مدیرعامل مجموعه دیدار: حمایت دولت از کالای داخلی لازم است

    0
    56
    مدیرعامل مجموعه دیدار

    مدیرعامل مجموعه دیدار : حمایت از تولید داخلی بسیار مهم است. مسئولان می‌توانند با قانون‌گذاری درست به تولیدکنندگان یاری رسانند. مسائلی مانند بیمه، دارایی و مواردی ازاین‌دست تولیدکنندگان را فرسوده می‌کنند، به‌گونه‌ای که انگیزه‌شان را برای کار از دست می‌دهند.

    سید ابوالفضل روان‌بخش مدیرعامل مجموعه دیدار درباره وضعیت بازار سررسید گفت: مجموعه بنده کار خود در حوزه سررسید را از سال ۹۱ آغاز کرد. در سال‌های ابتدایی ما بازخورد بسیار خوبی داشتیم چراکه قیمت مواد اولیه مناسب بود؛ رقابت نیز در بازار به دلیل تنوع کاری بالا، وجود داشت و به‌صورت کلی بازار زنده و پویایی داشتیم. از سال ۹۵ اما بازار سررسید روندی نزولی را طی می‌کند.مدیرعامل مجموعه دیدار

    وی در ادامه بیان داشت: کالای سررسید در گذشته همواره از اقبال عمومی برخوردار بود و یکی از بهترین هدایای تبلیغاتی محسوب می‌شد، معمولاً به مناسبت شب عید میلادی و شب عید ایرانی بازار سررسید رونق بسیار خوبی داشت. در این چند سال اخیر تغییراتی در دنیا و کشور ما رخ داد که باعث دگرگونی در این بازار شد.

    دنیا به سمت دیجیتالی شدن پیش می‌رود و ثبت یکسری از آمار و ارقام روی سررسید انجام نمی‌شود؛ از سوی دیگر قیمت مواد اولیه به‌خصوص قیمت کاغذ با افزایش شدیدی مواجه شده است. قسمتی از این تغییرات به دلایل اقتصادی و قسمت دیگری نیز به دلیل تغییر در تکنولوژی رخ‌داده است. حجم تولید مجموعه ما از ۵۰۰ الی ۶۰۰ هزار در سال ۹۱ به تیراژ ۵۰ الی ۶۰ هزار در سال جدید رسیده است.مدیرعامل مجموعه دیدار

    روان‌بخش همچنین افزود: یکی از معضلات اساسی ما در این روزها افزایش قیمت مواد اولیه و اجرت‌ها است. قیمت مواد اولیه به‌خصوص کاغذ برای صنعت چاپ مشکل ایجاد کرده است. ما همواره واردکننده مواد اولیه‌ای همچون کاغذ هستیم. واردات این کالای استراتژیک نیز معمولاً به شکل انحصاری در اختیار عده‌ای خاص است و این مهم کار را برای تولیدکننده سخت‌تر کرده است. اگر شرایطی ایجاد شود که ما بتوانیم تولید کاغذ را در کشور خودمان انجام بدهیم می‌توانیم هزینه‌های تولید خیلی از کالاها ازجمله سررسید را کاهش دهیم. امسال کشور توانست بخشی از تولید کاغذ کتب درسی را به سرانجام برساند که در صرفه‌جویی هزینه‌ها و جلوگیری از خروج ارز بسیار تأثیرگذار بود.مدیرعامل مجموعه دیدار

    مدیرعامل مجموعه دیدار در ادامه بیان داشت: خلاقیت در کار تولید سررسید یکی از راه‌حل‌های ارتقا بازار سررسید است. در بخش چرم مصنوعی و گالینگور تولیدکنندگان خوبی در بازار داریم. مجموعه ما نیز برای باقی ماندن در دنیای رقابت از انجام کارهای عمومی در این حوزه خارج شد و به انجام کارهای خصوصی برای مشتریان روی آورد؛ چراکه رقابت در بازار عمومی پیچیدگی‌های خاص خود را دارد. همان‌طور که اشاره کردم به دلیل تغییراتی که در بازار سررسید رخ‌داده است باید همواره به فکر کارهای جدیدتر و ایجاد نوآوری بود، به همین منظور مجموعه ما به تولید هاردباکس روی آورد.

    وی افزود: همان‌طور که می‌دانید هر محصولی برای ارائه در بازار نیاز به بسته‌بندی زیبا و شکیل دارد. تولید هاردباکس‌هایی با جنس‌های متفاوت و از اجناس مرغوب می‌تواند به فروش بالای کالاها و محصولات چه در داخل و چه در خارج کمک فراوانی بکند و حتی به برند شدن کالا منجر شود.

    روان بخش اظهار داشت: واردات بعضی کالاها همچون عطر و اودکلن به داخل کشور محدود شده است از همین رو می‌توان با استفاده از هاردباکس‌های لوکس به فروش این محصول کمک کرد. ایجاد مزیت صادراتی و جذابیت بصری برای کالاها ازجمله نکات مثبت استفاده از هاردباکس‌ها است. علاوه بر زیبایی، امنیتی که این نوع بسته‌بندی برای کالاها ایجاد می‌کند در نوع خود بی‌نظیر است.

    بیشتر بخوانید: نوزدهمین نمایشگاه بین المللی تبلیغات، بازاریابی و زنجیره صادرات افتتاح شد

    مدیرعامل مجموعه دیدار : استفاده از قانون برای جلوگیری از کپی های غیر قانونی 

    مدیرعامل مجموعه دیدار با اشاره به استفاده صحیح از قانون برای جلوگیری از کپی‌های غیرقانونی بیان داشت: زمانی که شما یک محصول منحصربه‌فرد تولید می‌کنید می‌توانید برای آن گواهی ثبت اختراع بگیرید. این کار را حتی می‌توانید به‌صورت اینترنتی نیز انجام دهید. به‌این‌ترتیب شما به لحاظ قانونی بازدارندگی برای کپی‌های غیرقانونی ایجاد می‌کنید.

    وی در پایان افزود: حمایت از تولید داخلی بسیار مهم است. مسئولان می‌توانند با قانون‌گذاری درست به تولیدکنندگان یاری رسانند. مسائلی مانند بیمه، دارایی و مواردی ازاین‌دست تولیدکنندگان را فرسوده می‌کنند، به‌گونه‌ای که انگیزه‌شان را برای کار از دست می‌دهند.

    اگر مسئولان و متولیان امور به این مسائل توجه کنند و کارها را اندکی برای این عده آسان‌تر کنند تمامی سود حاصل مجموعه‌های تولیدی به خود کشور بازمی‌گردد. برای مثال بنده به‌عنوان تولیدکننده جعبه‌های هاردباکس معاش خانواده کارگران را تأمین می‌کنم و از بیرون رفتن ارز از کشور جلوگیری به عمل می‌آورم. تولید کالای باارزش افزوده بالا به صادرات و اقتصاد داخلی کشور سود می‌رساند؛ بنابراین به‌جاست تا مسئولان توجه بیشتری به فعالیت‌های تولیدکنندگان داشته باشند و آنان را یاری کنند.

    گفتنی است که نوزدهمین نمایشگاه تبلیغات، برندسازی، بازاریابی، زنجیره صادرات و صنایع وابسته از تاریخ ۱۳ آذرماه آغاز به کار کرده و تا ۱۶ آذرماه ۱۴۰۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برقرار است.

    مقاله قبلیایران پرینت پک، رتبه نخست نمایشگاه‌ های صنعت چاپ و بسته‌بندی
    مقاله بعدیدوره آموزشی «نحوه بهره‌مندی از تسهیلات و شرایط استقرار واحدهای چاپی» برگزار می شود

    یک پاسخ بدهید

    لطفا نظر خود را وارد کنید
    لطفا نام خود را اینجا وارد کنید
    این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.