۶ نکته طلایی برای رونق کسب و کار

    0
    34
    کسب و کار کسب و کارهای کوچک

    نجات کسب و کار در شرایط رکود بستگی به استراتژی‌های بازاریابی دارد. این نکته به‌ویژه برای بیزینس‌های تازه وارد به بازار هدف از اهمیت بالاتری برخوردار است. زیرا این نوع کسب‌وکارها هنوز به آگاهی از برند مطلوبی نرسیده‌اند.

    کسب‌وکارها از روش‌های مختلفی برای خارج شدن از شرایط رکود و فروش پایین مثل افزایش آگاهی از برند یا ارائه پکیج‌های ویژه در نظر می‌گیرند.

    کسب‌ و‌ کار در دنیای نویندر این مقاله ۶ راهکار برای رونق کسب‌و‌کار را معرفی خواهیم کرد. اگر هنوز راهکار ایده‌آلی برای افزایش فروش و رونق بیزینستان نیافته‌اید، مطالعه این مطلب را برای رسیدن به راهکارهای «چگونه کسب و کار خود را رونق دهیم» از دست ندهید.

    شخصی‌سازی تجربه سفر مشتری؛ به مخاطبان احساس خاص بودن القا کنید

    یکی از مهم‌ترین روش‌های فروش در هرکسب و کار ی، القای حس خاص بودن به مشتری است. این احساس سبب ایجاد رابطه صمیمی بین برند و مخاطب خواهد شد؛ به‌این‌ترتیب جایگاه کسب‌وکار در ذهن مشتری بهبود می‌یابد. این نکته نه‌تنها باعث مراجعه مجدد مشتری به کسب‌وکار شما می‌شود، بلکه باعث ایجاد بازاریابی دهان به دهان نیز خواهد شد. در بازاریابی دهان به دهان، مشتری راضی به انتقال تجربه مثبت خود به دنبال خرید از یک کسب‌وکار اقدام می‌کند. این روش بازاریابی برای برند رایگان است و باعث جلب اعتماد مخاطب نسبت به کسب‌وکار می‌شود.

    این موضوع در ارتباط با کسب‌وکارهای اینترنتی هم صادق است؛ اما در این مدل کسب‌وکارها، برای اینکه تجربه خرید مطلوبی در مشتریانتان ایجاد کنید، باید از فناوری‌ها و ابزارهای نوین کمک بگیرید. با کمک این ابزارها امکان شخصی‌سازی سفر مشتری در برندتان را فراهم خواهید کرد.

    علاوه‌بر این موارد، شخصی سازی سفر مشتری به تدوین استراتژی‌های مارکتینگ در ماه‌های آینده نیز کمک خواهد کرد. برای مثال با ذخیره خرید مشتری، امکان پیشنهاد محصولات کاربردی تناسب با سلیقه مخاطب امکان‌پذیر خواهد بود. ارسال پیشنهادهای ویژه را از طریق کانال‌های در دسترسی و ارزانی مثل سامانه ارسال پیامک تبلیغاتی انجام دهید.

    داشتن انعطاف‌پذیری برای سازگاری با تغییرات؛ اصلی مهم برای رونق کسب و کار

    در فضای دیجیتال پیوسته شاهد انتشار اخبار مربوط به ظهور فناوری‌ها، شبکه‌های اجتماعی یا تکنولوژی‌های جدید در فضای کسب‌وکارها هستیم. این فناوری‌ها برای تسهیل فرایند بازاریابی، فروش و جذب مشتری ایجاد شده‌اند.

    با ظهور فناوری‌های جدید، روش های قدیمی مارکتینگ منسوخ شده شناخته می‌شوند و جامعه محدودتری از مخاطبان هدف را پوشش می‌دهند. در این مواقع راهکار برای رسیدن به مخاطبان هدف چیست و چگونه کسب و کار خود را رونق دهیم؟ در برابر تغییرات همیشه انعطاف‌پذیر باشید و با آغوش باز از آن‌ها استقبال کنید.

    برای مثال دیگر نیازی به ارسال پیامک تبلیغاتی با سیم‌کارت شخصی نیست. از بهترین پنل پیامکی برای ارسال تبلیغات و اطلاع‌رسانی‌ها استفاده کنید. استفاده از پنل ارسال پیامک به جای سیمکارت شخصی علاوه‌بر راحتی و ارزان بودن، کسب‌وکارتان را به طیف گسترده‌ای از مخاطبان متصل می‌کند.

    بیشتر بخوانید: پلتفرم ها و تبلیغات

    چگونه کاسبی خود را رونق دهیم؟ با مشارکت در رویدادهای اجتماعی

    چرا برخی از کسب‌وکارها به‌طورمداوم در فعالیت‌های اجتماعی حضور دارند؟ یا در تبلیغات خود از عبارت‌هایی مانند کاشت درخت به نام مشتریانشان یا صرف درآمد حاصل از فروش محصولی خاص در فعالیت‌های خیرخواهانه استفاده می‌کنند؟ چون اغلب مصرف‌کنندگان تمایل فراوانی به خرید محصولات یا دریافت خدمات از شرکت‌هایی نشان می‌دهند که فعالیت آن‌ها به هرچه بیشتر تبدیل شدن زمین به جایی بهتر برای زندگی کمک می‌کند.

    به‌علاوه فعالیت در این زمینه‌ها نشان‌دهنده تعهد یک کسب‌وکار به محلی است که در آن حضور دارد و این موضوع را به مشتریان یادآور می‌شود که محل زندگی شما برای ما مهم است. علاوه‌بر اهمیت به محیط زیست، اهمیت دادن به مناسبت‌های ویژه نیز برای مشتریان جایگاه ویژه‌ای دارد. برای مثال با ارسال متن تخفیف روز مادر به مخاطبین خود نشان می‌دهید که در مناسبت‌های ویژه نیز همواره به یادشان هستید. این راهکار تاثیر مثبتی بر افزایش فروش و بهبود جایگاه برند دارد.

    چگونه کسب و کار اینترنتی خود را رونق دهیم؟ با تحلیل داده

    در حوزه کسب‌وکارهای اینترنتی، داده‌های دیجیتال فرصتی طلایی برای تدوین استراتژی‌های بازاریابی ایجاد می‌کنند. با افزایش رقابت در حوزه دیجیتال و تعدد کسب وکارهای اینترنتی فقط نمی‌توان به روش‌های سنتی برای رونق کسب‌و‌کار اکتفا کرد. از تحلیلگران داده برای فرایند تدوین استراتژی و راهکارهای افزایش فروش کمک بگیرید. این کار به شما در انتخاب بهترین کانال تبلیغاتی و بهترین زمان برای اجرای تبلیغات کمک خواهد کرد.

    برای مثال فروشگاه عرضه‌کننده لوازم خانه باید طیف گسترده ای مخاطبان را با سطح درآمد مختلف تحت تاثیر قرار بدهد. ازاین‌رو لازم است تا از روش‌های تبلیغاتی متنوع در پلتفرم‌های مختلف استفاده کنید. همچنین همواره از یک راه تعامل همگانی مثل سامانه پیامکی برای ارسال اس‌ام‌اس استفاده کنید.

     

    فعالیت در رسانه های دیجیتال مختلف و کشف کانال های فروش بیشتر

    مخاطبان هدف کسب‌وکارها از طریق کانال‌های مختلفی برای خرید محصول یا استفاده از خدمات اقدام می‌کنند. با گسترش فعالیت برند در هر یک از این کانال‌های ارتباطی، برای رونق کسب و کار اقدام کنید. به‌عنوان مثال رسانه‌های اجتماعی مختلف همچون اینستاگرام از کانال‌هایی هستند که امکان تعامل با طیف گسترده‌ای از مخاطبین را فراهم خواهند کرد.

    با فعالیت در کانال‌های فروش گوناگون، می‌توانید تبلیغات مربوط به محصولات یا خدمات خود را در معرض دید کاربران بیشتری قرار دهید. این روش شانس کسب‌وکار را در رسیدن به فروش بیشتر افزایش خواهد داد. همچنین هر رسانه حکم یک کانال فروش جدید را برای برند دارد. با شناسایی فرصت‌های موجود در این رسانه‌ها، در راستای رونق کسب‌وکار خود گام بردارید.

    توسعه مداوم محصول یا خدمات؛ راهکاری کلیدی برای رونق کسب و کار

    یکی از پاسخ‌های سوال «چگونه به کسب و کار خود رونق دهیم»، توسعه مداوم محصول است. نیازها و تقاضای مخاطبان به‌طور مداوم به‌روزسانی می‌شود و تغییر می‌کند. از این نکته برای توسعه کسب‌وکار و رسیدن به فروش بیشتر استفاده کنید. یک مثال برای توسعه مداوم محصول تاکسی‌های اینترنتی هستند. در ابتدا فقط تاکسی سواری برای جابه‌جایی مسافر به مخاطبان معرفی شد. در ادامه و با گسترش تقاضا از خدات دیگری مثل پیک موتوری و باربری برای افزایش درآمد استفاده کردند.

    پاسخ مناسب به نیاز واقعی مشتری؛ کلید موفقیت در مسیر رونق کسب و کار

    در این مطلب به بررسی راهکارهای رسیدن به فروش بیشتر پرداختیم تا بدانیم «چگونه کسب و کار خود را رونق دهیم». مصرف‌کنندگان اصلی محصولات و خدمات برند شما مشتریان هستند؛ بنابراین اگر کسب‌وکار شما نتواند نیاز آن‌ها را برآورده کند، هرگز برای رشد و توسعه شانسی نخواهد داشت.

    به‌این‌ترتیب اولین نکته در فرایند رونق کسب و کار توجه به نیازهای مشتریان است. برای این کار از کانال‌های ارتباطی گسترده برای اطلاع‌رسانی و ارائه تخفیف ویژه استفاده کنید. همچنین در رویدادهای اجتماعی برای بهبود جایگاه برند شرکت کنید.

    علاوه‌بر این موارد، همیشه از کانال های ارتباطی گسترده برای اطلاع‌رسانی و تعامل با مخاطبان استفاده کنید. برای مثال سامانه ارسال پیام کوتاه بهترین و ارزان‌ترین مسیر تعاملی به شمار می‌رود. با استفاده از این راهکار در کسری از ثانیه با مشتریان بالقوه ارتباط بگیرید.

    مقاله قبلیکارخانه کاغذ زاگرس کاغذکشور را تامین می کند
    مقاله بعدیافزایش تجارت ایران و ترکیه در سال گذشته

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.