سفارش آنلاین کتابفروشی‌ ها در شبکه های اجتماعی

    0
    58
    حباب قیمت کاغذ

    آموزگار با بیان اینکه تعداد کتابفروشی ها رو به افزایش است گفت: ناشران برای حفظ شرایط خود در بازار کتاب در یکی از شبکه های اجتماعی مانند واتساپ و اینستاگرام حسابی ایجاد می ‌کنند و سفارشات آنلاین می ‌گیرند.

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از «سرویس فرهنگی» پایگاه خبری تحلیلی رادیو گفت ‌و گو، محمود آموزگار، مدیر انتشارات «کتاب آمه» و نائب‌ رئیس اتحادیه ناشران در برنامه «گفت ‌و گوی فرهنگی» درباره کتابفروشی و تولید محتوا در فضای مجازی مصاحبه کرد.

     مدیر انتشارات کتاب «آمه» گفت: با وجود اینکه کتابفروشی ‌ها هم‌اکنون مشکلی ندارند و بازگشایی شدند اما آمارها حاکی از این است که فروش فعلی آن‌ها در قیاس با قبل از شیوع کرونا کمتر است که ناشی از مشکلات حوزه اقتصادی کشور است.

    وی افزود: عموم مخاطبان کتاب از قشر متوسط جامعه هستند که بیشتر از دیگر اقشار پروتکل‌های بهداشتی را مراعات می‌کنند و بنابراین طبیعی است که از رفت‌و‌آمدهای غیرضرور پرهیز کرده و مراجعه آن‌ها به کتابفروشی ‌ها هم کاهش پیدا کند.

     نائب‌رئیس اتحادیه ناشران با بیان اینکه تعداد کتابفروشی ‌ها رو به افزایش است، گفت: دلیلش هم این است که این افراد برای حفظ شرایط خود در بازار کتاب در یکی از شبکه‌های اجتماعی مانند واتساپ و اینستاگرام حسابی ایجاد می‌کنند و سفارشات آنلاین می‌گیرند.

    آموزگار با اشاره به گرایش حوزه نشر کشور به فضای مجازی مطرح کرد: در حال حاضر رویکرد به تولید محتوا و کتابفروشی در فضای مجازی نسبت به گذشته خیلی پررنگ‌تر شده‌است.

     وی تصریح کرد: ما هنوز قواعد استفاده و برخورد با فضای مجازی را برای مردم تبیین نکرده‌ایم و همچنان خلأهای زیادی در این حوزه داریم به‌طوری‌که می‌توان گفت سرقت ادبی به مفهوم واقعی در فضای مجازی بیشتر رخ می‌دهد و مقررات متناسبی برای برخورد با این فضا ایجاد نشده‌است.

     نائب‌رئیس اتحادیه ناشران از وجود سایت و کانال‌هایی می‌گوید که کتاب‌های متعلق به ناشران و نویسندگان و مترجمان را به‌صورت غیرقانونی با عنوان فریبنده «ترویج کتابخوانی» و در فایل‌های PDF توزیع می‌کنند و حتی برای ادامه خدمات‌دهی شماره حساب هم اعلام و از مخاطبان پول دریافت می‌کنند و هیچ کنترلی هم بر آن وجود ندارد.

    آموزگار با اشاره به اینکه این موضوع در کارگروه صیانت اتحادیه ناشران مطرح‌شده گفت: اشکال کار اینجاست که ما ابزار ضمانت اجرایی در قوه قضائیه نداریم، یعنی به خاطر فیلتر شدن تلگرام هیچ دسترسی به این کانال‌ها نداریم و تنها راه این است که به خود تلگرام ایمیل بزنیم و این سایت‌ها و کانال‌ها را به‌عنوان نقض‌کننده حقوق مولفان معرفی کنیم تا اکانت را مسدود کنند که البته این افراد دوباره حساب دیگری باز می‌کنند.

    بیشتر بخوانید: برگزاری نمایشگاه مجازی کتاب های آموزشی

    مقاله قبلیافتتاح خط تولید فیلم های چند لایه نفوذ ناپذیر
    مقاله بعدیتبلیغات آنلاین ویدیویی؛ راهی برای رساندن پیام هدف دار

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.