راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی

    گفت و گو با رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ

    0
    66
    دانش آموختگان رشته چاپ عابدین

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان صنعت چاپ ایران، تعیین مشوق‌ های مالیاتی برای صنایع مولد، رفع موانع تامین زنجیره مواد اولیه برای فعالان حوزه چاپ و نشر و افزایش ارزش پول ملی را از‌جمله راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی می‌داند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، بابک عابدین رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ ایران درباره اهمیت توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۲ به‌عنوان «مهار تورم و رشد تولید»، بیان کرد: اگر رشد تولید در سطح کلان رخ بدهد، حوزه چاپ، نشر و بسته بندی و سایر صنایع از این نامگذاری ارزشمند سود خواهند برد، سودی که در نهایت به نفع مردم خواهد بود.

    وی افزود: در این حوزه طی سال‌های گذشته همیشه شعارهایی در زمینه کاهش نقدینگی برای مهار تورم مطرح بوده است، اما نتیجه تصمیمات به گونه‌ای بود که دیدیم کارهایی که انجام‌شده، نتوانسته اهداف و مقاصد اصلی مقام معظم رهبری را تامین کند. راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی

    عابدین با بیان اینکه در این میان باید کارهایی انجام شود تا از مسیر افزایش تورم گذر کنیم و به ثبات در اقتصاد برسیم، توضیح داد: افزایش ارزش پول ملی مساله مهمی است که امسال باید به آن توجه ویژه‌ای شود، اگر نتوانیم این ارزش را ارتقا دهیم و در ازای آن توان اقتصادی و قدرت خرید مصرف‌کننده را بالا نبریم، مجبوریم فعالیت‌های دیگری مثل افزایش نرخ دستمزد و افزایش عرضه پول در بازار را انجام دهیم تا هزینه‌های خرید را پوشش دهیم. راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی

    رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ ایران افزود: زمانی که پول در بازار زیاد می‌شود و افزایش نقدینگی جای افزایش ارزش پول را می‌گیرد، نتیجه آن افزایش تورم است. معتقدم برای اینکه در حوزه چاپ، نشر و بسته بندی تورم را مهار کنیم و شاهد رشد تولید باشیم، باید نرخ مالیات برای فعالیت‌های مولد و دارای نرخ اشتغال بالای ۱۰ نفر کاهش پیدا کند. 

    راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی

    راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی عابدینتعیین مشوق‌ هایی برای تولیدکنندگان 

    عابدین با اشاره به نقش مشوق‌ ها برای فعالان حوزه چاپ و بسته بندی، ادامه داد: باید مشوق‌ هایی ایجاد کنیم تا افزایش تولید داشته باشند، این کار موجب افزایش عرضه در بازار و در نهایت به کاهش تقاضا در بازار منجر خواهد شد که تاثیر مستقیمی بر نرخ تورم دارد.

    وی با بیان اینکه چاپ و بسته‌بندی یکی از صنایعی هستند که با عرضه کالا در بازار به صورت مستقیم تاثیر دارد، گفت: قیمت تمام‌شده کالا در بازار به چاپ و بسته‌بندی وابسته است؛ بنابراین اگر بتوانیم نرخ تمام‌شده بسته‌بندی را کاهش دهیم، قیمت تمام‌شده کالا را کاهش داده‌ایم، در نتیجه عرضه آن در بازار بیشتر می‌شود و تولیدکنندگان ضمن افزایش میزان تولید می‌توانند کالا را با قیمت پایین‌تری در بازار بفروشند.

    رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ همچنین در بخش دیگر صحبت‌های خود از رفع موانع واردات مواد اولیه و واسطه‌ای در صنعت چاپ به‌عنوان یکی دیگر از لازمه‌های مهار تورم و رشد تولید نام برد و توضیح داد: اگر موانع موجود در این حوزه برداشته شود، می‌توانیم از این طریق قیمت تمام‌شده چاپ و بسته‌بندی همچنین کالا را کاهش دهیم و کالا را با قیمت پایین‌تری به مصرف‌کننده ارائه دهیم؛ این عملکرد می‌تواند افزایش توان مقاومتی زنجیره‌های تامین را ایجاد ‌کنند.

    به گفته عابدین، اگر زنجیره‌های تامین، مستمر جاری باشند، تورم کاهش پیدا می‌کند، زیرا نیاز رفع و تقاضا  پاسخ داده می‌شود؛ همچنین عرضه موادی که برای تولید بسته‌بندی نیاز داریم در بازار بیشتر از تقاضا می‌شود و نتیجه این موضوع، مهار تورم در مواد اولیه خواهد بود؛ در نهایت ثبات قیمت در زنجیره تامین رشد مستمر تولید را به ارمغان می‌آورد.

    وی یادآور شد: رفع موانع و مشکلات در محیط کسب و کار چاپ و نشر را باید از دیگر عوامل تاثیرگذار در رشد تولید دانست؛ موانعی مثل تعدد مجوزها، مشکلاتی که اغلب واحدهای چاپ و نشر با تامین اجتماعی دارند، عوارض‌هایی که مستمر در مسیر تولید دریافت می‌شوند، همگی موجب تورم و کاهش نرخ تولید می‌شوند.

    عابدین با بیان اینکه کاهش هزینه‌های دولت و تسریع در روند خصوصی‌سازی واقعی مطابق با اصل ۴۴ قانون اساسی نیز ضرورت دارد، گفت: دولت باید کاهش هزینه داشته باشد تا نیازی به تامین عوارض و دریافت پول بیشتر از بخش خصوصی نداشته باشد.

    وی افزود: دولت باید برای کوچک‌سازی خود اقدام کند؛ زیرا هرچه بزرگتر باشد مجبور است از طریق عوارض بیشتر، هزینه‌های خود را تامین کند، امروزه در حوزه چاپ فروش اوراق مشارکت دولتی و صرف درآمد حاصل از آن در قالب تسهیلات کم بهره برای ارائه سرمایه در گردش و خرید خطوط تولیدی برای صنایع مولد انگیزه برای تولید را افزایش می‌دهد شاهدیم که دریافت یکسری از عوارض‌ها فشار زیادی بر بخش مولد و خدماتی صنایع وارد می‌آورد.

    وی تاکید کرد: تعطیلی برخی واحدهای چاپی و کاهش تولید ازجمله نتایج هزینه‌های جانبی درخور توجه کار در حوزه تولید است، در این میان اگر دولت به سمت خصوصی‌سازی حرکت کند، در بخش تولید رشد خیلی خوبی را شاهد خواهیم بود.

    عابدین همچنین بر لزوم رفع انحصارگری در فعالیت‌های اقتصادی صنایع چاپ و بسته‌بندی تاکید کرد و ادامه داد: اگر انحصارگری رفع شود می‌توان در بخش کلان تولید رقابت ایجاد کنیم، ایجاد رقابت موجب افزایش کمی و کیفی کالا، همچنین افزایش عرضه کالا در بازار می‌شود که نتیجه آن، مستقیم موجب رفع و مهار تورم می‌شود، در ازای آن نیز به افزایش و رشد تولید کمک می‌کند. راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی

    بیشتر بخوانید: رفع موانع تأمین مواد اولیه صنعت چاپ، زمینه تحقق شعار «رشد تولید»

    رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان صنعت چاپ ایران، همچنین در پایان به ارائه پیشنهادی در این حوزه پرداخت و گفت: فروش اوراق مشارکت دولتی و صرف درآمد حاصل از آن در قالب تسهیلات کم بهره برای ارائه سرمایه در گردش و خرید خطوط تولیدی برای صنایع مولد انگیزه برای تولید را افزایش می‌دهد، دولت می‌تواند با فروش اوراق بهادار و ارائه آن در قالب تسهیلات کم‌بهره و عرضه آن به فعالیت‌های مولد و اشتغال‌زا تا حد زیادی به رشد تولید کمک کند، از آنجایی که صنایع چاپ و بسته‌بندی یکی از صنایع اشتغال‌زا به شمار می‌آیند، می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند تا گردش اقتصادی خوب و مناسبی در میان صنایع ایجاد شود.

    راهکارهای تحقق شعار سال در حوزه چاپ و بسته بندی

    مقاله قبلیمهم ترین چالش صنعت نشر ضعف در ترویج کتابخوانی است
    مقاله بعدیتوسعه چاپ دیجیتال و ادامه چاپ کتاب های کاغذی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.