رشته مهندسی پلیمر گرایش چاپ در مقطع کارشناسی ارشد به تصویب شورای عالی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید.
به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از روابط عمومی انجمن علمی فناوری چاپ ایران، پس از سال ها تلاش و پیگیری های مستمر یکی از مهم ترین رسالت ها و ماموریت های این انجمن که همانا ایجاد رشته های فنی مهندسی با گرایش چاپ در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بود به ثمر نشست.
کمیسیون برنامه ریزی آموزشی شورای عالی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه ۱۴۴ خود که در تاریخ ۱۱ تیرماه برگزار شد در گامی دیگر برنامه درسی دوره تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) رشته مهندسی پلیمر گرایش چاپ و ۸ گرایش دیگر آن را به تصویب رساند از این تاریخ به بعد رشته مهندسی پلیمر گرایش چاپ رسما وارد نظام آموزش عالی کشور شد.
این برنامه درسی برای دانشجویانی که از مهر ۹۹ وارد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی می شوند قابل اجرا است.
همچنین فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی پلیمر گرایش چاپ می توانند در مقطع دکتری مهندسی پلیمر به طور تخصصی در حوزه چاپ ادامه تحصیل بدهند.
امید است با شکوفایی این نهال نوپا، در آینده نزدیک شاهد ارتباط تنگاتنگ صنعت راهبردی چاپ با مراکز و جامعه علمی کشور باشیم و بالندگی هر چه بیشتر، رفع وابستگی و بومی سازی این صنعت تحقق یابد.
اعلام آمادگی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای اجرای برنامه رشته مهندسی پلیمر گرایش چاپ
دکتر پورمهدیان عضو هیئت علمی دانشکده پلیمر و رنگ و نایب رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده، دانشکده پلیمر و رنگ آمادگی دارد در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برنامه ابلاغی از سوی شورای عالی برنامه ریزی و گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را اجرا کرده و اقدام به پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی پلیمر گرایش چاپ کند. لذا از تمامی علاقمندان علیالخصوص بدنه صنعت چاپ دعوت مینماییم تا نسبت به انتخاب این رشته – دانشگاه در دفتر انتخاب رشته کنکور کارشناسی ارشد اقدام نمایند.
وی افزود: امیدواریم با تعامل، همکاری و مساعدت ارزشمند و تاثیرگذار متولیان و دستاندرکاران و فعالان صنعت راهبردی چاپ کشور با انجمن علمی فناوری چاپ ایران و دانشکده پلیمر و رنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر، بتوانیم نیروی های انسانی توانمند، مسلط به دانش روز و اثرگذار در رفع نیازهای این صنعت تربیت نماییم.
پورمهدیان خاطرنشان کرد: در پایان جا دارد به رئیس انجمن علمی فناوری چاپ ایران جناب آقای محمد بیطرفان که مصرانه و به طور خستگی ناپذیری پیگیر معرفی شایسته این صنعت راهبردی در بین مراکز و جامعه علمی کشور و ایجاد رشته های فنی مهندسی با گرایش تخصصی چاپ بوده اند بابت به بار نشستن زحماتشان تبریک عرض نمایم و تقدیر و تشکر کنم.
بیشتر بخوانید: تولید مستربچ های پلیمری مورد استفاده در صنعت بسته بندی