اگر شما هم حوصله کار تیمی یا تعامل روزمره با همکاران را ندارید، کارآفرینان مستقل ایده خوبی برای تان خواهد بود. البته نباید دست خالی وارد این حوزه شوید؛ چراکه بی برو برگشت کار دست تان می دهد. در عوض بهتر است کمی با ابزارهای کاربردی که در ادامه مسیر جان تان را می خرند، آشنا شوید.
ما در این مقاله قصد داریم شما را با برخی از ابزارهای کلیدی برای کارآفرینان مستقل آشنا کنیم. اگر شما هم دوست دارید با دست پر وارد این حوزه شوید، این مقاله را از دست ندهید.کارآفرینان مستقل
کارآفرینان مستقل و کانوا (Canva): الفبای گرافیک
کارآفرینی تک و تنها نیازمند مهارت های مختلفی است. برخی از کارآفرینان فکر می کنند همین که سررشته ای از هر حوزه داشته باشند، دیگر شکست ناپذیر خواهند بود. خب در این صورت باید ذهنیت تان را به طور کامل تغییر دهیم. این روزها شما با استفاده از ابزارهای درست فرصت رفع نیازهای مختلف تان را دارید. مثلا طراحی گرافیک را در نظر بگیرید؛ استفاده از ابزاری مثل کانوا طوری شما را جلو می اندازد که دیگر به فکر همکاری پرهزینه با گرافیست ها نیفتید.
کارآفرینان مستقل معمولا نیاز چندانی به طرح های گرافیکی عجیب ندارند. بنابراین استفاده از کانوا بخش زیادی از نیازشان را رفع خواهد کرد. کافی است کمی با این ابزار کار کنید تا راه و چاهش دست تان بیاید. به علاوه، کانوا آرشیو گسترده ای هم دارد که به کمک تان برای اثرگذاری بهتر بر روی مخاطب هدف می آید.کارآفرینان مستقل
گوگل آنالیتیکس (Google Analytics): ورود به دنیای اطلاعات
گوگل آنالیتیکس ابزاری است که تمام کارآفرینان به آن نیاز دارند. این روزها دسترسی به اطلاعات دقیق درباره مخاطب هدف برای هر کسب و کاری لازم است. بنابراین اگر شما به اطلاعات مناسب دسترسی نداشته باشید، عملا توانایی تان برای رقابت در بازار به خطر می افتد.کارآفرینان مستقل
گوگل آنالیتیکس رابط کاربری چندان ساده ای ندارد. به همین خاطر برای آشنایی با آن نیاز به کمی تمرین یا حتی استفاده از کمک دیگران دارید. خوشبختانه این روزها کلی ویدئوی آموزشی درباره این ابزار در دسترس است. پس بد نیست نگاهی به یوتیوب در این رابطه داشته باشید. به علاوه، شما همیشه می توانید روی پشتیبانی دقیق گوگل از ابزاری حساب کنید. اینطوری دیگر لازم نیست نگران چیزی باشید.
کارآفرینی در دنیای مدرن به معنای حضور بی وقفه در دنیای دیجیتال است. وقتی درباره دنیای دیجیتال حرف می زنیم، امنیت سایبری مهمترین نکته ای است که به ذهن می رسد. اگر شما به عنوان کارآفرین توانایی تامین امنیت سایبری کسب و کارتان را نداشته باشید، نه تنها اضاع برندتان به هم می ریزد، بلکه موجب نگرانی شدید مشتریان تان نیز خواهید شد. به همین خاطر ما در این بخش سراغ یک ابزار ساده و در عین حال ضروری برای تامین امنیت سایبری رفته ایم.
لست پس ابزاری است که به شما امکان مدیریت رمزهای عبورتان در دنیای دیجیتال را می دهد. احتمالا برای شما هم اتفاق افتاده که رمزهای عبورتان را فراموش کنید. خب در این صورت لست پس خیال شما را از این بابت راحت خواهد کرد. به علاوه، این ابزار امکان تولید رمزهای عبور قوی نیز دارد. به طوری که دیگر شما کلی سر انتخاب یک رمز عبور وقت تان را هدر ندهید.
گاهی اوقات افزایش امنیت سایبری نیازمند هزینه گزاف نیست. همین که شما از یک ابزار مطمئن مثل لست پس استفاده کنید، خیلی از مشکلات تان در این رابطه به طور خودکار حل خواهد شد. پس منتظر چه هستید؟ همین حالا دست به کار شده و این ابزار را نصب کنید.
زوم (Zoom): به وقت ملاقات های کاری
زوم ابزاری است که خیلی از کارآفرینان در طول دوران کرونا از آن برای ارتباط با همکاران شان استفاده می کردند. اگرچه حالا دوران کرونا به طور کامل پایان یافته است اما هنوز هم کارآفرینان زیادی از این ابزار برای ارتباط با یکدیگر سود می برند. اگر لینکدین به عنوان پلتفرمی مخصوص برای کارآفرینان در دنیای شبکه های اجتماعی شناخته می شود، زوم نیز همین وضعیت را در ارتباط با دنیای ابزارهای ویدئوکنفرانس دارد. شاید اپ هایی مثل گوگل میت برای تمام کاربران در سراسر دنیا قابل دسترسی باشد اما ماجرا درباره زوم کاملا متفاوت است؛ چراکه توسعه دهندگان این برنامه به طور اختصاصی نیازهای کارآفرینان را مدنظر داشته اند. ماجرا جالب شد، نه؟
بیشتر بخوانید: طراحی استراتژی محتوا؛ راهنمایی ساده برای بازاریاب ها
شما برای استفاده از زوم نیاز به ثبت نام پیچیده ای ندارید. اگر دوست داشته باشید، امکان اضافه کردن مشخصات کسب و کارتان به این پلتفرم وجود دارد. اینطوری دیگران خیلی راحت تر برندتان را پیدا خواهند کرد. در کنار این موضوع باید به مسئله اکانت های پرمیوم نیز اشاره کنیم. اگر شما کارهای زیادی با زوم دارید و قصد استفاده از امکانات گستردهترش را دارید، بد نیست نسخه پرمیوم این ابزار را خریداری کنید. اینطوری به دامنه وسیعی از امکانات دسترسی پیدا خواهید کرد.
کلندلی (Calendly): خداحافظی با بی برنامگی
مدیریت برنامه های کاری فرآیند ساده ای نیست. خیلی از کارآفرینان علی رغم سعی و تلاش فراوان همیشه به خاطر برنامه ریزی نادرست از کارهای مهم شان عقب می مانند. اگر شما هم تجربه های مشابه داشته اید، ابزار کلندلی راست کارتان خواهد بود. این ابزار به طور ویژه برای برنامه ریزی بهتر کارآفرینان طراحی شده است.
زمان عنصر عجیبی است؛ چراکه خیلی زود از دست آدم در رفته و مثل برق و باد می گذرد. در این میان اگر شما از یک ابزار حرفه ای برای برنامه ریزی استفاده کنید، دیگر افسوس زمان های از دست رفته را نخواهید خورد.
مهمترین نکته درباره کلندلی هماهنگی بالای آن با سایر ابزارهای موردنیاز کارآفرینان است. بنابراین شما می توانید با خیال راحت از این ابزار استفاده کرده و مطمئن باشید مشکلی از نظر هماهنگی با دیگر ابزارها ندارد.
IFTTT، اتوماسیون برای همه
کارآفرینان مستقل که تک و تنها در بازار مشغول کار هستند، معمولا نیاز زیادی به استفاده از اتوماسیون دارند. این نیاز برای بسیاری از کارآفرینان دیگر نیز به چشم می خورد، اما دست تنها بودن شما نیازتان را دوچندان می سازد. ابزار IFTTT در این میان مثل یک قهرمان همه فن حریف وارد بازار شده است؛ چراکه نه تنها امکان همگام سازی ابزارهای مختلف را فراهم می کند، بلکه به کاربران برای ایجاد روندهای اتوماسیون نیز کمک می کند. اینطوری شما می توانید روندهای اتوماتیک مختلفی را طراحی کرده و کارتان را ساده کنید.کارآفرینان مستقل
چه کسی در دنیا دوست دارد دائما درگیر کارهای تکراری باشد؟ این سوالی است که ابزار IFTTT دنبال جوابی برایش بوده و تا اینجا نظر خیلی از کاربران را به خودش جلب کرده است. اگر شما هم دوست دارید از شر کارهای تکراری خلاص شوید، بد نیست نگاهی به این ابزار بیندازید.