حضور در آگروفود به بهانه پاسخگویی به نیاز مشتریان در زمینه بسته‌ بندی

    گفت و گو با سارا جامی مدیر صنایع بسته‌ بندی جام پک مشهد

    0
    70
    سارا جامی آگروفود

    مدیر صنایع بسته‌ بندی جام پک مشهد گفت: بسته‌ بندی یکی از دغدغه‌ های اصلی تولیدکنندگان صنایع غذایی است و به‌نوعی خدمات مکمل است؛ ما با هدف پاسخگویی به نیاز مشتریان در زمینه بسته‌ بندی در نمایشگاه آگروفود حاضر شدیم.

    صنایع بسته‌ بندی جام پک مشهد به‌صورت تخصصی در حوزه بسته‌ بندی خرما فعالیت دارد. غرفه این شرکت که در سی‌امین نمایشگاه بین‌المللی آگروفود در پاویون انجمن ملی خرمای ایران برقرار بود، با صبر و حوصله پاسخگوی مشتریان همچنین علاقه‌مندان به حوزه بسته‌بندی خرما بود. سارا جامی مدیر جوان این شرکت، در گفت و گو با خبرنگار چاپ و نشر آنلاین بیان داشت: بسته‌ بندی یکی از دغدغه‌ های اصلی تولیدکنندگان صنایع غذایی است و به‌نوعی مکمل خدماتی است که این شرکت‌ ها به مشتریان خود ارائه می‌ دهند. صنایع بسته‌بندی جام پک مشهد از مرحله طراحی تا تولید کارتن و بسته‌ بندی همراه مشتریان خود است.

     

    ضعف و قوت های نمایشگاه آگروفود

    وی ادامه داد: ما با هدف پاسخگویی به نیاز مشتریان در زمینه بسته‌ بندی در این نمایشگاه حاضر شدیم. خوشبختانه نه‌تنها توانستیم ارتباط مؤثری با مراجعان خود برقرار کنیم بلکه نمایشگاه زمینه‌ای را برای دیدار با مشتریانمان که خود از غرفه‌داران این نمایشگاه بودند فراهم کرد.

    بیشتر بخوانید: مدیرعامل شرکت ماشین‌ سازی شادمهر: آگروفود فرصتی برای آشنایی با مشتریان جدید است

    این فعال صنعت چاپ خاطرنشان کرد: آگروفود به‌طورکلی نمایشگاهی پرمخاطب و متنوع است که محصولات به نمایش گذاشته شده در آن از محصولات غذایی و کشاورزی تا ماشین‌آلات و حوزه چاپ و بسته‌بندی نشانی از قدرت ایران در حوزه تولید دارد. مهم‌ترین مشکل این نمایشگاه بحث خدمات‌رسانی در زمینه تهویه سالن‌ها بود که امیدوارم در دوره‌های بعد رفع شود.

    مقاله قبلیهارلی دیویدسون و استراتژی های بازاریابی آن
    مقاله بعدیمدیر اجرایی شرکت اکوتابان پارس: تصمیمات غیرکارشناسانه بانی مرگ صنعت است

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.