مدیر بازرگانی شرکت خودکار سلنا: فرصتی برای ارتقای تولید و فروش محصولات ایرانی

    0
    138
    شرکت خودکار سلنا

    شرکت خودکار سلنا و حضور در نمایشگاه چاپ و بسته بندی مشهد 

    شرکت خودکار سلنا از خرداد ماه ۱۴۰۰ شروع به کار کرد. کارخانه این مجموعه در زمینی با مساحت ۶ هزار متر مربع در حال حاضر توان تولید ۴ میلیون عدد خودکار را دارد که به گفته مجتبی کاظم خوانی مدیر بازرگانی شرکت خودکار سلنا با ارتقای خط تولید و واردات دستگاه های پیشرفته تیراژ تولید خودکار به ۸ میلیون عدد می رسد. خودکار سلنا  به طور کلی در ۹ رنگ (چهار رنگ اصلی و ۵ رنگ فانتزی) تولی می شود.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین، مجتبی کاظم خوانی مدیر بازرگانی شرکت خودکار سلنا اظهار داشت: خودکار سلنا با سپری کردن دوره های کنترل کیفی و استانداردهای ملی موفق به دریافت گواهی های ایزو شده است. ما در این مجموعه با توجه به انجام آزمایش ها و فرآیندهای مختلف در رابطه با استفاده از ذرات نانون موفق به ساخت خودکارهایی با بدنه پلیمری و آنتی باکتریال شدیم.

    کاظم خوانی ادامه داد: استفاده از این خودکارها در مکان های عمومی مانند بانک ها برای جلوگیری از انتقال باکتری و قارچ بسیار مناسب نیست. از آنجا که ما اطمینان زیادی به کیفیت محصولات خود داریم برای آن گارانتی دو ساله تعیین کرده ایم، ضمن اینکه اگر کسی از کیفیت راضی نبود می تواند با بازگردادن خودکار به فروشنده آن را با دو خودکار دیگر از برندمان معاوضه کند.

    شرکت خودکار سلناوی با بیان اینکه این شرکت نخستین تجربه حضور در نمایشگاه چاپ و بسته بندی را پشت سر گذاشته است، گفت: برگزاری چنین نمایشگاه هایی در ارتقای وضعیت تولید و فروش محصولات ایرانی موثر است. هدف ما از حضور در این رویداد معرفی برندمان است که به تازگی وارد بازار شده است.

    بیشتر بخوانید: روایت معاون اتاق صنایع و معادن هرات از فرصت های افغانستان برای گسترش روابط در صنعت چاپ

    مدیر بازرگانی شرکت خودکار سلنا در رابطه با تفاوت نمایشگاه اصفهان با نمایشگاه مشهد گفت: نمایشگاه اصفهان مشارکت کننده و غرفه های کمتری داشت و تمرکز نیز روی تجار داخلی بود، اما در نمایشگاه مشهد تجار خارجی که بیشتر از کشور افغانستان بودند، حضور چشمگیرتری داشتند که می تواند فرصتی برای گسترش صادرات به این کشور باشد.  

    مقاله قبلیکتاب های کمک آموزشی رتبه اول چاپ در آبان‌ماه
    مقاله بعدینگاهی به تاریخچه ساخت کاغذ در ایران

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.