دبیر علمی جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها از ارسال بیش از ۱۱۰ اثر به جشنواره دانشگاه سبز خبر داد و گفت: در این جشنواره یک کاغذ هم استفاده نشد.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از بولتن نیوز: علیرضا عبدالهی نژاد، مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم تحقیقات و فناوری و عضو هیات علمی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری کشور، بیان کرد: این جشنواره برای نخستین بار با شعار «دانشگاه سبز، روابط عمومی سبز» با هدف ایفای نقش روابط عمومی ها در مصرف بهینه منابع و حذف کاغذی بسیاری از روندهای اداری است.
وی درباره سایر اهداف این جشنواره اظهار داشت: تقدیر از روابط عمومی های برتر، توانمندسازی و ایجاد انگیزه برای روابط عمومیها و ارتقاء جایگاه روابط عمومیها در نهاد گسترده آموزش عالی از اهداف این جشنواره است. جشنوار امسال قرار بود در اسفند برگزار شود که به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد.
مدیرکل روابط عمومی وزارت علوم تصریح کرد: محورهای این جشنواره اطلاع رسانی و ارتباط با رسانه ها تبلیغات و انتشارات در راستای اجرای مدیریت سبز و مسئولیت اجتماعی با توجه به هویت هایی که وزارت علوم در چند سال اخیر در حال دنبال کردن آن است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی درباره تقویم زمانی جشنواره گفت: فراخوان این جشنواره آبان منتشر شد و دی و بهمن زمان داوری آثار بود. مقرر بود ۱۳ و ۱۴ اسفند این جشنواره برگزار شود که به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد.
وی با بیان اینکه فراخوان ارسال آثار برای جشنواره نیز در آبان ماه ۱۳۹۸ انتشار و طی دو نوبت مدت زمان ارسال آثار دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی تمدید شد، تاکید کرد: در راستای شعار محوری جشنواره یعنی دانشگاه سبز، روابط عمومی سبز، تلاش زیادی صورت گرفت که صرفا به آثار ارسال شده به صورت فایل های الکترونیکی رسیدگی و در فرایند داوری گنجانده شوند که البته دانشگاه ها هم همکاری بسیار خوب و موثری در این خصوص با دبیرخانه برگزاری جشنواره داشتند و آثار خود را به صورت فایل الکترونیکی ارسال و از فرستادن آثار به صورت کاغذی پرهیز کردند که در این جشنواره یک کاغذ هم استفاده نشد.
دبیر علمی برگزاری جشنواره روابط عمومی های برتر تاکید کرد: برای ایجاد رقابتی برابر و رعایت عدالت در ارزیابی و داوری آثار براساس دستورالعمل های موجود، دانشگاه های سراسر کشور به سه گروه (الف)، (ب) و (ج) تفکیک و در هر گروه در سه محور عمومی، رتبه های اول، دوم و سوم برگزیده شده که معرفی خواهند شد. گروه چهارم هم با توجه به نوع و ماهیت فعالیت ها، به پژوهشگاه ها و پارک های علم وفناوری تخصیص یافته است که در این گروه هم اعضا با یکدیگر به رقابت پرداخته اند.
وی ادامه داد: مسیر پیش رو ایجاد و فعال کردن دبیرخانه دائمی جشنواره به صورت سالانه یا دو سالانه است.
بیشتر بخوانید: