شرکت چاپ و انتشارات وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه، در پنج کیلومتری جاده کرج، همانجایی است که عمده مجلد قرآنهای کشورمان و بسیاری از کتابهای معارفی، در آن به چاپ میرسد. فراز و نشیبهای مدیریتی در دو دهه اخیر، تعداد کارگران و کارمندان این مجموعه را در راستای تعدیل، کاهش داده بود و کمبود بودجه و امکانات اجازه بازسازی بخشهایی از این چاپخانه را نمیداد.
شرکت چاپ و انتشارات دیروز ۲۰ بهمنماه، پس از حدود دو دهه فراز و نشیب فراوان، جانی تازه گرفت. طی یک سال گذشته، ضمن بازسازی فیزیکی بخشهایی از شرکت چاپ و انتشارات از جمله آسفالت ۹۰ درصد فضای محیطی شرکت، بهسازی سالن ها و …، مقدمات راهاندازی بخش «تولید لیبل» ماشین چاپ لیبل، دایکاتها و غیره و بخش «بستهبندی کارتن» جعبهچسبانی و ماشین برش آماده شد که با حضور حجتالاسلام والمسلمین خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در دهه مبارک فجر رسماً آغاز به کار کرد.
حجتالاسلام والمسلمین خاموشی در بازدید خود از شرکت چاپ و انتشارات که با همراهی جمعی از مسئولان ارشد و معاونان سازمان اوقاف و امور خیریه همچون حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا عادل، حجتالاسلام والمسلمین احمد شرفخانی، رئیس مرکز امور خیریه سازمان اوقاف و مهدی قرهشیخلو، رئیس مرکز امور قرآنی انجام شد، ضمن تأکید بر تقویت بخشهای مختلف چاپخانه، از افزایش پنج برابری بهرهوری در این شرکت خبر داد.
کاهش واردات در شرکت چاپ و انتشارات و اتکا بر ظرفیتهای داخلی
به گزارش چاپ و نشر آنلاین؛ حجتالاسلام والمسلمین سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با بیان اینکه برای اشتغالزایی، حتماً باید از واردات کالاهای خارجی به کشور کاست و بر ظرفیتهای داخلی اتکا کرد، گفت: اگر سازمان اوقاف و امور خیریه، بتواند در زمینه گوشت قرمز به دولت کمک کند و میزان واردات را کاهش دهد، حتماً موجب اشتغالزایی میشود.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه به اشتغالزایی اخیر در شرکت چاپ و انتشارات اشاره کرد و گفت: این چاپخانه از اواخر دهه ۴۰ تأسیس شد، سالها زیر نظر وزارت ارشاد و در ادوار مختلف اوج و افولهایی داشته است، هنگامی که بنده برای مسئولیت سازمان اوقاف و امور خیریه موظف شدم، با این مسئله مواجه شدم که شرکت چاپ و انتشارات دچار مشکلات گردش مالی و فرسودگی دستگاه است و از نظر مبلمان داخلی نیاز به رسیدگی ویژه دارد.
وی ادامه داد: از سازمان اوقاف و موقوفه مبین کمک گرفتیم تا دستگاههای بستهبندی و لیبل خریداری شود و در مدت زمان کوتاهی، با روحیهای جهادی، سرانجام در چاپخانه نصب و راهاندازی شد. تولید لیبل در کنار اُفسِت میتواند رونق اقتصادی بیشتری برای شرکت ایجاد کند و برای بیش از ۳۰ نفر اشتغال مستقیم و برای بیش از ۱۰۰ نفر اشتغال غیرمستقیم به وجود میآورد.
تقویت تولید ملی و جلوگیری از خروج ارز
به گزارش چاپ و نشر آنلاین قدرتالله جنگروی، مدیر عامل شرکت چاپ و انتشارات اظهار کرد: در دوران مدیریت جدید سازمان اوقاف و امور خیریه، با دقت نظر و حساسیت حجتالاسلام والمسلمین خاموشی و رئیس هیئت مدیره شرکت چاپ و انتشارات، تحولات بزرگی در این شرکت انجام شد و با هزینه سازمان اوقاف و امور خیریه، دستگاههایی مجهز تهیه شد و بخشهایی از شرکت مورد بازسازی قرار گرفت.
وی تصریح کرد: افتتاح بخش لیبل و کارتنسازی در شرکت، میتواند برای ۳۰ تا ۴۰ نفر به صورت مستقیم و حداقل برای ۱۵۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی کند، ضمن اینکه انعکاس دستاوردهای شرکت در حوزههای دیگر نیز میتواند موجب اشتغالزایی شود.
مدیرعامل شرکت چاپ و انتشارات ادامه داد: تولید لیبل اقدامی در جهت تقویت تولید ملی و جلوگیری از خروج ارز است زیرا در حال حاضر واردات بسیاری در این زمینه، از کشور ترکیه به ایران انجام میشود. تولید کارتن نیز به صنعت داخلی کشور کمک میکند، در حال حاضر با شرکت ایساکو و تعدادی از شرکتهای صنایع دارویی و غذایی وارد مذاکره شدهایم تا بحث کارتن و بستهبندی آنها را به عهده گیریم. یکی از مشکلات صنعت ایران، بحث بستهبندی است که معتقدیم باید کیفیت آن، روز بهروز ارتقا پیدا کند.
در حال حاضر، بخش عمدهای از کارگران شرکت چاپ و انتشارات، ناشنوایانی هستند که به همت این شرکت و با همکاری سازمان بهزیستی، اشتغال یافتهاند.
بیشتر بخوانید: افتتاح واحد بسته بندی در خوزستان
گزارش تصویری افتتاح بخش تولید لیبل و بستهبندی کارتن شرکت چاپ و انتشارات وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه: