جراحی اقتصادی و مرگ تدریجی صنعت چاپ

    گفت و گو با نیما دانش فر مدیر شرکت چاپ و بسته‌بندی دانش فر فیدار

    0
    75
    صنعت چاپ شرکت دانش فر فیدار

    دولت می توانست با ارتباط صحیح تحریم ها را از سر راه اقتصاد کشور بردارد. همانطور که می دانید بیشتر دستگاه های صنعت چاپ کشور از آلمان وارد می شود و قطعات و تجهیزات آن ها نیز به همین ترتیب وارداتی است. تحریم ها باعث شده که ما حتی نتوانیم با نمایندگی ها در تماس باشیم.

    نیما دانش فر مدیر شرکت چاپ و بسته بندی دانش فر فیدار درباره وضعیت صنعت چاپ کشور اظهار داشت: وضعیت فعلی حوزه چاپ کشور ما در هاله ای از ابهام قرار دارد. هر صنعتی آینده اش در گرو تصمیمات کلان اقتصادی کشورش است. متاسفانه در ایران نقشه راه مشخصی وجود ندارد. مسئولان دولتی ما به صورت آزمون و خطا عمل می کنند و همین مطلب نیز مشکلات فراوانی برا صنایع کشور ایجاد کرده است.

    صنعت چاپ شرکت دانش فرفیداروی در ادامه با اشاره به جراحی های اقتصادی کشور توسط دولت بیان داشت: این جراحی ها نه تنها وضعیت اقتصادی کشور را بهتر نکرده است بلکه مریض را به احتضار کشانده؛ بنده به عنوان مدیر عامل مجموعه مسئولیت دارم هزینه ها را تامین کنم اما با وضعیت قیمت های در نوسان مواد اولیه نمی توانم پیش بینی کنم که به کدام سو در حال حرکت هستیم. بنده ۲۰ سال است که در حوزه چاپ مربوط به کالاهای دارویی و بهداشتی فعالیت دارم اما هیچ زمان چنین اوضاع بی ثبات و نا به سامانی را در اقتصاد کشور تجربه نکرده بودم.

    مدیر شرکت چاپ و بسته بندی دانش فر فیدار درباره مسئله تامین ارز برای تهیه مواد اولیه مورد نیاز صنعت چاپ اظهار داشت: ما برای تامین مواد اولیه مان تا چند ماه پیش از ارز نیمایی استفاده می کردیم؛ اما بر اساس تصمیمات دولتی ارز نیمایی تنها به تامین کالاهای اساسی اختصاص یافت. چنین تصمیمات ناگهانی و بدون برنامه ریزی ضربه های شدیدی به صنعت چاپ کشور وارد کرده است.

    وی افزود: قیمت دلار از ۵۰ هزار تومان در طی هفته های گذشته به بالای ۶۰ هزار تومان رسیده است. این عدم ثبات ریسک کار را برای هر فعال اقتصادی به شدت زیاد کرده است.

    دانش فر همچنین بیان داشت: بنده کلا انسان امیدواری هستم و همواره سعی داشتم تا با انرژی و نگاه مثبت، شرایط نا به سامان را مدیریت کنم اما با این میزان از عدم ثبات نمی توان آینده را چندان خوب پیشبینی کرد.

     

    ایجاد امکان به روز رسانی برای صنعت چاپ کشور

    وی با اشاره به فرسودگی  ناوگان صنعت چاپ کشور و نیاز به به روزرسانی دستگاه ها افزود: در کشور ما همواره جای متخصصان در جایگاه اصلی شان خالی است، ماشین آلات جدیدی باید به کشور وارد شوند اما متاسفانه به دلیل عدم ارتباط صحیح با دنیا و سیاست گذاری های نادرست ما نتوانستیم صنعت چاپ را به روز کنیم. تنها چند چاپخانه بزرگ توانستند ماشین آلات ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ وارد کنند که آن ها نیز به کمک یکسری از ارتباطات و رانت هایی که دارند در این مهم موفق شدند.

    دانش فر بیان داشت: مالیات یکی از راه هایی که می تواند موجب رشد و شکوفایی کشور شود، یعنی هزینه هایی که از خود ملت دریافت می شود و برای خودشان هم هزینه می شود؛ اما متاسفانه ما شاهد آن هستیم که به دلایلی یکسری از ارگان ها هیچ مالیاتی پرداخت نمی کنند و یا برای بررسی دفاترشان سخت گیری های لازم را به عمل نمی آوردند.

    وی افزود: سخت گیری های گمرک، قوانینی که دائم در حال تغییر است و عدم ثبات بلای جان فعالان صنعت چاپ کشور شده است.

    بیشتر بخوانید: بررسی مشکلات چاپخانه داران در مسائل کارگری

    مدیر شرکت چاپ و بسته‌بندی دانش فر فیدار مهمترین عامل حیات اقتصادی کشور را در ارتباط صحیح با دنیا دانست و اظهار داشت: دولت می توانست با ارتباط صحیح تحریم ها را از سر راه اقتصاد کشور بردارد. همانطور که می دانید بیشتر دستگاه های صنعت چاپ کشور از آلمان وارد می شود و قطعات و تجهیزات آن ها نیز به همین ترتیب وارداتی است.

    وی افزود: تحریم ها باعث شده که ما حتی نتوانیم با نمایندگی ها در تماس باشیم. یکی از دستگاه های ما با مشکل مواجه شد و نیاز به یک قطعه پیدا کرد. اگر ما ارتباط درست و بدون تحریم داشتیم این قطعه باید ظرف دو روز به دست ما می رسید در صورتی که در حدود سه هفته دستگاه ما خاموش بود تا قطعه مزبور به دستمان رسید.

    دانش فر در انتها به مسئله ایجاد اتحاد برای نرخ گذاری توسط فعالان صنعت چاپ تاکید کرد.

    مقاله قبلیتوصیه های کلیدی درباره بازاریابی B2B
    مقاله بعدیسومین نشست خبری نمایشگاه کتاب تهران برگزار شد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.