دستاوردی برای صنعت نشر با جانمایی جدید ناشران دیجیتال در نمایشگاه کتاب

    0
    2
    صنعت نشر

    مدیر بخش ناشران الکترونیک، معتقد است؛ جانمایی ناشران دیجیتال در کنار ناشران اصلی در نمایشگاه بین‌المللی کتاب قطعاً دستاوردهای خیلی خوبی برای صنعت نشر خواهد داشت.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایبنا، دبیر مجمع ناشران دیجیتال کودک‌ونوجوان، در گفت‌وگو با ستاد خبری نمایشگاه سی‌وششمین بین‌المللی کتاب تهران اظهار کرد: امسال برای اولین‌بار ناشران کتاب الکترونیک، پلتفرم‌ها و ناشران کتاب صوتی در نمایشگاه کتاب در کنار ناشران اصلی حضور دارند.

    وی افزود: حدوداً ۱۲ تا ۱۳ شرکت در این بخش حضور دارند که شامل ناشران بزرگی مثل فیدیبو، طاقچه و آوانامه می‌شوند.

    دبیر مجمع ناشران دیجیتال کودک‌ونوجوان، تصریح کرد: حضور این ناشران در کنار ناشران اصلی خیلی مهم است و سبب دستاوردهای مناسبی برای صنعت نشر الکترونیک خواهد شد.

    محمدپور با اشاره به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار مخاطب ناشران الکترونیک، گفت: جانمایی این ناشران در کنار ناشران اصلی سبب طرح دغدغه و پیشنهادهای مختلف می‌شود. همچنین این حضور می‌تواند منجر به عقد قراردادهای مختلف کاری شود؛ به این ترتیب این حضور و جانمایی قطعاً دستاوردهای خیلی خوبی خواهد داشت.

    بیشتر بخوانید: کتاب و تخفیف بالا؛ نقشه راه کتابسازان در نمایشگاه کتاب

    وی افزود: کتاب الکترونیک بخشی از زنجیره کتاب است و به‌نوعی شکل دیگری از کتاب محسوب می‌شود؛ به دلیل حضور مخاطب عمومی نمایشگاه در شبستان اصلی ناشران الکترونیک هم می‌توانند از ظرفیت این تغییر جانمایی استفاده کنند و با مخاطبان بیشتری ارتباط گرفته و به نیازسنجی آنان اقدام کنند؛ بنابراین این تغییر منجر به توسعه در صنعت نشر دیجیتال خواهد شد.

    سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برگزار خواهد شد.

    صنعت نشر

    مقاله قبلیاشتباهات تبلیغات محیطی و چگونگی از دست ندادن فرصت ها
    مقاله بعدیمدیر فروش صنایع چاپ و بسته‌بندی پاکان ایستا پوشش: افزایش صادرات در سالی که گذشت

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.