بازگشایی کسب و کارها در دوران پسا کرونا تغییرات مهمی از نظر تبلیغاتی ایجاد کرده است. اکنون برندها تمایل بیشتری برای پرداخت هزینه در ازای تبلیغات در شبکه های اجتماعی دارند.
دلیل اصلی این امر افزایش نیاز کسب و کارها برای جلب نظر سریع مشتریان و جبران بخش قابل توجهی از ضررهای ماه های اخیر در دوران پسا کرونا است. در این میان یوتیوب و اسنپ چت هدف های اصلی برندها برای بازاریابی بهینه هستند.
نکته مهم در خصوص جهت گیری برندها به سوی تبلیغات بیشتر در شبکه های اجتماعی محوریت پلتفرم های موبایلی است. امروزه اغلب کاربران از طریق اپ های موبایلی اقدام به استفاده از شبکه های اجتماعی می کنند. بنابراین ما باید جهت گیری مناسبی به سوی استفاده از شبکه های اجتماعی موبایلی داشته باشیم. خوشبختانه اغلب شبکه های اجتماعی دارای اپ رسمی برای گوشی های هوشمند هستند بنابراین نیازی به نگرانی بابت انتقال به حوزه بازاریابی موبایلی نیست.
براساس گزارش موسسه Mobile Marketing در طول ماه گذشته، در مقایسه با سال ۲۰۱۹، میزان سرمایه گذاری برندها بر روی حوزه تبلیغات ۸ درصد افزایش پیدا کرده است. این امر در کنار افزایش تمایل برندها برای پرداخت هزینه بازاریابی و تبلیغات بیشتر موجب درآمد بالاتر شبکه های اجتماعی شده است. یوتیوب و اینستاگرام در کنار فیسبوک بیشترین سود حاصل از افزایش تمایل تبلیغاتی برندها را تجربه کرده اند.
وضعیت اسنپ چت در زمینه مثال خوبی برای بررسی افزایش تمایل برندها برای پرداخت هزینه در زمینه بازاریابی و تبلیغات است. سطح درآمد این برند در ازای نمایش محتوای تبلیغاتی به هر مخاطب از ۱.۵ دلار به ۳ دلار رسیده است. با این حساب درآمد نهایی اسنپ چت و بسیاری از پلتفرم های اجتماعی در دوران پسا کرونا به شدت افزایش خواهد یافت.
منبع: فرصت امروز
بیشتر بخوانید: توجه به تولید ملی و اهمیت برندسازی