تازه ترین بررسی ها نشان می دهد بر خلاف تبلیغات رسانه ای حامیان نماینده شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران چوکای تالشدر یکی از بحرانی ترین وضعیت های سالهای اخیر خود به سر می برد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از کادووس: روابط عمومی نماینده تالش از دیدار او با وزیر کار، رئیس صندوق بازنشستگی کشوری و بازیان مدیر عامل شستا به همراه کاظمی سرپرست شرکت چوکا در خصوص تصمیم بابت افزایش سرمایه به جهت برون رفت از ماده ۱۴۱ ق تجارت خبر داده است.
ماده ۱۴۱ قانون تجارت را می توان اینطور بیان کرد: اگر نیمی از داراییهای یک شرکت از بین برود، نشانگر مواجهه شرکت با مشکلات جدی مالی است. در حقیقت این قانون اعضای هیئت مدیره را موظف میکند که چارهای برای این موضوع بیندیشند.
راه نجات شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران چوکای تالش
در همین راستا هیئت مدیره شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران چوکای تالش مکلف است که سهامداران را برای تشکیل مجمع عمومی فوق العاده دعوت کند. در مجمع عمومی فوقالعاده تشکیل شده، ابتدا باید در رابطه با انحلال و یا بقای شرکت تصمیمگیری گردد.
مطابق با ماده ۱۴۱ قانون تجارت اگر بر اثر زیانهای وارده حداقل نصف سرمایه شرکت از میان برود، هیئت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوقالعاده صاحبان سهام را دعوت نماید تا موضوع انحلال یا بقاء شرکت مورد شور و رای واقع شود. شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران چوکای تالش
به بیان سادهتر اگر نیمی از داراییهای یک شرکت از بین برود، نشانگر مواجهه شرکت با مشکلات جدی مالی است. در حقیقت این قانون اعضای هیئت مدیره را موظف میکند که چارهای برای این موضوع بیندیشند. در همین راستا هیئت مدیره مکلف است که سهامداران را برای تشکیل مجمع عمومی فوق العاده دعوت کند.
بیشتر بخوانید:حرکت کاغذسازی کاوه در جهت رشد تولید با کیفیت
در مجمع عمومی فوقالعاده تشکیل شده، ابتدا باید در رابطه با انحلال و یا بقای شرکت تصمیمگیری گردد. در صورتی که هیئت مدیره برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده اقدامی نکند، این وظیفه بر عهده بازرس خواهد بود.
حالا اما این اخبار در کنار اخبار سالهای گذشته شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران مبنی بر سود دهی آن که در رسانه های حامی نماینده مجلس فعلی تبلیغ می شده برگ تازه ای را از وضعیت نابسامان این شرکت بزرگ در منطقه تالش نشان می دهد. شرکت صنایع چوب و کاغذ ایران چوکای تالش