رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران تعدد نمایشگاه های صنعت چاپ و بسته بندی کشور را زمانی سودمند برشمرد که بتوانند آورده ای را برای شرکت کنندگان به همراه داشته باشند.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ احمد ابوالحسنی، رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران، اظهار داشت: در سال جاری شاهد برگزاری نمایشگاه آگروفود بودیم که به دلیل مرتبط بودن با صنعت چاپ و بسته بندی نمایندگانی از این صنعت در آن حضور داشتند. نمایشگاه چاپ دیجیتال نیز در حال برگزاری است و پس از آن نیز در تیرماه نمایشگاه آینده چاپ ایران، در مرداد ماه نمایشگاه کاغذ و مقوا، در شهریورماه نمایشگاه چاپ و در آذرماه نیز نمایشگاه چاپ و بسته بندی برگزار خواهند شد؛ علاوه بر اینها نمایشگاههایی مانند لوازمالتحریر، شیرینی و شکلات، آرایشی بهداشتی، دارویی و مانند اینها را داریم که به خاطر نیازشان به چاپ و بسته بندی بخشی فعالان این عرصه را به خود جذب می کنند و به نوعی بازار هدف این صنعت محسوب می شوند.
وی ادامه داد: این تعدد نمایشگاه ها در صنعت چاپ موضوعی است که بارها فعالان صنعت چاپ درباره چرایی برگزاری آن از ما در اتحادیه سوال کرده اند؛ چرا که معتقدند تعدد نمایشگاه ها هزینه مالی را به آنان تحمیل می کند و از نظر اقتصادی کار درستی نیست اما به دلیل اعلام حضور و مسائل برندینگ در این رویدادهای متعدد شرکت می کنند. تعدد نمایشگاه ها
رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران تصریح کرد: ما نیز در مقام اتحادیه پاسخمان به دوستانمان این هست که ما نمی توانیم در این قضیه ورود پیدا کنیم چرا که هر مجموعه ای که مجوز دارد می تواند در این حوزه به صورت قانونی فعالیت کند. اما روز گذشته سازمان توسعه تجارت در رابطه با یکی از نمایشگاه ها اعلام کرد که این نمایشگاه بر خلاف ادعایش مجوزی برای برگزاری دریافت نکرده است و هرگونه استفاده از آرم و لوگوی این سازمان توسط نمایشگاه مذکور را خلاف قانون اعلام کرد.
ابوالحسنی ادامه داد: در همین رابطه متوجه شدم شرکتی که متولی پیشین آن نقش پررنگی در صنعت چاپ ایران داشته است، به طوری که به اذعان همه چاپخانه داران قدیمی، این برند مهم ترین نقش را در تامین ماشین آلات مورد نیاز صنعت چاپ داشت، به جایی رسیده که می خواهد در نمایشگاهی شرکت کند که فقط در آن مواد مصرفی چینی را ارائه کند! به اعتقاد بنده این موضوع برای صنعت چاپ ما پسندیده نیست.
وی تصریح کرد: ما نمی خواهیم تداخل کاری درست کنیم یا افراد را زیر سوال ببریم اما نباید با حرمت بزرگان بازی شود. ما یک خانواده هستیم که باید در کنار یکدیگر و همدل باشیم. من از اینکه چنین مسائلی در صنعت چاپ پیش آمده، متاسف هستم و از همینجا اعلام می کنم که ما در اتحادیه این آمادگی را داریم که در هر زمینه ای کمک حال فعالان این صنعت معظم باشیم. ما وقتی از صنعت چاپ صحبت می کنیم منظورمان کل صنعت در سراسر کشور است. برای مثال هرسال در وزارت صمت از تولیدکنندگان و کارگاه های برتر تجلیل می کنند. امسال نیز از ما خواستند که ۱۰ چاپخانه برتر و کارآفرین را از سراسر کشور انتخاب و به آنها معرفی کنیم. این دستاورد نتیجه همان همدلی است که به آن اشاره کردم. چرا نباید در همه زمینه ها این اتفاق بیافتد؟
بیشتر بخوانید: تعدد نمایشگاه های تخصصی و ایجاد ظرفیت های جدید
ابوالحسنی افزود: وقتی عزیزی که نمایشگاهش مجوز ندارد برای آن تبلیغ و ثبت نام انجام می دهد، در وهله اول این خودش است که به مشکل برمی خورد. در این میان گناه کسی که از این موضوع بی اطلاع است، چیست؟ خواهش من این است که دوستان کمی نگرش کلی داشته باشند، ملی فکر کنند و از منافع شخصی خود کوتاه بیایند. هنوز هم برای دریافت مجوز دیر نشده است. من به عنوان رئیس اتحادیه و مقامی که در این باره مکرراً مورد سؤال قرار می گیرد، در همین جا اذعان می کنم که ما در هیئت مدیره اتحادیه چاپخانه داران مخالف برگزاری نمایشگاه نیستیم اما نمایشگاهی که تمام مراحل قانونی را طی کرده باشد و واقعاً بتواند دردی از این صنعت دوا کند. نمایشگاه بدون مجوز فقط برای غرفه گذارانش مشکل ایجاد کرده و به جای سودآوری آنان را متضرر و نسبت به سایر این رویداد ها بدبین می کند. تعدد نمایشگاه ها