حمایت‌ های دلگرم‌کننده ارشاد از تولید کاغذ ایرانی

    0
    43
    تولید کاغذ ایرانی

    مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران در دیدار با علی رمضانی، قائم‌مقام سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری نمایشگاه گفت: حمایت‌ های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در تولید کاغذ ایرانی دلگرم‌کننده است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، امید نیک‌نژاد یک‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳ ضمن بازدید از نمایشگاه کتاب با علی رمضانی، قائم‌مقام و سخنگوی این رویداد دیدار کرد. وی در این دیدار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری بر اهمیت تولید کیفی کاغذ و قیمت مناسب آن، گفت: این شرکت با رعایت این دغدغه‌‌ها که تکلیف خود می‌دانست، سال گذشته بالاترین میزان تولید کاغذ چاپ و تحریر را در همه سال‌های پس از انقلاب داشت که به اذعان همه کارشناسان رشد کیفی چشمگیری کرده است.

    نیک‌نژاد با بیان اینکه کاغذ ایرانی را باید با کاغذ ایرانی مقایسه کرد، افزود: قیمت کاغذ ایرانی ۳۷ درصد زیر قیمت کاغذ خارجی است که با حمایت‌های دولت به ناشران هم عرضه می‌شود.

    مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران به برخی از مشکلات واحدهای تولیدی اشاره کرد و ادامه داد: برخی از دستگاه‌ها همراه نیستند، اما با همت مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزیر محترم فرهنگ که مجدانه پیگیر تحقق تولید کاغذ ایرانی هستند، امیدواریم واحدهای تولیدی دیگری هم به مدار تولید برسند تا نیازهای کشور به کاغذ داخلی رفع شود و همه ناشران نیز از آن استفاده کنند.

    نیک‌نژاد با اشاره به مجموعه حمایت‌‌های وزارت فرهنگ گفت: اقدامات و حمایت‌های بزرگ وزارت ارشاد برای ما در تولید کاغذ ایرانی دلگرم‌کننده است.

    به گفته او، پایه و اساس فرهنگ‌سازی استفاده از کاغذ ایرانی در نمایشگاه کتاب اتفاق افتاد.

    نیک‌نژاد گفت: به منظور رفع گره‌های کور کیفیت کاغذ، خط یک کارخانه تجهیز و بهسازی ماشین‌آلات آن پس از ۱۰ سال انجام شد که نمود آن را در بازار خواهیم دید. همچنین دستگاه شیتر کارخانه با هزینه‌ای بالغ بر ۲ میلیارد تومان راه‌اندازی شده است که ظرفیت ۲۵ تن در روز را دارد و قابل افزایش است.

    بیشتر بخوانید: ۸۰۰ درصد رشد تولید کاغذ چاپ و تحریر در دولت سیزدهم

    تولید کاغذ ایرانی

    تلاش برای نمایشگاه آینده

    قائم‌مقام نمایشگاه نیز در این دیدار با اشاره به اینکه فرآیند برگزاری نمایشگاه آینده کتاب پس از پایان این نمایشگاه آغاز می‌‌شود، ادامه داد: ارزیابی‌ و آسیب‌شناسی‌ها انجام می‌شود و عملیات اجرایی نمایشگاه از اسفندماه آغاز می‌شود.

    علی رمضانی به حضور ناشران در همه گروه‌های فکری اشاره کرد و افزود: مخاطبان از نمایشگاه به خوبی استقبال می‌کنند و حتی زودتر از بازگشایی به درهای مختلف نمایشگاه مراجعه می‌کنند.

    او به بخش‌های مختلف نمایشگاه اشاره کرد و گفت: بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی و صحنه‌ای در بیرون از سالن‌ها انجام می‌شود.

    رمضانی با اشاره به قرار گرفتن غرفه کاغذ ایرانی در شبستان اصلی نمایشگاه ادامه داد: کتاب‌هایی که با کاغذ ایرانی منتشر شده‌اند در این غرفه عرضه شده‌اند.

    سخنگوی نمایشگاه سی‌وپنجم کتاب با بیان اینکه نشریه روزانه نمایشگاه با کاغذ مازندران منتشر می‌شود، گفت: اکنون آثار بسیاری در کشور با کاغذ مازندران چاپ می‌شوند که جای امیدواری است.

    تولید کاغذ ایرانی

    سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار«بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

    تولید کاغذ ایرانی

    مقاله قبلیاولین گردهمایی فارغ التحصیلان ادوار رشته چاپ هنرستان امام صادق (ع) برگزار شد
    مقاله بعدیبازدید رهبر معظم انقلاب اسلامی از نمایشگاه کتاب سی و پنجم

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.