تحولی اساسی در صنعت چاپ و بسته بندی با حمایت دولت

    گفت و گو با مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگراف

    0
    58
    شجاع صنعت چاپ و بسته بندی

    مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگراف گفت: با حمایت دولت، وزارت ارشاد و همراهی سرمایه‌گذاران امیدواریم در صنعت چاپ و بسته بندی تحول اساسی را شاهد باشیم.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری مهر؛ غلامرضا شجاع اظهار کرد: صنعت چاپ، صنعت فوق‌العاده گرانی است که نیاز به سرمایه‌گذاری هنگفتی دارد و حداقل منابع مورد نیاز برای راه‌اندازی و توسعه این صنعت تا ۱۰۰ میلیارد تومان است.

    وی تصریح کرد: واحدهای چاپی در استان‌های مختلف با یک تا ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری راه‌اندازی شدند و در برخی استان‌ها حمایت دولت برای اجرای طرح‌های با قابلیت توجیهی بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

    مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگراف گفت: هم راستا با سیاست دولت، امیدواریم صنعت چاپ نیز به جایگاه واقعی خود برسد و در این حوزه بتوانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.

    شجاع استان اردبیل را از استان‌های پیشرو در صنعت چاپ کشور عنوان کرد و افزود: با حمایت دولت، وزارت ارشاد و همراهی سرمایه‌گذاران امیدواریم در صنعت چاپ و بسته بندی تحول اساسی را شاهد باشیم.

    وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۰ هزار واحد چاپی در کشور فعالیت می‌کنند که بیشترین فعالیت‌ها در تهران، آذربایجان شرقی، اصفهان و خراسان رضوی متمرکز شده و ما امیدواریم با راه‌اندازی شهرک تخصصی صنعت چاپ و بسته بندی در استان اردبیل، بتوانیم حرکت‌های تحولی را انجام دهیم.

    شجاع با بیان اینکه ۹۰ درصد مواد اولیه و ماشین‌ آلات صنعت چاپ از خارج تأمین شده و نیاز به تأمین ارز وجود دارد، اضافه کرد: گران شدن ارز حال و روز این صنعت را ناخوش کرده است.

    وی بیان کرد: صنعت چاپ در حقیقت رابط بین کالا و مشتری است و بدون فعالیت صنعت چاپ امکان عرضه و ارائه محصول وجود ندارد.

    شجاع در ادامه اظهار کرد: در سایه صنعت چاپ و بسته بندی مناسب است که خرید کالا انجام شده و در مراحل بعد کیفیت کالا نیز ملاک قرار می‌گیرد.

    بیشتر بخوانید: توسعه خدمات صنفی اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ و بسته‌ بندی ایران

    وی در مورد تأثیر تحریم‌ها بر توقف صنعت چاپ و احتمال ورود ماشین‌آلات دسته دوم تصریح کرد: ما به خاطر فرسودگی ماشین‌آلات چاپ راضی به واردات ماشین‌آلات دسته دوم نیستیم و باید منطبق بر استانداردهای جهانی ماشین‌آلات تأمین شده تا ما بتوانیم صادرات محصولات را به ویژه در حوزه صنعت چاپ دیجیتال شاهد باشیم.

    مدیرعامل شرکت تعاونی لیتوگراف در مورد چاپ کتاب‌های درسی نیز گفت: هیچ مشکلی در فرآیند چاپ و نشر کتاب درسی برای سال تحصیلی آینده وجود ندارد و تمام تلاش ما بر این است تا در سال آینده صد درصد کاغذ مورد نیاز چاپ کتب درسی به صورت داخلی تأمین شود.

    صنعت چاپ و بسته بندی

    مقاله قبلینابرابری سهم ناشران دولتی و خصوصی از کاغذ یارانه‌ای
    مقاله بعدیبازیافت پلاستیک از قوانین جدید سختگیرانه دولت هند

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.