایت راحت برای ارزیابی اهداف در چنته داریم.

    بعد از اینکه کارآفرینان موفق اهداف کاری خود را مشخص کردید، کافی است به این نکته فکر کنید که هر هدف به ترسیم تصویری بزرگ از آینده کاری تان کمک می کند؟ فرض کنید اهداف کاری تان هر کدام تکه از پازل هستند؛ وقتی این تکه ها کنار هم قرار می گیرند باید یک تصویر منسجم و زیبا را نشان دهند. حالا اگر اهداف شما آنقدر از هم دورند که هیچ تصویر مشترکی را شکل نمی دهند، احتمالا خیلی وقت است مسیرتان را اشتباه طی کرده اید.

    خیلی از کارآفرینان فکر می کنند بازنگری در اهداف یعنی اعتراف به شکست. راستش را بخواهید، اعتراف به شکستی که هنوز رخ نداده خیلی بهتر از تجربه تلخ آن است. پس قبل از اینکه اوضاع تان خیلی وخیم شود، اهداف اشتباه تان را جبران کنید. وگرنه شاید دیگر رنگ موفقیت در دنیای کارآفرینی را هم نبینید.

     

    مراقب سلامتی تان باشید: اولویت اول همه مردم دنیا!

    توصیه ما در این بخش کاملا روشن است؛ شما قرار نیست به خاطر شناخته شدن در زمره کارآفرینان موفق فشار بیش از اندازه روی خودتان بیاورید. سلامتی اولین سرمایه شما برای سعی و تلاش در بازار است. پس باید از این سرمایه ارزشمند مراقبت کنید. استفاده از تعطیلات هفتگی یا حتی برنامه ریزی برای مسافرت های بین کاری ایده خوبی در این میان خواهد بود. اینطوری شما همیشه انگیزه لازم برای پیشرفت در بازار را حفظ خواهید کرد؛ به همین سادگی.

    کارآفرینان موفق ایجاد روابط دوستی عمیق با دیگران: دوست خوب یعنی سرمایه

    یادتان باشد پیدا کردن دوست فقط محدود به درون شرکت نمی شود. کارآفرینان موفق معمولا دوستانی در برندهای مختلف دارند. این کار شاید خیلی ابتدایی به نظر برسد، اما در موقعیت های اضطراری حسابی به درد آدم می خورد. بنابراین برای حفظ امنیت برندتان هم که شده در همایش های بزرگ کمی با مدیران دیگر گرم بگیرید. قول می دهم نتیجه کار اصلا نگران کننده نباشد!

     

    روی خودتان سرمایه گذاری کنید: مهمترین نکته در یافتن موفقیت

    این روزها خیلی از کارآفرینان موفق به طور مستقل یا با یک تیم بی نهایت جمع و جور مشغول مدیریت کارها هستند. شاید این شرایط از نظر ارتباط با آدم های کمتر و دردسرهای اداری محدود حسابی جذاب باشد، اما همه چیز را به مهارت های شخص شما گره خواهد زد. به زبان خودمانی، اینجا دیگر خبری از کلاس های مهارت افزایی برندهای بزرگ نیست. در عوض خودتان باید آستین ها را بالا زده و برای بهبود مهارت های تان فکری بکنید.

    اشتباه خیلی از کارآفرینان مستقل یا مدیران کسب و کارهای کوچک بی توجهی محض به سرمایه گذاری بر روی خودشان یا حداقل نیروی انسانی است. نتیجه این کار از دست رفتن فرصت های طلایی برای بهبود کارایی کلی شرکت است. اگر شما دوست دارید همیشه یک برند موفق در بازار باشید، باید خیلی زود برنامه های تان را عوض کنید.

    شرکت در کلاس های مختلف یا حتی برگزاری دوره های آموزشی با حضور مربی های حرفه ای ایده خوبی برای شروع کار کارآفرینان موفق خواهد بود. همچنین در اوقات فراغت می توانید درباره الگوها و استراتژی های جدید دنیای کسب و کار مطالعه کنید. چنین فعالیت هایی دیر یا زود از شما مدیری همه فن حریف خواهد ساخت. آن وقت دیگر هیچ مشکلی جلودارتان نخواهد بود.

     

    از مسیر لذت ببرید: کارآفرینی آخر دنیا نیست!

    کارآفرینی همه ‎اش دردسر یا مشکلات بی پایان نیست. گاهی اوقات شما باید از مسیری که تا اینجای کار طی کرده اید، لذت ببرید. هرچه باشد آدم برای ادامه یک مسیر سخت و طولانی به روحیه بالا نیاز دارد. احتمالا شما هم دور و برتان کلی کارآفرین ناامید دیده اید که حتی در قله های موفقیت هم امیدی به آینده ندارند. فرمول ما برای رفع چنین افسردگی هایی یک کلمه است؛ نگاه به گذشته.

    شما به عنوان یک کارآفرین مسیر بی نهایت طولانی برای کسب جایگاه فعلی تان طی کرده اید. این مسیر با فراز و فرودهای بی پایان باید همیشه جلوی چشم تان باشد تا روحیه تان را نبازید. به علاوه، کمی تفریح هم هیچ وقت آدم را اذیت نمی کند.

    بیشتر بخوانید: کارآفرینان در دنیای امروز چه می کنند؟

    قبول دارم گاهی اوقات برنامه های کاری خیلی فشرده می شود، اما فرصت های خوش گذرانی هم کم نیست. مثلا می توانید با همکاران تان یک دورهمی خودمانی تشکیل دهید. مسافرت های دسته‎جمعی یا حتی ثبت نام در یک باشگاه ورزشی هم ایده های خوبی خواهد بود. اینطوری شما در کنار کار سخت و طاقت فرسا کمی هم از مسیر لذت می برید. آن وقت دیگر خبری از نگرانی یا ناامیدی های گاه و بی گاه نخواهد بود. یادتان باشد کارآفرینی هم مثل هر کار دیگری باید همراه با تفریح باشد. وگرنه خیلی زود حوصله تان از آن سر می رود.

    مقاله قبلیشناخت مقوای کرافت و اهم موارد استفاده از آن 
    مقاله بعدیسازه‌ های معرفی کتاب در خیابان کریم‌خان  نصب می شود

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.