امکان مدیریت بازار کاغذ با تغییر استراتژی دولت و سرمایه گذاری

    گفت و گو با رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا

    0
    43
    رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای کشور مجمع عمومی سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا ابوالفضل روغنی گلپایگانی

    روش های مدیریت بازار کاغذ برای رسیدن به خودکفایی 

    رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا با بیان اینکه مدیریت بازار کاغذ در شرایط فعلی با تغییر استراتژی دولت ممکت است، بیان داشت: خودکفایی در کاغذ نیاز به حمایت دارد.

    مدیریت بازار کاغذ سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوای ایران دوره آموزشی و اجرایی کنترل کیفیت کاغذ باطلهبه گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از آنا، ابوالفضل روغنی گلپایگانی، رئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا اظهارداشت: رسیدن به خودکفایی در حوزه تولید کاغذ تحریر و  مدیریت بازار کاغذ در این حوزه نیازمند سرمایه‌گذاری بلند مدت و تغییر استراتژی و سیاست در دولت است. بیان حمایت صرف برای  مدیریت بازار کاغذ کافی نیست، بلکه حمایت ‌ها باید به مقام عمل بیاید.

    وی افزود: درباره امکان تولید داخل و رسیدن به خودکفایی باید بگویم می‌توانیم در این راستا حرکت کنیم و با برنامه‌ریزی به خودکفایی هم برسیم. دولت سیزدهم هم در زمینه مدیریت بازار کاغذ گام‌هایی برداشته و حرکت در این مسیر را آغاز کرده است.

    روغنی گلپایگانی تصریح کرد: به عنوان مثال در کارخانه کاغذ مازندران قرارداد حدود ۴۰ هزار تنی برای تامین نیاز وزارت آموزش و پروش جهت تامین کاغذ مورد نیاز کتاب ‌های درسی کشور به امضا رسید و در حال تولید آن است، این ظرفیت و توانمندی در چوب و کاغذ مازندران بوده، هست و خواهد بود که شخصاً اعتقاد دارم با برنامه ‌ریزی دقیق و استفاده بهینه از منابع بیشتر هم می‌ تواند باشد.

    روغنی بیان کرد: از سوی دیگر دولت به منظور مدیریت بازار کاغذ از سایر کارخانه‌های تولید کاغذ مثل کارخانه پارس و شوشتر که ظرفیت تولید تحریر دارند، خواسته  تا ۲۰ هزار تن تولید تحریر داشته باشند. به این ترتیب مشخصاً می‌گویم تصمیم‌گیری برای رفع مشکلات روندی مثبت نسبت به گذشته دارد، اما بازهم در همین شرایط برای رسیدن به اهداف مورد نظر باید دقت عمل بالایی داشته باشیم.

    مدیریت بازار کاغذرئیس سندیکای تولیدکنندگان کاغذ و مقوا اظهارداشت: از سوی دیگر در جلساتی که با حوزه ریاست جمهوری داشتیم از ما خواسته شد که در کارخانه پارس تولید تحریر را کلید بزنیم، اما شرط آن بازسازی دستگاه هاست وضعیت ماشین‌آلات ما مناسب نیست، باید تجهیزاتمان بروزرسانی شود، نیازمند خرید مواد اولیه هستیم که نقدینگی بسیار بالایی را می‌طلبد که آن هم نیازمند تامین منابع مالی ارزان‌قیمت برای بازسازی و نوسازی است. خوب همه این موانع برای مدیریت بازار کاغذ به‌گونه‌ای مانع از رسیدن به اهداف تعیین شده است.

    وی گفت: قیمت‌های فعلی را باید استثنا گرفت، چرا که به دلیل حوادث اخیر در منطقه اوکراین بازار در التهاب خاصی قرار دارد، چون کالا‌های روسیه در دنیا خریدار چندانی ندارد، روس‌ها نیز کالا‌ها را با قیمت ارزان‌تر به جهت افزایش منابع ارزی داخل کشور عرضه کرده‌اند، من به عنوان یک مقام صنفی مشخصاً اعلام می ‌کنم که کاغذ مازندران به هیچ وجه از کاغذ خارجی گران‌ تر نیست و حتی ۲۰ درصد زیر قیمت آن است.

    بیشتر بخوانید: خودکفایی در صنعت تولید کاغذ با کمک کارخانه های داخلی

    روغنی در پایان با بیان اینکه من مخالف یارانه و حمایت‌ های بی‌جا از صنعت هستم، اما در شرایط برابر، اضافه کرد:  جایی که می‌ شود شرایط برابر ایجاد کرد، اما در شرایط فعلی نمی ‌توان انتظار داشت که قیمت را پایین ‌تر بیاورند، برای پایین ‌تر آوردن قیمت کاغذ باید استراتژی و نگاه دولت به صنعت تغییر کند.

    مقاله قبلیبرگزاری نمایشگاه «آینده چاپ IFPEX»
    مقاله بعدیمزایای استفاده از اتوماسیون ایمیل مارکتینگ

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.