شصتوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب بیروت با حضور ۱۲۱ ناشر از کشورهای مختلف آغاز به کار کرده است.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی خانه کتاب و ادبیات ایران، شصتوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب بیروت دوم آذرماه ۱۴۰۲ با حضور نجیب میقاتی؛ نخست وزیر دولت پیشبرد امور لبنان، جمعی از مقامات و شخصیتهای فرهنگی لبنان و نمایندگانی از جمهوری اسلامی ایران افتتاح شد.
آیین افتتاحیه این نمایشگاه، نجیب میقاتی بیان کرد: ممکن است برخی تعجب کنند که در بحبوحه جنگ در غزه و جنوب لبنان ما اینجا هستیم تا افتتاحیه نمایشگاه بینالمللی کتاب بیروت را جشن بگیریم. این نمایشگاه که امروز شصتوپنجمین دوره خود را شروع میکند، علیرغم تمام حوادث زنده مانده است. با وجود جنگهایی که لبنان در سالهای گذشته تجربه کرده و همچنان ادامه دارد اما لبنانیها تلاش میکنند بیروت پایتخت فرهنگ، اندیشه و آزادی بیان باقی بماند.
وی شصتوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب بیروت را بهترین تجسم مقاومت فرهنگی در برابر تروریسمی دانست که دشمن اسرائیلی آن را نمایندگی می کند و گفت: کتاب قویترین و شریفترین پاسخ به همه گزارههایی است که علیه مردم دلاور لبنان به ما نسبت میدهند.
وی در پایان بیان کرد: نمایشگاه بینالمللی کتاب بیروت محل برگزاری بسیاری از فضاهای مشترکی بوده و است که مهمترین آنها خونهایی است که لبنانیها از هر قشر برای آزادی، حاکمیت کشور و استقلال در این راه دادهاند. به همه برای ایجاد این فضای همگرایی فرهنگی که همیشه مشخصه بیروت بوده، تبریک میگویم. کتاب در نقشهای مختلف و در فضای آزادی در اختیار اندیشههای نویسندگان و روشنفکران است.
گفتنی است در شصتوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب بیروت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در لبنان به نمایندگی از خانه کتاب و ادبیات ایران در غرفهای به مساحت ۳۰ مترمربع و با عرضه بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب از ناشران ایرانی در حوزههای مختلف کودک و نوجوان، ادبیات، هنر، شعر، تاریخ، ادبیات دفاع مقدس و پایداری، دین و … حضور دارد.
بیشتر بخوانید: افزایش قیمت کاغذ و حذف کتاب از سبد خانوار ایرانی
شصتوپنجمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب بیروت با حضور ۱۲۱ ناشر از کشورهای مختلف ایران، سوریه، عربستان، عراق و لبنان از ۲ آذر ماه ۱۴۰۲ آغاز به کار کرده و تا ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۲ به مدت ۱۰روز در محل «سی ساید ارینا» لبنان به کار خود ادامه میدهد.