رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت

    0
    148
    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت

    مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت با حضور احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران، مونا ابروفراخ مدیرکل دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشت افزار وزارت صمت و جمعی از فعالان و روسای اتحادیه های چاپ سراسر کشور، شب گذشته (۲۲ خرداد ماه) در هتل پارسیان اوین برگزار شد.

    چاپ یک صنعت بزرگ، حساس و امنیتی

    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت

    به گزارش خبرنگار چاپ و نشر آنلاین احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران در ابتدای مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت، ضمن خیر مقدم به مدعوین اظهار داشت: یکی از دغدغه های ما در اتحادیه چاپخانه داران تهران، تجهیز و نصب ماشین آلات به روز در چاپخانه ها است.

    وی با اشاره به اینکه چاپ یک صنعت بزرگ، حساس و امنیتی است و هیچ کالایی بدون وجود چاپ نمی تواند در بازار ارائه شود، در رابطه با مشکلات این حوزه اظهار داشت: مهمترین چالش ما این است که در وزارت ارشاد که به عنوان متولی صنعت چاپ شناخته می شود، صنعت تعریف نشده. در وزارت صمت هم به ما به عنوان صنف نگاه می شود از همین رو سرفصلی برای کمک به صنعت چاپ وجود ندارد.

    ابوالحسنی تصریح کرد: اتحادیه چاپخانه داران تهران با پیگیری های مستمر موفق شد با وزارت صمت به توافق برسد تا چاپخانه هایی که بیش از ۵۰ نفر پرسنل دارند، به عنوان واحدهای صنعتی شناخته شوند تا به این شکل مزایای واحدهای صنعتی به آن ها تعلق بگیرد.

    رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران در ادامه مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت، اظهار داشت: ما در اتحادیه چاپخانه داران از ابتدای دوره جدید بر چند محور تاکید داشته ایم؛ نخستین محور آموزش است که در این راستا اقدام به برگزاری کارگاه های آموزشی کرده ایم. نمونه آن هم برگزاری کارگاه آموزشی مالیات در دو جلسه پنج ساعته براساس تفاهم نامه ای بود که با وزارت صمت به امضا رساندیم.

    وی به روزرسانی و تجهیز ناوگان فرسوده چاپ را دومین محور با اهمیتی برشمرد که اتحادیه روی آن تاکید دارد و در این رابطه گفت: در این رابطه مشکلاتی همانند کرونا و ارز به عنوان مهمترین موانع محسوب می شد. از سوی دیگر بحث نرم افزار در ماشین آلات جدید نقش بسیار کلیدی دارد که تحریم ها روی آن اثر گذاشته است.

    ابوالحسنی در انتهای سخنان خود در مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت نیروی انسانی را یکی دیگر از معضلات صنعت چاپ برشمرد و گفت: در این رابطه رایزنی هایی با وزارت کار به منظور آموزش نیروی انسانی انجام شده است. همچنین برخی از چاپخانه ها نیز برای آموزش نیروی انسانی و سپس جذب آن ها اعلام آمادگی کرده اند.

     

    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت، بدون نیاز به زینک

    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتدر ادامه مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت، اسدالله بذرافشان مدیرعامل شرکت آرتا تجارت بنیس، به ارائه توضیحاتی در رابطه با این ماشین چاپ پرداخت. وی گفت: دستگاه چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های غذایی برای نخستین بار وارد ایران شده است. این دستگاه در شش سایز مختلف دو هد، سه هد، چهار هد، پنج هد و شش هد تولید می شود. دستگاه دو هد در عرض ۱۱۰ در ۴۳ بدون نیاز به فیلم، زینک و کلیشه چاپ می کند و سرعت چاپ آن دقیقه ای ۳۰ متر است.

    بذرافشان ادامه داد: امشب از دستگاه سه هد چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت رونمایی می شود. عرض این دستگاه ۱۶۰ در ۵/۶۴ است. این دستگاه نیز بدون نیاز به فیلم، زینک و کلیشه است. پایه جوهر این دستگاه ضد آب و دارای گواهی نامه معتبر اروپایی است که در صنایع مواد غذایی هم استفاده می شود. ضخامت این دستگاه از دو سانتی متر تا ۵/۶۴ سانتی متر و از دو میلی متر تا ۵/۸ سانتی متر قابلیت چاپ دارد و چهار رنگ دیجیتال است.

    مدیرعامل شرکت آرتا تجارت بنیس تصریح کرد: این دستگاه دارای یک فیدر است که وقتی مقوا، کارتن یا جعبه روی آن گذاشته می شود به صورت اتوماتیک کار چاپ را انجام می دهد و تنها نیازمند به یک اپراتور برای گذاشتن یا برداشتن محصول است.

     

    یاری وزارت صمت به نوسازی ناوگان چاپ

    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتدر ادامه مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت مونا ابرو فراخ مدیرکل دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشت افزار وزارت صمت اظهار داشت: در مورد عمیقا باور دارم که صنعت چاپ و بسته بندی یک صنعت پیشران، تکمیل کننده و یک زنجیره کامل است که جای کار و پیشرفت زیادی دارد. 

    وی ادامه داد: از لحاظ صنعتی ما درباره دو هزار و ۵۰۰ واحد در حال صحبت کردن هستیم اما در واقعیت بخش اعظم این مجموعه در حوزه های صنفی فعال هستند که در خصوص ساماندهی آن ها در حال برنامه ریزی هستیم تا به زودی در یک شرایط بهتر با تکنولوژی بالاتر و اشتغال بیشتر قرار بگیرند. به این شکل این مجموعه ها از مزایای واحدهای صنعتی برخوردار می شوند. وقتی همه مجموعه ها در کنار یکدیگر قرار می گیرند منجر به اتفاقات مثبت در جهت تکمله زنجیره صنعت چاپ خواهد شد و ما نیز به شدت پیگیر این مسئله هستیم.

    ابرو فراخ تصریح کرد: دو هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی چاپ ارزش افزوده نیم درصدی رقم زده است که این به معنای سهم ۵/۵ درصدی صنعت چاپ از کل صنایع کشور از لحاظ سرمایه گذاری است. بنابراین اگر تجهیزات این صنعت متناسب با جایگاه و ارزش افزوده ای که دارد به روزرسانی و همزمان با آن واحدهای صنفی به آن افزود شود، جایگاه آن فارغ از نقشی که در حوزه های صادراتی و وارداتی دارد بسیار بزرگ تر از آنچه امروز شاهد هستیم خواهد شد.

    مدیرکل دفتر صنایع سلولزی، چاپ و نوشت افزار وزارت صمت، در ادامه مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت گفت: ما در وزارت صمت، چاپ را یک صنعت پیشران می دانیم. بنابراین در ظرفیت ها و اولویت های سرمایه گذاری به ویژه در حوزه به روزرسانی تجهیزات و ماشین آلات را در دستور کار قرار داده ایم. به این منظور و در راستای حمایت از تولیدکنندگان و کاهش قیمت تمام شده بسیاری از مواد اولیه و ماشین آلات چاپ را در تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ و پیش بینی آن در بودجه ۱۴۰۲ بارگذاری کرده ایم.

    وی خاطرنشان کرد: وزارت صمت تدابیر خوبی را در این راستا دارد به این معنا که هم در حوزه تبصره ها و ماده های بیشتر و هم ارائه تسهیلات بیشتر اقداماتی را پیش بینی کرده است تا به این شکل بتوانیم شاهد رشد و شکوفایی این صنعت باشیم. نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت

     

    لزوم تجمیع واحدهای خرد چاپی

    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتدر ادامه مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت اسماعیل کاظمی قهی رئیس اتاق اصناف تهران در رابطه با صنعت چاپ اظهار داشت: دولت به ویژه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی همانطور که از صنعت سینما، کتاب، مطبوعات و امثالهم حمایت می کند، ضرورت دارد که از صنعت چاپ نیز پشتیبانی کند تا به این شکل این ابرصنعت عقب ماندگی دو دهه اخیر را پر کرده و ارتقا یابد.

    وی در ادامه مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت افزود: نکته بعدی که در راستای ارتقای این صنعت باید مورد توجه قرار بگیرد تجمیع واحدهای خرد صنعت چاپ در قالب شرکت های سهامی است. کالایی که به بازار عرضه می شود ویترین صنعت چاپ است و از این رو شکوفایی آن بسیار اهمیت دارد.

     

    ضرورت نوسازی ناوگان چاپ

    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتآخرین سخنران مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت، علی اکبر ابراهیمی مدیرکل دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشد اسلامی بود. وی اظهار داشت: آنچه که در مورد وزارت ارشاد و صمت گفته شد، مشکلی است که گریبانگیر این صنعت است و ما هم امیدواریم که وضعیت این صنعت به زودی مشخص شود. وزارت ارشاد برحسب قانون خود را متولی این صنعت می داند. قطعا مداخلات می تواند مشکلات فراوانی برای این صنعت داشته باشد.

    وی در مراسم رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت ادامه داد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وظیفه خود می داند که اقدامات شایسته ای را در رابطه با رفع معضلات این ابرصنعت راهبردی انجام بدهد. مسائل و مشکلات فراوان است و امیدواریم که بتوانیم با همکاری و همدلی آن ها را پشت سر بگذاریم. نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت

    بیشتر بخوانید: ارائه تسهیلات ۱۰ میلیاردی به واحدهای چاپی

    ابراهیمی تصریح کرد: اعتلای صنعت چاپ منجر به بی نیازی کشور به واردات خواهد شد. از این رو این صنعت نیازمند دسترسی به ناوگان مدرن است. در این راستا جناب ابوالحسنی به موضوع واردات و مشکلات آن اشاره کرد که امیدوارم با توجه به تحریم ها بتوانیم این محدودیت ها را رفع کنیم تا به زودی شاهد نوسازی و ورود تجهیزات نوین صنعت چاپ به کشور باشیم.

    این مقام مسئول ضمن قدردانی از شرکت آرتا تجارت بنیس به دلیل وارد کردن ماشین چاپ دیجیتال به کشور، ادامه داد: نوسازی ناوگان چاپ می تواند منجر به بی نیازی کشور به غیر در صنعت چاپ و در نهایت خروج ارز شود.

    گفتنی است در پایان نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت با حضور مسئولان، مدیران اتحادیه ها و فعالان صنعت چاپ رونمایی شد. همچنین محصولات تولیدی این دستگاه به منظور مشاهده کیفیت چاپ در اختیار مدعوین قرار گرفت. 

     

    گزارش تصویری رونمایی از نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت 

    نخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتنخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتنخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتنخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافتنخستین ماشین چاپ دیجیتال روی کارتن، مقوا و جعبه های کرافت

    مقاله قبلیتبلیغات شفاهی؛ نقش و اهمیت آن
    مقاله بعدیتولید کاغذ از پسماندهای نیشکر جنوب؛ کمکی به جنگل های شمال

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.