سومین نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ برگزار شد

    0
    11
    کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ

    سومین نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ با حضور فعالان صنعت چاپ تهران و برخی از روسای اتحادیه های چاپ کشور روز گذشته –سه شنبه ۳۰ بهمن ماه- در اتاق اصناف تهران برگزار شد.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین، سومین نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ با حضور احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران، علی اشفاق رئیس اتحادیه چاپ استان اصفهان، حسینعلی زارع رئیس اتحادیه چاپ مازندران، محمد تقی مغانی نایب رئیس اتحادیه چاپ استان خراسان و جمعی از فعالان صنعت چاپ کشور برگزار شد.

    کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ

    احمد ابوالحسنی رئیس اتحادیه چاپخانه داران تهران در ابتدای نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ بیان داشت: این سومین جلسه ای است که پیرو نرخ گذاری خدمات چاپی و مشکلاتی که در رابطه با آن به وجود آمده است، برگزار می شود. اهمیت برگزاری این جلسه زمانی مشخص می شود که بدانیم همه مجموعه ها به دلیل نوسانات ارزی با یک نرخ با مشتریان خود قرارداد می بندد اما پس از گذشت مثلا سه ماه برای خرید مواد اولیه دچار مشکلات عدیده ای می شوند.

    وی ادامه داد: مسئله دوم هم سوءاستفاده برخی از شرکت های سفارش دهنده محصولات چاپی است که برای سفارش کار با قیمت پایین تر موجب رو در روی هم قرار گرفتن همکاران می شوند. این اتفاق بر مبنای رابطه غلط ما رخ می دهد. درست است که الان درخواست و سفارش زیاد شده است اما این دست از سوءاستفاده ها نیز وجود دارد که ما باید با هوشیاری و همدلی مقابل این رفتارها بایستیم.

    ابوالحسنی در بخش دیگری از سخنانش ضمن تبریک به خانواده چاپ برای انتصاب عباس زارع به عنوان مدیرکل جدید دفتر چاپ و نشر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خاطرنشان کرد: جناب زارع از خانواده چاپ است و این یک اتفاق مبارک برای ما است. امیدوارم با ورود ایشان همدلی بیشتری بین اعضا و فعالان این صنعت ایجاد شود. بنده همیشه این را گفته ام که متولی صنعت چاپ، وزارت ارشاد است اما مشکل ما مدیرانی هستند که توانایی کافی ندارند و به همین دلیل به بدنه صنعت ضربه وارد می کنند.

    تعیین سقف قیمت در نرخ گذاری

    حسینعلی زارع رئیس اتحادیه چاپ مازندران در ادامه سومین نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ بیان داشت: بهتر است کمی انتظارتمان را پایین بیاوریم. اینکه یک نرخی بگذاریم و انتظار داشته باشیم تمامی چاپخانه داران کشور آن را رعایت کنند، مدینه فاضله ای است که هیچ وقت واقعیت پیدا نخواهد کرد.

    بیشتر بخوانید: تحول در صنعت چاپ با تعامل با شرکت‌های دانش بنیان

    وی ادامه داد: سال گذشته پس از برگزاری جلسه نرخ گذاری در تهران اتفاق خوبی در سطح کشور افتاد و همه دیدیم که قیمت ها افزایش پیدا کرد. برخی از دوستان معتقدند در حوزه نرخ گذاری کف قیمت ها را مدنظر قرار بدهیم اما بنده برعکس اعتقاد دارم که همیشه باید سقف قیمت را بگذاریم چرا که در این صورت نمی شود حتی یک هزارتومان بالاتر دریافت کرد در غیراینصورت با شکایت مشتری در تعزیرات محکوم خواهیم شد. بنابراین باید بالاترین سقف نرخ را اعلام کنیم تا چنین مشکلاتی به وجود نیاید.

    زارع تصریح کرد: ما نباید دنبال این باشیم که در تمام کشور این قیمت گذاری رعایت شود اما بنده به ویژه در سطح استان مازندران  اعتقاد دارم اگر چاپخانه ها ۸۰ درصد نرخ را هم دریافت کنند بسیار ایدئال است.

    روشنگری در قیمت گذاری

    کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ

    علی اشفاق رئیس اتحادیه چاپ استان اصفهان نیز در نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ بیان داشت: باتوجه به جلساتی که در سال های قبل در راستای قیمت گذاری داشتیم، افزایش قیمت خدمات یک امر ضروری است که باید انجام شود.

    وی افزود: بنده پیشنهاد می کنم از فضای مجازی و رسانه بهره بیشتری ببریم. حضور در این فضا فقط نباید محدود به صنف خودمان باشد. برای مثال وقتی در صنف طلافروش اتفاقی می افتد سراسر کشور از آن مطلع می شوند اما در صنف ما اینطوری نیست. به این ترتیب اگر از بتوانیم از فضای مجازی استفاده کنیم خیلی بهتر می توانیم کارهایمان را پیش ببریم.

    وی در ادامه نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ افزود: پیشنهاد بنده در خصوص قیمت گذاری دسته بندی رسته ها و خدمات چاپی مختلف و آنالیز آنها است. ما در اصفهان این کار را کردیم و به مدت دو سال رسته هایی همانند افست و لترپرس را دعوت کرده و یک آنالیز قیمت به آنها ارائه کردیم.

    اشفاق اذعان داشت: وقتی چاپخانه های کوچک در ظهیرالاسلام قیمت را پایین می گیرند، چاپخانه های بزرگ نمی تواند آن اتفاق را رقم بزند و قیمت را بالا ببرند؛ این مانند یک دومینویی است که به یکدیگر برخورد می کنند. اگر بتوانیم برای پایه های اصلی روشنگری انجام بدهیم و قیمت های تمام شده را برایشان آنالیز کنیم این مسئله از چاپخانه های کوچک اصلاح می شود و به چاپخانه های بزرگ خواهد رسید. اصلاح قیمت از بالا به پایین اتفاق نمی افتد یعنی اگر از چاپخانه های کوچک شروع کنیم در نهایت بالادستی ها هم بهتر می توانند عمل کنند.

    سفارش کارهای چاپی استان خراسان به چاپخانه داران تهرانی

    کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ

    محمدتقی مغانی نایب رئیس اتحادیه چاپ استان خراسان در نشست کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ اظهار داشت: من از جناب ابوالحسنی تشکر می کنم چراکه ایشان با وجود تمام ناملایمات برای مطالبات صنفی می جنگند در عین حال یک سری مشکلات مانند نرخ دلار دست ما نیستند. در بحث قیمت بهترین حالت همراهی است اما تا وقتی ثباتی در مواد اولیه وجود نداشته باشد، نمی توانیم به اصلاح آن امیدوار باشیم.

    وی ادامه داد: برخی ناملایماتی ها داخل صنفی و برخی هم خارج صنفی هستند. بیشتر صنایع به ویژه داروسازان بزرگی که در مشهد فعالیت دارند، بیش از ۵۰ درصد کارهایشان در تهران انجام می شود. مشکل هم از زمانی به وجود آمد که مقوا را با ارز دولتی می گرفتند اما به صورت آزاد می فروختند و چک یک ساله می گرفتند اما هنوز هم به مشهد برنگشتند. بنابراین ما با یک سری کارهای کوچک باقی مانده است.

    مغانی تصریح کرد: برخی همکاران در بخش هلیو برای تهیه لوازم مشکل دارند اما اداره صنایع هیچگونه کمکی به آنها نمی کند. به همین دلیل از آنجا که نمی توانند قطعات جدید را تهیه و روی دستگاه هایشان نصب کنند، کیفت کارشان هم افت کرده است. از این جهت شرکت بزرگی مثل مولتی که در استان ما قرار دارد با آنها کار نمی کند.

    کمیسیون بهایابی مشورتی خدمات چاپ

    مقاله قبلینشر کتاب و نگاهی به انواع متن
    مقاله بعدیبازار ملزومات چاپی؛ رو به رو با افزایش تقاضا و قیمت‌های متغیر

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.