به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: به گزارش گلوبال تایمز، دانشمندان دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن موفق به ساخت واکسن خوراکی ویروس و درمان کرونا شده اند.
کی از اساتید دانشگاه تیانجین در نزدیکی پکن اعلام کرد این دانشگاه موفق به ساخت واکسن خوراکی ضد کرونا شده است. طبق اعلام این دانشگاه این واکسن همچنین می تواند به عنوان یک درمان بالقوه برای بیماران آلوده باشد. به گفته این رسانه، یکی از مبتلایان چهار دوز از این واکسن را استفاده کرده و تاکنون هیچ عوارض جانبی را تجربه نداشته است.
درباره کرونا و درمان کرونا بیشتر بخوانید:
پیشبینی ویروس کرونا در کتاب منتشر شده در سال ۱۹۸۱ / کرونا زود گسترده…
نمایشگاه کتاب بلونیا تحت تاثیر کرونا ویروس
همه چیز درباره ویروس کرونا
به گفته گلوبال تایمز این واکسن خوراکی از ساکارومایسس سرویزیا به عنوان حامل مواد غذایی استفاده می کند و پروتئین موجود در آن، ویروس کرونا را شناسایی کرده و با تولید آنتی بادیها به مبارزه با این ویروس میپردازد. در حال حاضر این دانشگاه به دنبال شرکای لازم برای انجام کارآزمایی بالینی است.