کرونا و رونق بازار پلاستیک های یک بار مصرف

    0
    32
    پلاستیک

    در پی اهمیت فزاینده بهداشت در بحران پاندمی ویروس کرونا که اولویت ‌های محیط زیستی مصرف کنندگان را برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کووید ۱۹ تقلیل داده، فروش پلاستیک هایی مانند پلی‌استایرن افزایش پیدا کرده است.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از ایسنا، برای صنعت پلاستیک که با کاهش تقاضا برای کالاهای خانگی و خودروها دست و پنجه نرم می کرد، این اتفاق خوبی است. شرکت های Ineos Styrolution آلمان و ترینسئوی آمریکا شاهد افزایش دو رقمی فروش در صنایع بسته بندی غذا و بهداشتی درمانی بوده اند.

    کوین مک کواد، مدیرعامل شرکت Ineos Styrolution که بزرگ ترین تولیدکننده پلی‌استایرن در جهان است، در این باره گفت: ما چنین چیزی را پیش بینی نکرده بودیم. فروش در فوریه در اروپا و در مارس و آوریل در آمریکا افزایش پیدا کرد.

    ماهیت شدیدا واگیردار ویروس کرونا باعث شده دولتهای سراسر جهان کسب و کارها را تعطیل کرده و مردم را در قرنطینه خانگی نگه دارند. این پاندمی به کسب و کار تولیدکنندگان پلاستیک رونق بخشیده است. وزارت امنیت داخلی آمریکا تولید برخی از این مواد یک بار مصرف را زیر ساخت حیاتی ضروری اعلام کرده ست. نیویورک که با هزاران قربانی به یکی از کانون های شیوع ویروس کرونا تبدیل شده، یکی از ایالت هایی بوده که ممنوعیت کیسه های پلاستیکی را به تعویق انداخته است.

    پلاستیک

    برندگان این وضعیت تامین‌ کنندگان مواد خام مانند لیون‌دل‌بازل اینداستریز، توتال و ترینسئو هستند که هفته جاری گزارش های عملکرد سه ماهه خود را اعلام می‌ کنند. به گفته فرانک بوزیچ، مدیرعامل ترینسئو، هزینه ‌های کمتر ناشی از ریزش قیمت نفت هم به تولیدکنندگان پلی‌استایرن کمک کرده است حجم تولیدشان را افزایش دهند.

    سالانه حدود ۱۵ میلیون تن پلی‌استایرن در سطح جهانی تولید می شود و این ماده در خودروها، هواکش های بیمارستان ها و لیوان های یک بار مصرف قهوه و بسته بندی غذا مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

    دیکسی کاپ که بیش از یک قرن پیش به شکل یک کاغذ یک بار مصرف برای جلوگیری از انتشار میکروب ها در مدارس اختراع شد، به تولید انواع پلی‌استایرن کمک کرد و فرهنگ استفاده از پلاستیک های یک بار مصرف از دهه ۱۹۵۰ شکل گرفت.

    اما انتقادهای محیط زیستی در چند سال اخیر قوت گرفت و به درخواست ها برای ممنوعیت استفاده از پلاستیک های یک بار مصرف و استفاده از کیسه‌ های خرید قابل مصرف مجدد و استفاده از لیوان شخصی در مکان هایی مانند شرکت زنجیره ‌ای قهوه آماده استارباکس منجر شد.

    بیشتر بخوانید: ماندگاری ویروس کرونا روی کاغذ و اسکناس

    بر اساس گزارش بلومبرگ، اما ویروس کرونا اوضاع را به نفع تولیدکنندگان پلی‌استایرن تغییر داد و دو شرکت Ineos Styrolution و ترینسئو کارخانه‌ هایی را برای تولید پلیمر مناسب برای تماس مستقیم با مواد غذایی مانند ماست راه اندازی کرده ‌اند.

    مقاله قبلیتقدیر از پرسنل یک چاپخانه به مناسبت روز کارگر
    مقاله بعدیسرمایه گذاری از نوع خصوصی در تولید کاغذ سنگی

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.