کار آفرین کیست، ۱۰ خصوصیت بارز یک کار آفرین موفق

    0
    65
    موفق

    به گزارش چاپ و نشر آنلاین به نقل از فرصت امروز، کار آفرین بودن یکی از سخت ترین کارهای دنیا است. عده ی معدودی هستند که می توانند با تکیه بر استعداد های خدادای، پشتکار و البته یکسری استراتژی های ویژه به چنین افرادی تبدیل شوند و آینده شغلی مثبتی داشته باشند، مهمتر از همه بتوانند به دیگران نیز کمک کنند تا شغلی آبرومند داشته یک زندگی خوب را پشت سر بگذراند. رموز مهمی در این میان وجود دارد که یک کار آفرین را به یک کار آفرین تبدیل می کند. در این مطلب به ۱۰ مورد از این رموز اشاره می کنیم.

    1. فرصت ها تکرار نمی شوند آن ها را غنیمت بدانید

     هر کسی در زندگی خود با موقعیت های مطلوبی روبرو می شود که می تواند وضعیت زندگی اش را دگرگون کند کار آفرین باید این موقعیت ها را گرامی دارد. وقتی در یک راه مداومت داشته باشید مطمئن باشید که در آن به موقعیت های بسیار زیادی دست خواهید یافت، این موقعیت ها را گرامی بدارید و تمام تلاش خود را انجام دهید. اما مشورت کردن با کسانی که قبلا در این راه قدم برداشته اند را نیز از خاطر نبرید.

    1. دانش خود را در زمینه های مختلف افزایش دهید

    تک بعدی نباشید، سعی کنید در همه زمینه ها اطلاعات خود را گسترش دهید، فراموش نکنید شما یک لیدر هستید، یک کار آفرین باید با قدرت ِ یک ناخدا کشتی خود را در دریای متلاطم تجارت و صنعت هدایت کند، بنابر این اصول مدیریتی را فرا بگیرید و دانش خود را در این زمینه ارتقا دهید.

    1. شکست را باور نکنید

    از شکست نترسید، اگر زمین خوردید دوباره بلند شوید و به راه خود ادامه دهید. شکست همواره مقدمه پیروزی است. همواره تجربه عاملی است که از دل اشتباهات بیرون خواهد آمد، به همین دلیل لازم است در مسیر موفقیت نگرش خود را نسبت به این مسئله تغییر دهید و درس های موجود از هریک از آنها را مورد توجه قرار دهید. اگرچه شکست باعث خواهد شد تا به موفقیت مدنظر دسترسی پیدا نکنید، با این حال این موضوع تنها به معنی این است که هنوز برای رسیدن به جایگاهی که مدنظر دارید، آماده نیستید و باید در جهت افزایش سطح توانایی های خود گام بردارید.

    1. برای یادگیری تکرار را از خاطر نبرید

    هرچیز تا زمانی که در ضمیر ناخودآگاه شما نقش نبندد، نیاز به مرور و تکرار دارد. به همین خاطر صرفا مطالعه کافی نیست و باید دفعات تکرار مطالب را نیز مشخص کرد. در این رابطه میزان این امر باید با توجه به حجم و سطح مطلب مدنظر باشد تا بهترین نتیجه را به ارمغان آورد. همچنین در این رابطه توصیه می شود  که به عنوان یک کار آفرین  همواره مطلبی را به طور کامل فرا بگیرید و بعد به سراغ موضوعات جدید بروید.

    1. مطالبی را که آموخته اید آموز دهید

    همواره در زندگی مواردی برای یادگیری وجود دارد که باعث می شود فرآیند یادگیری پایانی نداشته باشد. به همین خاطر ضروری است تا ارتباط خود را با افراد در جامعه ای که در آن زندگی می کنید حفظ کنید. همچنین توجه داشته باشید که لازم است دانسته های شما در مرحله عمل نیز مورد ارزشیابی قرار گیرد تا نسبت به عمق درک خود آگاهی لازم را پیدا کنید. در این رابطه آموزش دادن مطالب فرا گرفته شده، اقدامی سودمند خواهد بود.

    1. کارهای هر روز را همان روز انجام دهید

    به تعویق انداختن کارها تنها باعث خواهد شد در رقابت با سایرین از جایگاه پایین تری برخوردار شوید. به همین خاطر همواره باید عزم خود را نسبت به اموری که قصد انجام آن را دارید جدی کرده و با جسارت خواسته های خود را دنبال کنید. در این بین موارد اصلی زندگی خود را در اولویت قرار دهید و در تلاش برای خلوت کردن حجم لیست کاری خود قدم بردارید.

    1. سرمایه اجتماعی برای خود ایجاد کنید

    بدون تردید هیچ انسانی را نمی توانید مانند فرد دیگری تصور کنید. همین موضوع باعث می شود در ارتباط با افراد نتوانید از یک الگوی یکسان و ثابت پیروی کنید. در این راستا توصیه می شود مطالعات لازم را انجام دهید و از عامل تجربه نیز استفاده کنید. همچنین این باور را در خود شکل دهید که تمامی اقدامات شما در نهایت به خودتان بازگردانده خواهد شد. با این تفکر انگیزه بیشتری برای بهبود الگوی رفتاری خود خواهید داشت.

    1. یک الگوی موفق برای خود در نظر بگیرید

    افراد موفقی که قبل از شما در حرفه ای پیروز شده اند را سر مشق خود قرار دهید، یک کار آفرین موفق همچون استیو جاب، این امر که زندگی خود را شبیه وی کنید، می تواند شما را به دستیابی به سطح یک آدم حرفه ای یاری رساند. با این حال توجه داشته باشید که در این زمینه نباید صرفا یک تقلیدکار باشید. درواقع افراد همواره شرایط خود را یکی از ملاک های تصمیمات قرار می دهند که این امر باعث خواهد شد تا بی توجهی به تفاوت ها زمینه ساز مشکلات بسیاری شود.

    1. مرجه گروه باشید

    به عنوان یک کار آفرین اعتماد به نفس را در خود افزایش دهید، نترسید و کارها را به تنهایی انجام دهید، باید بر مطالب مختلف اشراف داشت باشید و بتوانید به خوبی برای دیگران توضیح دهید. مرجع یک گروه شما هستید، باید به شما رجوع شود، شما نباید به کسی رجوع کنید.

    1. مثبت فکر کرد

    در خصوص کارهایی که میخواهید انجام دهید همواره مثبت فکر کنید ، جنبه های مختلف یک کار را در نظر بیاوردید اما استرس اضطراب و ترس را از خود دور کنید، شما یک کار آفرین هستید ، قدرت ریسک و مثبت اندیشی را در خود افزایش دهید.

    بیشتر بخوانید: روابط عمومی قوی و یافتن مشتری های ابدی

    مقاله قبلیچاپ کتاب های نفیس و گران شدن کاغذ
    مقاله بعدیمحتوای کتاب ها باید مد نظر قرار گیرد

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.