بررسی وضعیت بازار ملزومات چاپ و چالش ها

     گفت و گو با سعید خردجو؛ مدیرعامل شرکت بازرگانی احسان

    0
    55
    خردجود بازرگانی احسان وضعیت بازار ملزومات چاپ

    کمبود نقدینگی و وضعیت بازار ملزومات چاپ

    مدیرعامل شرکت بازرگانی احسان معتقد است که وضعیت بازار ملزومات چاپ در حال حاضر به‌گونه‌ای است که مشتری مجبور است به دلیل کمبود نقدینگی به‌صورت اعتباری خرید کند.

     سعید خردجو؛ مدیرعامل شرکت بازرگانی احسان، واردکننده و عرضه‌کننده انواع ملزومات چاپ در گفت و گو با خبرنگار چاپ و نشر آنلاین درباره وضعیت این روزهای بازار ملزومات چاپ بیان داشت: وضعیت بازار ملزومات چاپ در حال حاضر به‌گونه‌ای است که مشتری مجبور است به دلیل کمبود نقدینگی به‌صورت اعتباری خرید کند؛ به همین دلیل ما نیز به علت سرمایه محدود در واردکردن ملزومات به مشکل برخورد می‌کنیم.

    وی افزود: یکی از مشکلات دیگری که واردکننده در حال حاضر با آن دسته و پنجه نرم می‌کند زمان‌بر شدن پروسه واردات است. به دلیل مشکلاتی که مسائل سیاسی و تحریم‌ها ایجاد کرده است بیشتر مشتریان ما در تنگنا هستند، بنده نیز به‌عنوان یک تأمین‌کننده تمام تلاشم را به کار برده‌ام که امسال افزایش قیمت برای کالاهای اساسی موردنیاز مشتریانمان نداشته باشیم، به همین دلیل به‌صورت اعتباری کار می‌کنیم تا آن‌ها بتوانند از پس هزینه‌هایشان بربیایند و در این شرایط سخت اقتصادی به کار تولید ادامه دهند.

    خردجو در ادامه مشکل عدم نقدینگی و ارسال پول را مهم‌ترین چالش حوزه فعالیت خود دانست و اظهار داشت: بانک‌ها برای آنکه حواله‌های ما را ارسال کنند نقدینگی ما را در بانک بلوکه می‌کنند، با این‌همه این پروسه آن‌قدر زمان‌بر است که ما نمی‌توانیم واردات داشته باشیم و در تأمین با مشکل مواجه می‌شویم.

    مدیرعامل شرکت بازرگانی احسان اظهار داشت: در گذشته بر اساس تجربه می‌شد ۷۰ درصد پیش‌ بینی نسبت به آینده بازار داشت اما با شرایط فعلی هیچ‌کس نمی‌داند در آینده چه پیش خواهد آمد.

    بیشتر بخوانید: ساماندهی واردات مواد اولیه چاپ با تدوین راهبرد کیفیت

    وی در انتها درباره وضعیت بازار ملزومات چاپ خاطرنشان کرد: بسیاری از تجار در فروش کالاهایشان سرگردان‌اند، جنس‌هایشان تنها سرمایه‌های آن‌ها به‌حساب می‌آید و از طرفی نیاز تولیدکنندگان برای ادامه کار آن‌ها را ملزم به ارائه اجناسشان می‌کند و این در حالی است که نمی‌دانند با وضع موجود کی می‌توانند واردات داشته و اجناس فروخته‌شده را جایگزین کنند. ما از همه سو تحت‌فشار هستیم. کشتیرانی، فروشنده خارجی، ارسال پول و مراحل اداری و تخصیص و ثبت سفارش ارز؛ هرکدام از این مراحل به‌قدری سخت شده‌اند که بسیاری از فعالان این حوزه از ادامه فعالیت بازمانده‌اند.

    مقاله قبلیساخت مُسکن‌ از ضایعات صنعت کاغذسازی
    مقاله بعدیتندیس‌ نگاران معین

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.