توسعه بسته بندی‌ با قابلیت تبدیل به کمپوست

    0
    50
    بسته بندی‌ با قابلیت تبدیل به کمپوست

    استارت آپ استرالیایی و توسعه بسته بندی‌ با قابلیت تبدیل به کمپوست 

    یک استارت‌آپ استرالیایی به نام «Little Green Panda»، موفق به توسعه بسته بندی‌ با قابلیت تبدیل به کمپوست شده که در ۹۰ روز تبدیل به کمپوست می‌شوند.

     

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما،  این استارت‌آپ پس‌ ماند‌های غذا را به فنجان قهوه و قاشق و چنگال تبدیل می‌کند پس از استفاده به سرعت به کمپوست تبدیل می‌شوند. بسته بندی‌ با قابلیت تبدیل به کمپوست که از ضایعات مواد غذایی تولید شده و در مدتی اندک تجزیه می‌شوند، انقلابی در محصولات یکبار مصرف ایجاد می‌کنند.

    استرالیایی‌ها روزانه ۲٫۷ میلیون فنجان قهوه را دور می‌ریزند. در تصویر بزرگ‌تر، جهان در سال ۲۰۲۰ میلادی حدود ۳۹۰٫۷ میلیون تن پلاستیک تولید نموده و سالانه ۸ میلیون تن پلاستیک به اقیانوس‌ها سرازیر می‌شود.

    بیشتر بخوانید: اهمیت استانداردسازی جعبه‌ های بسته بندی پیتزا

     چالش محصولات قابل کمپوست این است که تنها ۰٫۱۳ درصد از بسته‌بندی‌های تجاری قابل کمپوست به درستی دفع می‌شوند. این بسته‌بندی‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که مانند یک تکه میوه ناپدید می‌شوند و می‌توانند به‌طور طبیعی در هر سطل زباله‌ای تجزیه شده و هیچ اثر مضری از خود به جای نگذارند.

    مقاله قبلیمدیرعامل بانک صنعت و معدن از تخصیص ۶۱ هزار میلیاردی سرمایه برای طرح های کاغذی خبر داد
    مقاله بعدی۴ دلیل برای سرمایه گذاری روی بازاریابی محتوا

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.