مدیر گروه رشته چاپ دانشکده انقلاب اسلامی گفت: ما فکر می کنیم تمام دانش در صنعت چاپ را در اختیار داریم و از همین رو همواره خودمان را از آموزش در این صنعت بی نیاز می دانیم. این مسئله صدمه بزرگی به توسعه صنعت چاپ کشورمان می زند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ علیرضا نجفی، مدیر گروه رشته چاپ دانشکده انقلاب اسلامی که از مدرسان کارگاه استانداردسازی و کنترل کیفیت چاپ است؛ گفت: این دانشگاه تنها مرکز دانشگاهی دولتی است که از چهل سال قبل رشته چاپ در آنجا به صورت فعال تدریس می شود. این استاد دانشگاه درباره برگزاری نشست های آموزشی در حاشیه بیست و نهمین دوره نمایشگاه چاپ، بسته بندی و ماشین آلات وابسته بیان کرد: مخاطب این کارگاه ها بیشتر از بدنه صنعت چاپ هستند تا دانشجویان؛ چرا که دانشجویان این مباحث را به صورت مفصل در دانشگاه به صورت آکادمیک فرا گرفته اند. دانش در صنعت چاپ
وی در ادامه اظهار داشت: بسیاری از مدیران و غرفه گذاران به دلیل مدیریت غرفه هایشان نمی توانند وقت زیادی را برای حضور در این نشست های آموزشی بگذارند به همین مورد باعث شده ما این دوره های آموزشی را به صورت مختصر و فریز شده در نمایشگاه ارائه دهیم.
نجفی هدف از برپایی نشست های آموزشی را آگاه ساختن بدنه صنعت چاپ از گستره بستر مفهومی و دانشی این حوزه معرفی کرد و افزود: بدنه صنعت چاپ آن طور که باید جذب آموزش نمی شوند.
بیشتر بخوانید: کارگاه هایی برای ارتقای دانش مدیران چاپخانه ها
وی ادامه داد: متاسفانه ما در صنعت چاپ فکر می کنیم تمام دانش در صنعت چاپ را در اختیار داریم و از همین رو همواره خودمان را از آموزش بی نیاز می دانیم که این مسئله صدمه بزرگی به توسعه صنعت چاپ کشورمان می زند؛ برای مثال یکسری از چاپخانه داران در انجام کارشان به مشکل برخورد کرده بودند که در خارج از کشور مشکلشان به راحتی حل شد. این مسئله نشان از ضعف دانش و علمی ما در کشور است. کشورهای اروپایی خودشان را بی نیاز از آموزش نمی بینند و همواره به دنبال به روز رسانی اند.